se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Dec 7, 2013 #2,476 دوستان این ابدیت جدید چیزی اضافه کرده یا نه؟
salar_dariush کاربر سایت Dec 8, 2013 #2,477 نوشته شده توسط se.phi.roth: دوستان این ابدیت جدید چیزی اضافه کرده یا نه؟ بیشتر... قابلیت هاش رو اینجا نوشته http://forum.bazicenter.com/thread84557/ Last edited by a moderator: Dec 8, 2013
نوشته شده توسط se.phi.roth: دوستان این ابدیت جدید چیزی اضافه کرده یا نه؟ بیشتر... قابلیت هاش رو اینجا نوشته http://forum.bazicenter.com/thread84557/
vampirekain یَـا مَـنً لَهُ الًـعِـزَّةّ و الًـجَمـَالُ کاربر سایت Dec 9, 2013 #2,478 این فریمور مشکلی نداره که شما تستش کردین ممنون از شما
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Dec 10, 2013 #2,479 نوشته شده توسط vampirekain: این فریمور مشکلی نداره که شما تستش کردین ممنون از شما بیشتر... بله مشکلی نداره من ابدیت کردم رفت البته با خوده دستگاه
نوشته شده توسط vampirekain: این فریمور مشکلی نداره که شما تستش کردین ممنون از شما بیشتر... بله مشکلی نداره من ابدیت کردم رفت البته با خوده دستگاه
vampirekain یَـا مَـنً لَهُ الًـعِـزَّةّ و الًـجَمـَالُ کاربر سایت Dec 10, 2013 #2,480 نوشته شده توسط se.phi.roth: بله مشکلی نداره من ابدیت کردم رفت البته با خوده دستگاه بیشتر... پس اگه نصبش کنیم مشکلی برای بازی های کپی و هک ایجاد نمیکنه ممنون ازجواب شما
نوشته شده توسط se.phi.roth: بله مشکلی نداره من ابدیت کردم رفت البته با خوده دستگاه بیشتر... پس اگه نصبش کنیم مشکلی برای بازی های کپی و هک ایجاد نمیکنه ممنون ازجواب شما
Ram1n 다이나 밋 ناظم انجمن Dec 10, 2013 #2,481 نوشته شده توسط vampirekain: پس اگه نصبش کنیم مشکلی برای بازی های کپی و هک ایجاد نمیکنه ممنون ازجواب شما بیشتر... خیر این FW رسمی هستش (CFW نیست) با نصبش قابلیت اجرای بازیهای کپی رو از دست میدید !
نوشته شده توسط vampirekain: پس اگه نصبش کنیم مشکلی برای بازی های کپی و هک ایجاد نمیکنه ممنون ازجواب شما بیشتر... خیر این FW رسمی هستش (CFW نیست) با نصبش قابلیت اجرای بازیهای کپی رو از دست میدید !
K KNPS کاربر سایت Jan 19, 2014 #2,482 سلام دوستان این لینک ها ی صفحه ی قبل اخرین فریمور هست ؟ ریجن 2 همون لینک دوم Europe هست ؟
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Jan 20, 2014 #2,483 نوشته شده توسط KNPS: سلام دوستان این لینک ها ی صفحه ی قبل اخرین فریمور هست ؟ ریجن 2 همون لینک دوم Europe هست ؟ بیشتر... بله همون ریجن 2 هست
نوشته شده توسط KNPS: سلام دوستان این لینک ها ی صفحه ی قبل اخرین فریمور هست ؟ ریجن 2 همون لینک دوم Europe هست ؟ بیشتر... بله همون ریجن 2 هست
K KNPS کاربر سایت Feb 6, 2014 #2,485 لینک ریجن 2 رو میشه بزارید ؟ تو سایت UK اخرین ورژن 4.53 هست!!!! آخرین ویرایش: Feb 6, 2014
K KNPS کاربر سایت Feb 6, 2014 #2,487 نوشته شده توسط outlaw: مگه ریجن اپدیت مهمه؟! بیشتر... بهتره که برای جلوگیری از پیش اومدن مشکل برای دستگاه (فریز کردن و ... ) از اپدیتی استفاده کنید که ریجنش با ریجن دستگاه یکیه!
نوشته شده توسط outlaw: مگه ریجن اپدیت مهمه؟! بیشتر... بهتره که برای جلوگیری از پیش اومدن مشکل برای دستگاه (فریز کردن و ... ) از اپدیتی استفاده کنید که ریجنش با ریجن دستگاه یکیه!
JAVAD-MUSIC کاربر سایت Feb 7, 2014 #2,488 روز 5 شنبه PS3 رو روشن کردم این اپدیت رو زد.... ما هم اپدیتش کردیم... سونی کار خوبی میکنی متاسفانه یه مشت چیتر که عده کمی هم دارن ریختن توی سرور های mw3
روز 5 شنبه PS3 رو روشن کردم این اپدیت رو زد.... ما هم اپدیتش کردیم... سونی کار خوبی میکنی متاسفانه یه مشت چیتر که عده کمی هم دارن ریختن توی سرور های mw3
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Feb 8, 2014 #2,490 دوستان یکی لطف کنه درباره این ابدیت جدی اطلاعات بده تا ببینم چی اضافه شده