j_mactavish199
کاربر سایت
تو خود سایت سونی برای همه ریجن ها یه لینک میزاره.اگه دوست داشتی همینو بزن.(البته بعدا گردن من نندازیدمت گرم...اروپا رو هم اگه گیرت اومد بزار دانلود کنیم...
تو خود سایت سونی برای همه ریجن ها یه لینک میزاره.اگه دوست داشتی همینو بزن.(البته بعدا گردن من نندازیدمت گرم...اروپا رو هم اگه گیرت اومد بزار دانلود کنیم...
آدرسش رو بزار تا برم دانلود کنم...تو خود سایت سونی برای همه ریجن ها یه لینک میزاره.اگه دوست داشتی همینو بزن.(البته بعدا گردن من نندازی
منظورم این بود که همین اپدیتی که گذاشتمم بزنی حله.آدرسش رو بزار تا برم دانلود کنم...
منم مشکلم مثل این رفیقمون دقیقااین فایل رو دانلود بکنم برای رجین 2-اروپا هم جواب میده؟
منم الان این مشکلو دارم چه از سیف مود چه معمولی، چه روش مستقیم چه با فلشدوستان من هر کاری میکنم نمیتونم کنسولو اپدیت کنم به 5.01 از همه روشی هم چک کردم حتی safemode .
همش این ارور و میده ! su-30645-8
یعنی تا حالا کسی این مشکل و نداشته که حل بشه بتونه اپدیت کنه ؟
دستگات رجین چنده و مال کجاست؟من که همین الان دانلود کردم بدون هیچ مشکلی...460 مگ هم بود.
اگر آپدیت مشکل داشت که واسه همه ارور میداد.احتمالا از اینترنت خودمونه.
دوست عزیز متاسفانه اررور بینهایت جالیه و تا به حال حل نشده و بینهایت شانسه!!!کنسول ریجن دو هست و اکانت ریجن یک.از طریق خود کنسول هم دانلود کردم.
ممنون از پیگیریتون.دوست عزیز متاسفانه اررور بینهایت جالیه و تا به حال حل نشده و بینهایت شانسه!!!
PlayStation Network Support
گفتم بگردم ببینم مشکلتون رو میشه حل کرد اما... همه بی جواب موندن
منم همین مشکلو دارم کلا هیچجوری دانلود نمیشه و error میده نمیدونم چکارش کنمTHE UPDATE FILE IS CORRUPTED. SU-30645-8
واسه من این ارور میاد. چه از طریق اینترنت بخوام دونلود کنم چه از طریق فلش