Need-More-Speed
Gold User
مثلا مال من 1.5 هست باید 1.6 رو بریزم بعد 1.7 رو یا همون 1.7 رو اول بریزم..؟
نه
مهم نیست چه نسخه ایی نصب هست، همیشه آخرین نسخه رو بگیرید کافیه
مثلا مال من 1.5 هست باید 1.6 رو بریزم بعد 1.7 رو یا همون 1.7 رو اول بریزم..؟
دوستان میخوام اپدیت کنم
لطفا قدم به قدم راهنمایی کنید
کاملا اماتور هستم
Sent from my Nokia Lumia 620
دوستان الان تو یکی از شاپ های ps4 مطلبی دیدم که به فریمور جدید آپدیت نکنید و ریسک خرابی با خودتون و ... منم 2 روز پیش آپدیت کرده بودم ، این مطلبو دیدم سکته زدم .
جریان چیه ؟ چه مشکلی پیش میاد ؟ من بعد از آپدیت یه بار واچ داگز بازی کردم و الان دو روزه روشن نکردم کنسول رو .
حالا هم این مطلبو دیدم کلا میترسم دیگه سراغ کنسول برم
البته اين سايته مطلب رو زيادى بزرگ جلوه داده . ولى اين فريمور واقعا يكم مشكل داره :-) من تا حالا يه بار هم دستگاهم هنگ نكرده بود ولى با اين فريمور دو بار هنگ كرده ( البته اصلا نيازى به خاموش و روشن كردن دستگاه نيست و بعد از چند ثانيه خودش خوب مى شه )حرف الکیه!
اکثر بچه های همینجا آپدیت کردن مشکل خاصی هم نداشتن، خود منم همون روز اول آپدیت کردم مشکلی ندارم
دوستان الان تو یکی از شاپ های ps4 مطلبی دیدم که به فریمور جدید آپدیت نکنید و ریسک خرابی با خودتون و ... منم 2 روز پیش آپدیت کرده بودم ، این مطلبو دیدم سکته زدم .
جریان چیه ؟ چه مشکلی پیش میاد ؟ من بعد از آپدیت یه بار واچ داگز بازی کردم و الان دو روزه روشن نکردم کنسول رو .
حالا هم این مطلبو دیدم کلا میترسم دیگه سراغ کنسول برم
دوست عزیز همین روشی که نوشتم را بیش برو آن یکی تاپیک را فراموش کن
صفحه۱ پست ۲ را نگاه کن
دوست عزیز همین روشی که نوشتم را بیش برو آن یکی تاپیک را فراموش کن
----------------
صفحه۱ پست ۲ را نگاه کن
نگاه کردم ولی شماره 1.72 هست
یه مشکلی همــ کنسول من بعد آپدیت پیدا کرده، بعضا قبل از خاموش شدن دو سه بار بوق می زنه!! امیدوارمــ سونی هر چه زودتر آپدیت بعدی رو منتشر کنه.
یادت باشه با ۱.۷۱ آنلان و استور برات کار نمیکنه