آقا من همه را هارو رفتم دستگاه من R1، دانلود نمیشه این آپدیت 5.50فایل دانلودشو کسی برای رجین 2 اروپا نداره؟
نمیشه آنلاین بازی کرد دیگه فیفا رو حتی بالا نمیاره تا آپدیت نشهیه سوال دارم.
این روش مثل jtag xbox 360 هست ؟ یعنی اگر بخوای یه بازیو انلاین بازی کنی و به psn وصل بشی مشکلی به وجود میاد ؟
کسی تست نکرده ببینه میشه انلاین بازی کرد یا نه ؟
من امروز ۵ صبح دوباره تست کردم از خود کنسول مستقیم اپدیت شدمشکل آپدیت حل شدنی نیست انگار.. کسی که مشکل داشته تونسته حلش کنه؟
منم همه کارارو انجام جز اینکه reset کنم.. نمیشه مدل دستگاه من CSHU-7015B ماله شما چیه؟آقا من همهاین کارها رو انجام دادم نشد جز این که کلا از اول سیستمرو نصب کنم که همهدیتا هام از بین بره و نمیخوام اینکارو کنم یکی از اساتید یه راهی جلوی من بزاره از دیروز نتونستم بازی کنم خخخ
مشکل حل نشدنیه مدل دستگاهم.. 7015B ممکنه ربطی داشته باشه به مدل؟اگر مشکلتون حل نشده ، اول فضای داخلیتونو نگاه کنید پرنباشه کامل ، در نهایت از Safe Mode باید Reinstall System Softwareرو انتخاب کنید ، حتما قبلش از هاردتون بک آپ بگیرین.
نه نگران نباش به مدل مربوط نمیشه ، مشکل خراب شدن دیتا نرم افزاریه ، این اتفاق معمولا نباید رخ بده چون کنسول اول کل دیتا رو کپی میکنه بعد شروع به نصب میکنه ، حالا وسط کار چی شده که یکی از دیتاها خراب شناخته شده به مشکلات نرم افزاری برمیگرده و فکر کردن بهش بی فایدست . پیشنهاد من توصیه پایینهمشکل حل نشدنیه مدل دستگاهم.. 7015B ممکنه ربطی داشته باشه به مدل؟
هارد اکسترنال بزن ، تمام سیواتو بازیهاتو بک آپ میگیره از این بابت نگران نباش ، فقط اگه چند اکانته هستی و داخل هر اکانتت بازی اشتراکی داری کارو سخت میکنه . یا هم یه راه خنده دار ، باید صبر کنی آپدیت بعدی بیاد !!آقا من همهاین کارها رو انجام دادم نشد جز این که کلا از اول سیستمرو نصب کنم که همهدیتا هام از بین بره و نمیخوام اینکارو کنم یکی از اساتید یه راهی جلوی من بزاره از دیروز نتونستم بازی کنم خخخ