خجالت بکش:d
والا من حاضرم هیچ جنگولک بازی تو آپدیتا اضافه نکنه ولی با کنسول بشه درست و حسابی کار کرد
اتفاقا هدف اصلی همه آپدیتاش باید Stability باشه :d
shame on you

بر عكس من ميخوام قابليت هاي جديد اضافه بشه نه هموني كه بود بمونه

خجالت بکش:d
والا من حاضرم هیچ جنگولک بازی تو آپدیتا اضافه نکنه ولی با کنسول بشه درست و حسابی کار کرد
اتفاقا هدف اصلی همه آپدیتاش باید Stability باشه :d
بچه ها DNS واسه مخابرات بدید.پیرم دراومد تا دانلود شه
sent with LG G4
بچه ها DNS واسه مخابرات بدید.پیرم دراومد تا دانلود شه
sent with LG G4
سلام.امروز ps4 رو روشن کردم داره آپدیت3.11 رو دانلود میکنه!!!
رفتم سایت سونی دیدم آخرین آپدیتش 3.10 _هست!!!!موضوع چیه؟؟؟
آخه منظور اینکه حتی توی سایت خودش هم آپدیت رو نگذاشته واسه دانلود که با کامپیوتر دانلودش کنیم و با فلش آپدیت ...با کنسول که نوشته 5 ساعت زمان دانلود!!!!!سونی هم شورشو دراورده دیگه هی زرتو زرت اپدیت میده ...اقلا یه اپدیت درستو حسابی هم نمیده ادم بگه ارزش داره.
هروقت امدیم بازی کنیم دیدیم اپدیت جدید امده...گندشو دراورده دیگه.
اینو که همه مون میدونیم دوست مندرسته مشکل خاصی نداره فقط اپدیت رو برای بهبود دستگاه داده
من فعلا سر کار هستم به محض اینکه برسم خونه و آپدیت رو بریزم رو دستگاه اطلاع میدم.دوستان کسی بعد از آپدیت کردن به 3.11 مشکل کند شدن و delay توی منو و appها نداره؟
مال منم یمقدار کند شده اگه میدونستم اپدیت نمیکردم . اپدیتهای الکی میدن هزارتا ایراد داره اونارو رو رفع نمیکنن. کلا نسل 8 نسل مزخرفی بود ریمستر اپدیت ریمستر اپدیت.........دوستان کسی بعد از آپدیت کردن به 3.11 مشکل کند شدن و delay توی منو و appها نداره؟
سلام مجدد.من آپدیت کردم......مشکلی ندیدم!!!یا لااقل سیستم من که اینطوره.من فعلا سر کار هستم به محض اینکه برسم خونه و آپدیت رو بریزم رو دستگاه اطلاع میدم.![]()