System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان الان تو یکی از شاپ های ps4 مطلبی دیدم که به فریمور جدید آپدیت نکنید و ریسک خرابی با خودتون و ... :| منم 2 روز پیش آپدیت کرده بودم ، این مطلبو دیدم سکته زدم .

جریان چیه ؟ چه مشکلی پیش میاد ؟ من بعد از آپدیت یه بار واچ داگز بازی کردم و الان دو روزه روشن نکردم کنسول رو .

حالا هم این مطلبو دیدم کلا میترسم دیگه سراغ کنسول برم :(

دوستان الان تو یکی از شاپ های ps4 مطلبی دیدم که به فریمور جدید آپدیت نکنید و ریسک خرابی با خودتون و ... :| منم 2 روز پیش آپدیت کرده بودم ، این مطلبو دیدم سکته زدم .

جریان چیه ؟ چه مشکلی پیش میاد ؟ من بعد از آپدیت یه بار واچ داگز بازی کردم و الان دو روزه روشن نکردم کنسول رو .

حرف الکیه!
اکثر بچه های همینجا آپدیت کردن مشکل خاصی هم نداشتن، خود منم همون روز اول آپدیت کردم مشکلی ندارم

حرف الکیه!
اکثر بچه های همینجا آپدیت کردن مشکل خاصی هم نداشتن، خود منم همون روز اول آپدیت کردم مشکلی ندارم
البته اين سايته مطلب رو زيادى بزرگ جلوه داده . ولى اين فريمور واقعا يكم مشكل داره :-) من تا حالا يه بار هم دستگاهم هنگ نكرده بود ولى با اين فريمور دو بار هنگ كرده ( البته اصلا نيازى به خاموش و روشن كردن دستگاه نيست و بعد از چند ثانيه خودش خوب مى شه )

سلام اینجا گفته
کنسول را خاموش کنید از داخل فرمان system completely خاموش کنید .
و جای دیگه گفتند
کنسول را خاموش نمایید. و آن را کاملا از برق جدا کنید.
حالا کدوم کار را انجام دهیم

یه مشکلی همــ کنسول من بعد آپدیت پیدا کرده، بعضا قبل از خاموش شدن دو سه بار بوق می زنه!! امیدوارمــ سونی هر چه زودتر آپدیت بعدی رو منتشر کنه.

1.72 مشکل داره. یکی از دوستای من بعد از اپدیت با مشکل قطع شدن تصویر، پرش تصویر، قطع و وصل شدن صدا و خاموش شدن ناگهانی کنسول مواجه شده!

من خودمم هنوز اپدیت نکردم تا ببینم سونی بیانیه ای چیزی میده یا نه. توو فروم اصلی سونی هم خیلیا به مشکل خوردن که رفتن نمایندگی و کنسول رو عوض کردن. ترجیحا اپدیت نکنید. البته مشکل همه گیر نیست اما یهو میبینی شانس نداری و ... تمام!

quote_icon.png
نوشته شده توسط s.amin.m.g
سلام اینجا گفته
کنسول را خاموش کنید از داخل فرمان system completely خاموش کنید .
و جای دیگه گفتند
کنسول را خاموش نمایید. و آن را کاملا از برق جدا کنید.
حالا کدوم کار را انجام دهیم

دوست عزیز همین روشی که نوشتم را بیش برو آن یکی تاپیک را فراموش کن

----------------

quote_icon.png
نوشته شده توسط s.amin.m.g
یکی میشه لینک دانلود اپدیت 1.71 برای ریجن 1 بذاره

صفحه۱ پست ۲ را نگاه کن

یه مشکلی همــ کنسول من بعد آپدیت پیدا کرده، بعضا قبل از خاموش شدن دو سه بار بوق می زنه!! امیدوارمــ سونی هر چه زودتر آپدیت بعدی رو منتشر کنه.

برا من هم تو آپديت قبلى همين مشكل پيدا كرده بود كه بعضا اينجورى ميشد من قبل خاموش كردن دسترسى نت رو قطع ميكردم ديگه بوق نميزد ...شمام ميتونى تست كنى

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or