System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام منم بعد از اپدیت همین مشکل رو داشتم یه پیام بهم داد که گفت برید تو قسمت time and date و گزینه set using internet رو انتخاب کنید وقتی تیکش رو زدم درست شد ( تو متن پیامش نوشته بود که برای sign in شدن تو psn لازمش اینکه تیک این گزینه رو بزنید)
این قسمت time and date کجا هست
توی سیتینگ data and time هست که میزنم گزینه set using internet نداره

سلام برای من مشکلی پیش نیومده دوستانی که به مشکل خوردن باید ار ریکاوری فریمور رو حذف کنن بعد ار خود سایت سونی فریمور رو دانلود سپس از ریکاوری نصب کنن برای دوسته خودم مشکله شمارو داشت با این حرکت درست شد

سلام برای من مشکلی پیش نیومده دوستانی که به مشکل خوردن باید ار ریکاوری فریمور رو حذف کنن بعد ار خود سایت سونی فریمور رو دانلود سپس از ریکاوری نصب کنن برای دوسته خودم مشکله شمارو داشت با این حرکت درست شد

داداش پس بقيه فريمورا رو عمه من ميسازه همش سوني ميده بيرون كه ما بريم از سايت سوني بگيريم

بابا این سونی ریـــد...... به ....:|
کی گفته هی آپدیت بدی بیرون، به جای اینکه ابروش رو برداره میزنه چشمشو کور میکنه، نمیخواد آپدیت بدی بیرون، وقتی بلد نیستی یه منو ساده طراحی کنی:|همون منو ساده رو هم داغون کرد رفت:| 4 تا رنگ ساده نمیونی بهش اضافه کنی و مشکل پیش نیاد، نخواستیم باو:|

من که زیاد با ps4 ام بازی نمیکینم، اما تا حالا باهاش مشکل چندانی در زمینه please wait و خاموش و روشن نشدن دستگاه نداشتم

به زور آپدیت 2.0 رو برام ریخت:|
حالا که میخواستم بازی دانلود کنم هر 2 باری که گذاشتم روی rest mode دیگه روشن بشو نیست کنسول، یعنی باید پاور رو بکشم تا روشن شه، هر کاری که دوستان گفتن هم انجام دادم اما فایده نداره:|
واقعا این مدیرای سونی فقط به فکر در آمد بیشترن، فقط پول!فقط تبلیغات:| نرم افزار زده که این دفعه کنسول رو بسوزونه خیالش راحت شه:| قبلش میگه از پاور نکشین ها وقتی این طوری شد، 100000 ساعت هم وایسی همون طوری روی نارنجی چشمک زن میمونه، خودش میدونسته ها بازم این آپدیت با این همه مشکلات رو نهایی کرد داد بیرون:|

هر دفعه آپدیت بعدی بدتر از قبلی:|

همون که قبلا همینجا گفتم: هیچی دیگه همه برنامه نویس ها و سازنده ها آپدیت و firmware جدید میدن تا از مشکلات قبلی و احتمالی آینده جلوگیری شه و یه سری امکانات جدید اضافه شه، سونی آپدیت میده یه سری مشکلات جدید به قبلی ها اضافه شه
ki.gif

اصلا آپدیت میده بیرون که کنسول، پاور یا هارد دستگاه بسوزه بریم خرج کنیم واسه درست شدنش! یا یه دستگاه جدید بخریم:| راه جدید کسب در آمد سونی:|

اینهمه آپدیت در عرض مدتی کوتاه عرضه شده هر کدوم بدتر از قبلی، مشکلات بیشتر از قبلی:|:

1.01
1.05
1.06
1.07
1.50
1.51
1.52
1.60
1.61
1.62
1.70
1.71
1.72
1.74
1.75
1.76

توی این 1 ساله اینهمه آپدیت داده، میزان تغییرات و برطرف شدن مشکلات 0.00000000000000000000000000000001 ،
مشکلات اصافه شده 10 برابر :|
ki.gif

من هم این چند ماهه مشکل چندانی در psn نداشتم، اما از وقتی به 2.0 آپدیت کرده، 1-2 بار توی please wait گیر کرد:|

الان گوشی نوکیا c1-00 ام با اون قیمت بسیار کمش(چند هزار تومنیش) بعد چند سال سالم سالم توی دستمه والا به خدا منوش از ps4 با این همه هسته و رم و... بهتره و قشنگ تره:|:))
باور کنید اپدیت 1.01 بهترین اپدیت بود :دی

عاقا من کنسولمو هر بار که بعد آپدیت خاموش میکنم وقتی روشن میکنم میگه شما وقتی کنسول روشن بوده آنپلاگ کردین و ممکنه به دستگاه صدمه بزنه و اینا!!
ولی من با خود کنسول با زدن turn off the ps4 خاموش کردم

خداکنه دیگه آپدیت ندن !

من یکی دیگه میترسم کنسول رو روشن کنم!:| از فیریز کردن بگیر تا یهو خاموش شدن :|

برقش طوری قطع میشه ک اینگار کنتور خونه ترکیده!

دارم تو Browser میچرخم میخوام یه سایت باز کنم خاموش میشه! مثل اینکه با دامنه های .net الخصوص از نوع ایرانی ش مشکل داره!

خداکنه دیگه آپدیت ندن !

من یکی دیگه میترسم کنسول رو روشن کنم!:| از فیریز کردن بگیر تا یهو خاموش شدن :|

برقش طوری قطع میشه ک اینگار کنتور خونه ترکیده!

دارم تو Browser میچرخم میخوام یه سایت باز کنم خاموش میشه! مثل اینکه با دامنه های .net الخصوص از نوع ایرانی ش مشکل داره!

مطمئنی برق نوسان نداره :-/
اینجا که این چند روزه خیلی نوسان داشته :|

مطمئنی برق نوسان نداره :-/
اینجا که این چند روزه خیلی نوسان داشته :|

فقط بره کنسول نوسان داره؟:دی اونم فقط هنگام دانلود و یاد سرچ تو نت؟:دی

چرا فقط برق بعد از آپدیت ب نوسان خرده:دی نوسان داشته باشه خوده دیفیوزر همه چی رو خاموش میکنه یه بار زمون ps3 نوسان داشت ک خوده دیفیوزر 3راهی رو خاموش کرد

دوستان اگر کسی نمیتونه به store وصل بشه بعد از آپدیت ، اول صبر کنه تا 12 ساعت از آپدیت بگذره بعدش اکانت اصلی رو activate as primary ps4 کنه . درست می شه . من خودم با این روش وصل شدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or