Robin Hood
کاربر سایت
سلام. آقايون ببخشيد بنده اين سوال رو مي كنم و مي دونم خيلي ابتدايي هست پس شما به بزرگي خودتون ببخشيد.
مي خواستم بدونم بدون داشتن آخرين آپديت ها هم ميشه بازي هارو انجام داد يا نه. آخه من بيشتر PS3 رو ب هخاطر MGS4 گرفتم و اصلا به كنسول هيچ علاقه اي نداشتم. ولي خوب علاقه مند شدم و ps3 رو نگه داشتم. الان هم مي خوام بازي هايي مثل R2, RE5 , LBP ,... رو كه واسه pc نميان بازي كنم. وقتي adsl وصل بود هم متاسفانه به دليل تنبلي آپديت نكردم دستگاه رو. الان هم كه قطع شده كه كل حوصله ندارم. با كنسول هم فقط بازي مي كنم و بعضي وقت ها فيلم نگاه مي كنم. ميشه بگيد بدون داشتن آپديت ها هم ميشه بازي كرد يا نه؟ و آيا قابليت هاي وبژه و منحصر به فردي هم داره كه ارزش 100mb دانلود كردن رو داشته باشه يا نه.
در ضمن مي خواستم بگم كه من تا حالا 0يني از وقتي كنسول رو خريدم) آپديتش نكردم. مدل دستگاه هم NTCJ هست و رجيون دستگاه هم asia يا همون 3 هست.
کلا این آپدیت ها Firmware فواید زیادی داره که قبلا خیلی توضیح داده شده
ضمن اینکه اگر آخرین آپدیت PS3 رو نداشته باشید نمیتونید به PSN دسترسی پیدا کنید و اگر با Firmware قدیمی به PSN وصل بشید پیغام میده که باید دستگاه آپدیت بشه و به راحتی از همون طریق آپدیتش میکنید
ضمنا ریجن درسته نه رجیون
بهتره که Firmware ـی که روی کنسولتون میریزن با ریجن دستگاهتون یکی باشه
مثلا اگه کنسول J آسیا(3) دارید آپدیت ریجن pal روی کنسول نریزید
معمولا Firmware ها داخل BD هر بازی هستند و میتونید از اون طریق هم آپدیت کنید