System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از مخابرات اینترنت دارم و مشکل افزایش پینگ و کاهش سرعت دارم

زنگ زدم مسئول مخابرات اینطوری جواب داد که ، اینترنت با سرورهای خارج از ایران مشکل داره (اینترنت بین الملل) که از 2روز پیش هم شروع شده و گفتن همه تلاششونو میکنن که مشکل برطرف شه
اگر با سایتهایی که سرور ایران دارند دانلود کنید میبینید که هیچ مشکلی ندارید :)
البته من احساس میکنم به خاطر مسائل 30یاسی هست که بهتره در موردش حرفی نزنیم :)

اینترنت های وب قطع شده.
پارسانلاین فعلاً خوبه.
عصرتلکام یکمی سرعت پایین اومده.
پتیاک سرعت عالیه.
ایرانسل 4g هم سرعت پایین اومده.
منم آپدیت کردم، مشکلی نداره.

XPERIA Z3+

من همين الان دانلود كردم از طريق خود كنسول و با اينترنت همراه اول با سرعت خيلى خوبى هم دانلود كرد و هيچ مشكلى نداشتم. من فكر ميكنم بهونه اورده.

آخرشم گفتم دیگه اصلا این چیزایی که میگن بهونس دیگه هممون میدونیم :) واسه مخابرات که حتما مشکل پیش اومده ولی بعضی از شرکتهای خصوصی ممکنه مشکلی نداشته باشن

مي ترسم اين ازمايشي باشه كه ما مشتركين هاي وب موش ازمايشگاهي اون بوده باشيم :|:d
( گفتم بقيه هم بترسن كوفت شون شه :d )

فعلاً چند روزي رو صبر كنيد شايد خطوطي كه هاي وب از اون ها تامين اينترنت مي كرده تركيده شايد با بيل مكانيكي قطع شده يا خطوط مخابرات رو كوسه ، گاو ، الاغ و خر گاز نگرفته :|

يه نكته ديگه هم اينه كه من يك هفته ايي هست كه در تلگرام افت فاحش سرعت انتقال پيام رو شاهدم
تو تاپيك ديگه هم گفتم بترسيد كه روي پورت هاي UDP كاري نكرده باشن چون سيستم PS4 بهم توي توصيه هاش گفت برو چك كن دوتا پورت هاي UDP ايت باز باشه :|
( ستاد نگراني فكني :d )

آخرین ویرایش:
من اپدیت کردم با خود کنسول حدود ۳۵ دقیقه زمان برد و نصبش کردم
فعلا مشکلی ندیدم تو این اپدیت,

یکی از نکات فانتزی این اپدیت امکان وویس کنترله که اضافه شده ,
هندزفری کنسول رو به دسته وصل کنید و با هربار گفتن کلمه PlayStation سیستم صوتی اماده میشه و منتظر دستور شماست

میتونی به عنوان مثال برای اجرای fifa16 بگید Fifa sixteen و بلافاصله بگید start بازی اجرا خواهد شد :-)

Sent from my K016 using Tapatalk

من اپدیت کردم با خود کنسول حدود ۳۵ دقیقه زمان برد و نصبش کردم
فعلا مشکلی ندیدم تو این اپدیت,

یکی از نکات فانتزی این اپدیت امکان وویس کنترله که اضافه شده ,
هندزفری کنسول رو به دسته وصل کنید و با هربار گفتن کلمه PlayStation سیستم صوتی اماده میشه و منتظر دستور شماست

میتونی به عنوان مثال برای اجرای fifa16 بگید Fifa sixteen و بلافاصله بگید start بازی اجرا خواهد شد :-)

این قابلیت که که از خیلی وقت پیش روی کنسول بود و جدید نیست:|
تا اینجا که من دیدم تعدادی استیکر جدید اضافه شده

نبود بابا!!! تو قسمت نوتیفیکیشن من تازه اومد بهم گفت همچین امکانی هست
چرا بابا داشت، فک کنم آپدیت 1.5 اینو اضاف کردن! خیلی قدیمیه.تو قسمت تنظیمات دستگاه فک کنم یه تنظیمی خاموش کردی که الآن روشن شده و اومده!ولی بودش...
من همیشه استفاده می کنم، الکی :d

چرا بابا داشت، فک کنم آپدیت 1.5 اینو اضاف کردن! خیلی قدیمیه.تو قسمت تنظیمات دستگاه فک کنم یه تنظیمی خاموش کردی که الآن روشن شده و اومده!ولی بودش...
من همیشه استفاده می کنم، الکی :d
کلی ذوق کردم هر چند که کاربردی نیست ,,,

من یکی از بزرگترین مشکلام با این لامصب سر تنظیم دسته هاش تو fifaس
پدر ادمو در میاره , هی تنظیم میکنم بازی میکنم , بعد فردا میام روشن میکنم کنسولو همش رفته باید دوباره تنظیم کنم , البته فقط دسته دومم اینجوریه واسه بازی ۲ نفره

با سلام به دوستان
ظاهرا مخابرات مشکلاتی برای کنسول ایجاد کرده
منم بعد از اپدیت دیگه نمیتونم به استور وصل بشم و روی گزینه پلیز ویت میمونه
ضمن اینکه اینترنت به کنسول میرسه ولی دیگه نمیتونم ادامه دانلودهام رو از پی اس ان بزنم
اینترنت من هم از مخابرات هست
خواستم بدونم این مشکل موقتی هست یا ممکنه با بستن پورتی دیگه نتونیم وارد استور بشیم؟

در ضمن اون قسمت وویسش برای من کار نمیکنه که میگفتید با گفتن فیفا میره تو بازی
باید تنظیمات خاصی انجام داد؟

با سلام به دوستان
ظاهرا مخابرات مشکلاتی برای کنسول ایجاد کرده
منم بعد از اپدیت دیگه نمیتونم به استور وصل بشم و روی گزینه پلیز ویت میمونه
ضمن اینکه اینترنت به کنسول میرسه ولی دیگه نمیتونم ادامه دانلودهام رو از پی اس ان بزنم
اینترنت من هم از مخابرات هست
خواستم بدونم این مشکل موقتی هست یا ممکنه با بستن پورتی دیگه نتونیم وارد استور بشیم؟

در ضمن اون قسمت وویسش برای من کار نمیکنه که میگفتید با گفتن فیفا میره تو بازی
باید تنظیمات خاصی انجام داد؟
512 مخابراتم همین دیشب فریم ور آپ کردم و تو کامینوتی پست گذاشتم و فیفا 15 آپدیت کردم و هر از گاهی اررور dns میده اما انچنان نبود که کارامو انجام ندم

چند روز قبل بود که داشتم یک بازی دانلود میکردم که اخراش قطع شد و دیگه نتونستم ادامه بدم. فکر کردن مشکل از نتم هست ولی الان که اومدم اپدیت بازیمو بگیرم بازم ارور می داد و نتوستم دانلودش کنم. فقط همین چند دقیقه پیش اپدیت 3.10 رو گرفتم.
کسی میدونه راه حل چیه ؟!
ISP منم های وب هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or