rezacastel33
کاربر سایت
اخه چرا از راه اینترنت نمیشه دیگه ؟
از safe mode هم دانلود اینترنت زدم این پیغامو داد بعد اینکه دانلود تموم شد
با Psx لینک آپدیت رو بگیرین بعد فایل آپدیت رو بریزید رو فلش از طریق Safemode آپدیت کنیداخه چرا از راه اینترنت نمیشه دیگه ؟
از safe mode هم دانلود اینترنت زدم این پیغامو داد بعد اینکه دانلود تموم شد
داداش الان با اپدیت رو دانلود کردم ریختم رو فلش از safemode زدن با فلش اپدیت کنه بازم پیغام همون ارور رو میده که بالا گذاشتم تورو خدا کمک کنینبا Psx لینک آپدیت رو بگیرین بعد فایل آپدیت رو بریزید رو فلش از طریق Safemode آپدیت کنید
کنین رفقاSolved: Update File is Corrupted SU-30645-8 - PlayStation Forum
تویه این فروم اینطوری گفته
چیکار کنیم ؟ بزنم rebuild data ?
میگه قبل از اینکار ارتباط کنسول با اینترنت رو قطع کنید.Go into safe mode and rebuild database. If this doesnt solve it, do it again but disconnect the ps4 from your router first.
The second one fixed the issue for me.
یکی این تایپک رو نگاه کنه بگه چطوری حل شده معنی router چیه ؟
Solved: Update File is Corrupted SU-30645-8 - PlayStation Forum
من هم rebuild کردم initialize کردم درست نشد
ارتباط قطع کردم و انجام دادم و نشدمیگه قبل از اینکار ارتباط کنسول با اینترنت رو قطع کنید.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
یکی از دوستان همین مشکل را داشت راهنمایش کردم نتیجه اش را نمیدانم چی شد .کسی نیست راهنمایی کنه؟
راهنمایی کنید منم انجام بدم نتیجه اش رو بگمیکی از دوستان همین مشکل را داشت راهنمایش کردم نتیجه اش را نمیدانم چی شد .
مشکل سخت افزاری است مشکل از قطعه بلو توث کنسول است و با فرمت کردن هارد دیسک مشکل روشن باسیم پیش میاد به یک تعمیرگاه خوب مشاوره کن .
watch?v=cTD3jjo1crM
علتش را نوشتم چی استراهنمایی کنید منم انجام بدم نتیجه اش رو بگم
الان مشکل اینجاست که دسته رو با سیم وصل می کنی هم روشن نمیشه
باطری CMOS هم در آوردم جا زدم نشد
سونی اروپا که گفت نمی تونیم راهنمایی کنیم سر از مشکل در نمیاریم
سونی انگلیس هم هر کاری گفت انجام دادم نشد. حتی گفت موس وصل کنی درست میشه نشد
اگه بلوتوث مشکل داره چرا نمیشه با دسته و سیم سیستم رو بالا آورد قاعدتا باید با دسته و سیم راه بیفته اگه بلوتوث خرابه
تعمیرگاه خوب سراغ دارید؟
نه تنها اشکالی نداره بلکه بهتر است از سیف مود آپدیت بشه .دوستان من نتونستم اپدیت 5.01 دانلود کنم از خود کنسول ، رفتم تو حالت safe mode از همونجا دانلود داره با اینترنت ، زدم داره دانلود میکنه! مشکلی که نداره ؟ دانلود کنم نصب کنه ؟!
زدم باز این ارور و دادنه تنها اشکالی نداره بلکه بهتر است از سیف مود آپدیت بشه .
داداش من این مشکلو داشتم مشکل از نت ایرانسل بود خود به خود بعد ۱ ماه حل شد نمیدونم چطوریزدم باز این ارور و داد
su-30645-8
نمیدونم دیگه چیکار کنم!