دوستان یکی لطف کنه درباره این ابدیت جدی اطلاعات بده تا ببینم چی اضافه شده
یه دور هارد رو با pc فرمت کن به NTFS بعد بزار تو کنسول ببین اتفاقی میوفته یا نه اگه خبری مبنی بر اینکه چیزی از سیستم عامل پیدا نشد توش داد که خب فریمور رو بزن مراحل نصب رو انجام بده اگه نداد برو تو ریکاوری اگه تو ریکاوری هم نره باید دستگاه باز بشه سخت افزاری تعمیر بشهبا سلام خدمت دوستان من خواستم ps3 آبدیت کنم متاسفانه وسط آبدیت برق رفت الانم هیچ تصویری نمیاد هر کاری کردم که به ریکاوری بره نمیشه لطفا اساتید کمکم کنید ممنونم...
دوست عزیز منم از ریباگ 4.46 استفاده می کنم با sen enabler فریم ورم رو 4.55 میشناسه و مشکلی ندارم شماهم به جا اپدیت کردن از همین روش استفاده کندوستان من امروز خواستم کاستل وانالیا 2 بازی کنم ولی ورزنم روجرو 46 هستش میگه ابدیت بزن به 4.50 ولی میترسم لطفا راهنمایی کنید الان اخرین نسخه روجرو چنده لینک دانلود بدید با تشکر .
دوستان من امروز خواستم کاستل وانالیا 2 بازی کنم ولی ورزنم روجرو 46 هستش میگه ابدیت بزن به 4.50 ولی میترسم لطفا راهنمایی کنید الان اخرین نسخه روجرو چنده لینک دانلود بدید با تشکر .
دوستان من امروز خواستم کاستل وانالیا 2 بازی کنم ولی ورزنم روجرو 46 هستش میگه ابدیت بزن به 4.50 ولی میترسم لطفا راهنمایی کنید الان اخرین نسخه روجرو چنده لینک دانلود بدید با تشکر .
کدوم رو بریزم اینا زبونند ؟
خوب معلومه ریجن دستگاهتو بریز
فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
ریجین از کجا معلومه
آقا من آپدیت کردم الان اون قسمتی که بازی های pkg رو می ریزی حذف شده و مولتی من هم ارور می دهکمک کنید