System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من امروز آپدیت کردم. خیلی خوبه و تا جایی که دیدم خدا رو شکر مشکلی نداشت برام.
فقط چجوری باید تم دانلود کنم؟

setting میزنی بعد گزینه theme بعدش find in playstation store
5 تا تم داره دانلود میکنی و میذاری
البته اگه بقلیشو بزنی میتونی فقط رنگشو عوض کنی تم متحرک نیست

من آپدیت کردم خدا را شکر دکمه pause امد و تنها مشکلم اینه که به استور وصل نمیشه اون تیک که صفحه قبل دوستمون گفت انجام دادم تیک time and date زدم اما درست نشد

من آپدیت کردم خدا را شکر دکمه pause امد و تنها مشکلم اینه که به استور وصل نمیشه اون تیک که صفحه قبل دوستمون گفت انجام دادم تیک time and date زدم اما درست نشد

شاید نتتون مشکل داره
یکم صبر کنید یا dns عوض کنید
حتما دفعه اول اینطوریه بعدش دیگه مشکلی نداره

2 روز از انتشار فرمور جدید می گذره ولی برای من چیزی نیومده
دستگاه و اکانت هم رجین 1
راحت هم به PSN وصل میشه،مولتی هم میشه بازی کرد

نکنه به خاطر مشکلاتی که به وجود اومده از ادامه آپدیت اجباری بقیه دستگاه ها فعلا دست کشیدن؟
برای منم هنوز نیومده,عجیبه

برای منم هنوز نیومده,عجیبه
اقا دستی اپدیت کنید خیلی هم عالیه :d
من رو ps3 برام نیومده بود ولی انلاین میشدم و باهاش بی مشکل بدون اپدیت بازی میکردم ولی امروز اونم دستی اپدیت کردم رفت.
یکی جو داد گفت امکان داره دستگاه بن شه منم سریع گرخیده و انجام دادم :d

راه حل برای مشکل Rest Mode بعد از آپدیت ۲.۰
این راه حل برای کسانی است
Rest Mode مشکل دارند

۱-اگر دستگاه روشن است کنسول را خاموش کنید کاملا صبر کنید چراق کنسول دیگر روشن نباشد
۲- انگشت خود را به مدت ۷ ثانیه روی دکمه پاور بگذارید تا زمانی که از کنسول ۲ تا صدای یبپ شنیده شود
۳- نوشته به سیف مود خوش آمدید نمایان میشود و از شما میخواهد دسته را باسیم به یو اس بی کنسول وصل کنید و دکمه PS دسته را فشار دهید و بعد وارد منو سیف مود میشوید.
1.jpg

4-شماره ۵ را انتخاب کنیدRebuild Database <----5 صبر کنید تا سرچ کنسول تمام شود توجه داشته دستگاه چند بار خاموش و روشن میشود

004.jpg

موفق باشید
[LTR]
[/LTR]
[LTR]
"Hold your finger over the power button until you hear 2 beeps (~10 second). Plug your PS4 controller and select choice 5, to rebuild the database. You're welcome!"
Detailed Guide:
Starting the PS4 in Safe Mode

• Turn off the PlayStation 4 by pressing the power button on the front panel. The power indicator will blink for a few moments before turning off.
  • Once the PlayStation 4 is off, press and hold the power button. Release it after you've heard two beeps: one when you initially press, and another 7 seconds later.
  • Connect the DualShock 4 controller with the provided USB cable and press the PS button on the controller.
Safe Mode Options
List of Safe Mode Options will appear, select Option 5: Rebuild The Database: Scans the drive and creates a new database of all content. This operation may take a long time depending on the type and number of data items.
[/LTR]

دوستانی که مشکل باز شدن استور و این جور چیزا رو دارن تو ساعت خلوتی کنسولشون رو روشن کنن و کمی صبر داشته باشن سرانجام کنسولتون وارد استور میشه و برای بار اول بعد از آپدیت کردن میخواین وارد استور بشین این مشکل هستش و بعد دیگه راحت وارد استور میشین حتی سریع تر قبل ار آپدیت .........

من هم بعد از آپدیت این مشکل رو داشتم ولی وقتی داشت استور رو لود میکرد رفتم فیفا 15 بازی کردم بعد یه 45 دقیقه ای رفتم تو محیط داشبورد کنسولم دیدم استور باز شده و بعدش همون طور که گفتم راحت وارد استور میشه و سرعت لود کردن استور هم خیلی خیلی بالاتر رفته بعد از آپدیت جدید برای من !

آخرین ویرایش:
سلام منم بعد از اپدیت همین مشکل رو داشتم یه پیام بهم داد که گفت برید تو قسمت time and date و گزینه set using internet رو انتخاب کنید وقتی تیکش رو زدم درست شد ( تو متن پیامش نوشته بود که برای sign in شدن تو psn لازمش اینکه تیک این گزینه رو بزنید)
اقا نت قطع بود الان دیدم .
یه دنیا ممنون

بابا این سونی ریـــد...... به ....:|
کی گفته هی آپدیت بدی بیرون، به جای اینکه ابروش رو برداره میزنه چشمشو کور میکنه، نمیخواد آپدیت بدی بیرون، وقتی بلد نیستی یه منو ساده طراحی کنی:|همون منو ساده رو هم داغون کرد رفت:| 4 تا رنگ ساده نمیونی بهش اضافه کنی و مشکل پیش نیاد، نخواستیم باو:|

من که زیاد با ps4 ام بازی نمیکینم، اما تا حالا باهاش مشکل چندانی در زمینه please wait و خاموش و روشن نشدن دستگاه نداشتم

به زور آپدیت 2.0 رو برام ریخت:|
حالا که میخواستم بازی دانلود کنم هر 2 باری که گذاشتم روی rest mode دیگه روشن بشو نیست کنسول، یعنی باید پاور رو بکشم تا روشن شه، هر کاری که دوستان گفتن هم انجام دادم اما فایده نداره:|
واقعا این مدیرای سونی فقط به فکر در آمد بیشترن، فقط پول!فقط تبلیغات:| نرم افزار زده که این دفعه کنسول رو بسوزونه خیالش راحت شه:| قبلش میگه از پاور نکشین ها وقتی این طوری شد، 100000 ساعت هم وایسی همون طوری روی نارنجی چشمک زن میمونه، خودش میدونسته ها بازم این آپدیت با این همه مشکلات رو نهایی کرد داد بیرون:|

هر دفعه آپدیت بعدی بدتر از قبلی:|

همون که قبلا همینجا گفتم: هیچی دیگه همه برنامه نویس ها و سازنده ها آپدیت و firmware جدید میدن تا از مشکلات قبلی و احتمالی آینده جلوگیری شه و یه سری امکانات جدید اضافه شه، سونی آپدیت میده یه سری مشکلات جدید به قبلی ها اضافه شه
ki.gif

اصلا آپدیت میده بیرون که کنسول، پاور یا هارد دستگاه بسوزه بریم خرج کنیم واسه درست شدنش! یا یه دستگاه جدید بخریم:| راه جدید کسب در آمد سونی:|

اینهمه آپدیت در عرض مدتی کوتاه عرضه شده هر کدوم بدتر از قبلی، مشکلات بیشتر از قبلی:|:

1.01
1.05
1.06
1.07
1.50
1.51
1.52
1.60
1.61
1.62
1.70
1.71
1.72
1.74
1.75
1.76

توی این 1 ساله اینهمه آپدیت داده، میزان تغییرات و برطرف شدن مشکلات 0.00000000000000000000000000000001 ،
مشکلات اصافه شده 10 برابر :|
ki.gif

من هم این چند ماهه مشکل چندانی در psn نداشتم، اما از وقتی به 2.0 آپدیت کرده، 1-2 بار توی please wait گیر کرد:|

الان گوشی نوکیا c1-00 ام با اون قیمت بسیار کمش(چند هزار تومنیش) بعد چند سال سالم سالم توی دستمه والا به خدا منوش از ps4 با این همه هسته و رم و... بهتره و قشنگ تره:|:))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or