System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
از موقعی که دستگاه آپدیت کردم دیگه نمیتونم Killzone SF رو آپدیت کنم . هی failed download میده !!!!

من دستگاهم رجین 2 هست و اکانتم رجین 1 , با دستگاه آپدیت کردم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
آپدیت رجین 1 رو نگرفته باشه

از موقعی که دستگاه آپدیت کردم دیگه نمیتونم Killzone SF رو آپدیت کنم . هی failed download میده !!!!

آقایون بنظرتون حالا دستگاه رو آپدیت کنیم یا نه ؟؟؟
چکار کنیم؟؟؟

اگه با دستگاه آپدیت کردید مشکلی نداره Update درست نصب شده!
فکر کنم اگر حتی Update اشتباهی هم بخواید با فلش نصب کنید پیغام میده و مانع نصب میشه ( مطمین نیستم)

--------------------

سونی خیر سر قول داده بود تعداد آپدیت های کنسول بعد عرضه کم باشه :|

چیز خیلی خوبی بود چون من وقتی میرفتم توی قسمت استور کیلزون میپرید بیرون ولی الانه درست شد
ولی این قابلیت پاز دانلود و تغییر جای O و X توی ریجین ژاپن و 3 و تغییر رنگ تم و ال ای دی دسته رو هم باید بده

-------------------------------

ظاهرا میگن گند زده آپدیت توی کنسول بچ ها:|
واسه هرکی یه مشکلی داره
سونی یه آپدیت دیگه بدههه

بازم فيفا آنلاین گیر میکنه :( اینبار مطمينم از طرف سونیه مشکل چون همه چی عالی بود تا امروز آپدیت 1.72 کردم از دقیقه ۴۰ به بعد هر۳۰ ثانیه حدود ۱۵ ثانیه قطع میشه :\

هي هميشه به خودم گفتم كه بذار دست كم 24 ساعت از عرضه اپديت بگذره بعد دانلود كن اما اشتباه كردم :|
گر چند فقط 200 مگ نازنين تو گلوش گير كرده بود :| من كه چيز خاصي نديدم !:|

در ضمن دوستان احتمال زياد اين لگي شدن و خراب شدن مال دستكاري هاي اين چند روز اينترنت ه :| منم الان داشتم warthunder بازي مي كردم يهو براي خودش لگي ميشد :|

آقا من همین امروزپی اس 4 دستم رسید وقتی روشنش کردم سه تایوزربراش درست کرده بودن! که من همشون رو پاک کردم با این تصورکه فقط یوزرها پاک شده که گفت فول یا کوییک پاک کنم که من فول رو زدم بعد دستگاه ریست کرد ور فت تو حالت safe mode والا نمیدونستم فریمورم اینجوری پاک میشه آخه تو پی اس3 اینجوری نبود خب حالا بهم میگه 1.71 یا بالاتر نصب کنم راستی تا یادمم نرفته بگم که کنسولم ریجن 2 ژاپن هستش ممنون خواهشن کمک کنید چون الان رفتم 1.72 رو طبق آموزش گرفتم ولی وقتی میزنم توش ارور ce-34788-0 ldni:(

بازم فيفا آنلاین گیر میکنه :( اینبار مطمينم از طرف سونیه مشکل چون همه چی عالی بود تا امروز آپدیت 1.72 کردم از دقیقه ۴۰ به بعد هر۳۰ ثانیه حدود ۱۵ ثانیه قطع میشه :\
دوستان مشکلی تو آنلاین دارند به سونی ربطی نداره...مشکل برگشته
اختلال سال 93 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران - صفحه 170

آقا من همین امروزپی اس 4 دستم رسید وقتی روشنش کردم سه تایوزربراش درست کرده بودن! که من همشون رو پاک کردم با این تصورکه فقط یوزرها پاک شده که گفت فول یا کوییک پاک کنم که من فول رو زدم بعد دستگاه ریست کرد ور فت تو حالت safe mode والا نمیدونستم فریمورم اینجوری پاک میشه آخه تو پی اس3 اینجوری نبود خب حالا بهم میگه 1.71 یا بالاتر نصب کنم راستی تا یادمم نرفته بگم که کنسولم ریجن 2 ژاپن هستش ممنون خواهشن کمک کنید چون الان رفتم 1.72 رو طبق آموزش گرفتم ولی وقتی میزنم توش ارور ce-34788-0 ldni:(
[LTR]

[TABLE="class: style-6, width: 777"]
[TR]
[TD]CE-34788-0[/TD]
[TD]This update file cannot be used. Connect a USB storage device that contains an update file for re-installation for version 1.50 or later.[/TD]
[TD]Delete the Update file from the USB storage device, and replace it with the update for re-installation found from this page .[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/LTR]
فایل آپ دیت قدیمی را از فلش مموری پاک کن و فایل ریکاوری را دانلود کنن روی فلش مموری بریزی و از سیف مود به کنسول بدهی re-installation

Select------->Initialize PS4 ------>Reinstall System Software
FOR JAPON Download Now

PS4 Recovery v1.72 JP

http://djp01.ps4.update.playstation..../PS4UPDATE.PUP

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or