من همين الان دانلود كردم از طريق خود كنسول و با اينترنت همراه اول با سرعت خيلى خوبى هم دانلود كرد و هيچ مشكلى نداشتم. من فكر ميكنم بهونه اورده.
این قابلیت که که از خیلی وقت پیش روی کنسول بود و جدید نیستمن اپدیت کردم با خود کنسول حدود ۳۵ دقیقه زمان برد و نصبش کردم
فعلا مشکلی ندیدم تو این اپدیت,
یکی از نکات فانتزی این اپدیت امکان وویس کنترله که اضافه شده ,
هندزفری کنسول رو به دسته وصل کنید و با هربار گفتن کلمه PlayStation سیستم صوتی اماده میشه و منتظر دستور شماست
میتونی به عنوان مثال برای اجرای fifa16 بگید Fifa sixteen و بلافاصله بگید start بازی اجرا خواهد شد :-)
Sent from my K016 using Tapatalk
نبود بابا!!! تو قسمت نوتیفیکیشن من تازه اومد بهم گفت همچین امکانی هستاین قابلیت که که از خیلی وقت پیش روی کنسول بود و جدید نیست
تا اینجا که من دیدم تعدادی استیکر جدید اضافه شده
چرا بابا داشت، فک کنم آپدیت 1.5 اینو اضاف کردن! خیلی قدیمیه.تو قسمت تنظیمات دستگاه فک کنم یه تنظیمی خاموش کردی که الآن روشن شده و اومده!ولی بودش...نبود بابا!!! تو قسمت نوتیفیکیشن من تازه اومد بهم گفت همچین امکانی هست
Sent from my K016 using Tapatalk
کلی ذوق کردم هر چند که کاربردی نیست ,,,چرا بابا داشت، فک کنم آپدیت 1.5 اینو اضاف کردن! خیلی قدیمیه.تو قسمت تنظیمات دستگاه فک کنم یه تنظیمی خاموش کردی که الآن روشن شده و اومده!ولی بودش...
من همیشه استفاده می کنم، الکی :d
512 مخابراتم همین دیشب فریم ور آپ کردم و تو کامینوتی پست گذاشتم و فیفا 15 آپدیت کردم و هر از گاهی اررور dns میده اما انچنان نبود که کارامو انجام ندمبا سلام به دوستان
ظاهرا مخابرات مشکلاتی برای کنسول ایجاد کرده
منم بعد از اپدیت دیگه نمیتونم به استور وصل بشم و روی گزینه پلیز ویت میمونه
ضمن اینکه اینترنت به کنسول میرسه ولی دیگه نمیتونم ادامه دانلودهام رو از پی اس ان بزنم
اینترنت من هم از مخابرات هست
خواستم بدونم این مشکل موقتی هست یا ممکنه با بستن پورتی دیگه نتونیم وارد استور بشیم؟
در ضمن اون قسمت وویسش برای من کار نمیکنه که میگفتید با گفتن فیفا میره تو بازی
باید تنظیمات خاصی انجام داد؟