اون روشی که گفتم رو تست کن حتماجواب میدهمشکل حل نشدنیه مدل دستگاهم.. 7015B ممکنه ربطی داشته باشه به مدل؟
گفتی که آپدیت ۴۸۰ مگ ولی برای من ۴۶۰ مگه!اون روشی که گفتم رو تست کن حتماجواب میده
دوستان من از دیروز هر راهی بگین امتحانکردم دیروز زفتم از سایت پلی استیشدانلود کردم آپدیت رو و ریختم تو فلش اما جواب نداد !!! دیروز فرمت رو fat۳۲ قرار دادم نشد اما امروز فرمت رو تو فلش xfat قرار دادم و پوشه ها رو درست کردم با حروف بزرگ بعد آپدیتی که از سایت دانلود کردم رو ریختم حجمش هم ۴۸۰ هست این کار برای من جواب داد شمام امتحانکنید ۱۰۰% جواب میده
آخه ربطی نداره ، شما وقتی فایلو دانلود میکنی ، از خود کنسول هم مستقیم میگیره ، کنسول که شناسایی میکنش یعنی این فایل وجودش تایید شدس ، اگه فایلش zip یا rar باشه بله ، نه یک فایلی که فشرده نشدس . الان من شکم کردم به دانلودتون ، اون کاربر میگه ازسایت رسمی گرفتم بعد exfat کردم شده ! ، من فکر میکنم ریجن انتخابیشون از اول اشتباه بوده یا فلش مشکلی داشته برای انتقال صحیح فایل ، ربطی به فرمتش نداره .دوستانی که با فلش هم دانلود کردن و نشده،
حدس من اینه که به کل 438 مگ فایل خراب دانلود کردیم چون وقتی با فایرفاکس میزنی روی لینک مستقیم میره صفحه پیوندها ولی وقتی لینک رو میدی IDM یهو دانلود می کنه
اخه نمیشه که لینک ها نباید این مدلی متفاوت باشند
کسی اگر بتونه با هیلتر شکنی چیزی دانلود کنه یا رو خط اش هیلتر کش داشته باشه خبر بده خیلی خوب میشه
خودم تا شب نمیتونم امتحان کنم و گرنه می گفتم
آره کلا مشکل اون آپدیته.. امیدوارم خوده سونی بفهمه این باگو باید منتظر شد فقطآخه ربطی نداره ، شما وقتی فایلو دانلود میکنی ، از خود کنسول هم مستقیم میگیره ، کنسول که شناسایی میکنش یعنی این فایل وجودش تایید شدس ، اگه فایلش zip یا rar باشه بله ، نه یک فایلی که فشرده نشدس . الان من شکم کردم به دانلودتون ، اون کاربر میگه ازسایت رسمی گرفتم بعد exfat کردم شده ! ، من فکر میکنم ریجن انتخابیشون از اول اشتباه بوده یا فلش مشکلی داشته برای انتقال صحیح فایل ، ربطی به فرمتش نداره .
خیر کنسولم معمولیه.و اینکه با خود کنسول دانلود کردم و مشکلی هم نداشت.البته کنسول من ریجن 2 ژاپنهشما مدل pro دارید؟