pesarbache
کاربر سایت
بچه ها چطوری میتونم موزیک پخش کنم؟از کجا؟هیچ چیز جدیدی نیومده
برای من سرعت اتصال خیلی بهتر شده، لیست دوستان که به صورت آنی! لود میشه!
فقط یه مشکل جالب دارم ! store کلا برام لود نمیشه! توی حالت waiting می مونه! تم هارو هم نمی تونم دانلود کنم
در صورتی که مشکلی توی اینترنت نیست! همین الان آپدیت last of us رو دانلود کردم
تاحالا کسی چنین مشکلی داشته؟ :d
فلش با فرمت FAT32 یه فولدر توش بساز اسمشم MUSIC باشه بعد اهنگارو بریز توش بعد اهنگارو کلی بریز بره تو فولدر جدا نزار
الان یک ساعته دقیقا تو Please Wait استور گیر کرده .
چیکار کنم ؟
سلام منم بعد از اپدیت همین مشکل رو داشتم یه پیام بهم داد که گفت برید تو قسمت time and date و گزینه set using internet رو انتخاب کنید وقتی تیکش رو زدم درست شد ( تو متن پیامش نوشته بود که برای sign in شدن تو psn لازمش اینکه تیک این گزینه رو بزنید)
دمت گرم دادش
مشکل منم با این کار حل شد الان مثل جت استور لود شد :d
سلام منم بعد از اپدیت همین مشکل رو داشتم یه پیام بهم داد که گفت برید تو قسمت time and date و گزینه set using internet رو انتخاب کنید وقتی تیکش رو زدم درست شد ( تو متن پیامش نوشته بود که برای sign in شدن تو psn لازمش اینکه تیک این گزینه رو بزنید)
یه ملت رو نجات دادی :dسلام منم بعد از اپدیت همین مشکل رو داشتم یه پیام بهم داد که گفت برید تو قسمت time and date و گزینه set using internet رو انتخاب کنید وقتی تیکش رو زدم درست شد ( تو متن پیامش نوشته بود که برای sign in شدن تو psn لازمش اینکه تیک این گزینه رو بزنید)