System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان مشکل از طرف شرکتی هست که ازش نت گرفتید.

تو این مدت من هیچ کودوم از مشکلات رو نداشتم جه تو اپدیت بازی چه خرید و دانلود و ورود به فروشگاه.

با سلام
دوستان من هم مشکل دارم بعد از اخرین بروز رسانی دیگه نی تونم دانلود داشته باشم . نت رو رو کنسول دارم اما دانلود نمیشه - نت من هم های وب هست کسی مشکل رو تونست حل کنه خبر بده- جالبه هست که بروز شد بعد از بروز کردن دیگه دانلود نمیشه خواهشا کسی فهمید خبر بده

با سلام دوستان من هم مشکل دارم بعد از اخرین بروز رسانی دیگه نی تونم دانلود داشته باشم . نت رو رو کنسول دارم اما دانلود نمیشه - نت من هم های وب هست کسی مشکل رو تونست حل کنه خبر بده- جالبه هست که بروز شد بعد از بروز کردن دیگه دانلود نمیشه خواهشا کسی فهمید خبر بده
یه سری شرکتا مشکل پیدا کردن و همینجوریه های وب هم یکیشونه منم های وب دارم یه زنگ به پشتیبانی بزنی همه چیز رو توضیح میدنا :dبه من که گفتن زیاد طول نمیکشه اما نمیدونم " زیاد " به نظرشون چقدره یعنی 1 هفته ؟ 1 ماه؟ یا ؟؟؟؟

کلی ذوق کردم هر چند که کاربردی نیست ,,,

من یکی از بزرگترین مشکلام با این لامصب سر تنظیم دسته هاش تو fifaس
پدر ادمو در میاره , هی تنظیم میکنم بازی میکنم , بعد فردا میام روشن میکنم کنسولو همش رفته باید دوباره تنظیم کنم , البته فقط دسته دومم اینجوریه واسه بازی ۲ نفره

Sent from my K016 using Tapatalk

هه منم تا دیروز این مشکلو داشتم. مشکل میدونی چیه؟ قبل از اومدن منو دسته دوم رو روشن کن.یعنی بعد از لودینگ اولی که وارد میشه پر میشه دسته رو روشن کن.من همیشه موقع انتخاب دسته روشن میکردم تنظیمات جدید ک قبلا سیو شده بود رو نمیخوند.

در ضمن واسش حتما یه یوزر بساز.(فکر نکنم با یوزر guest بشه.) اگه چند تا یوزر داری ک مشکلی نیست.دسته دوم رو که روشن کردی با یه یوزر غیر یوزر اصلی بیا بالا. به همین راحتی.

سرعت دانلود خيلي خوب بود تو 13 دقيقه دانلود كرد و 250 مگ اپديت بود و رفت در پاچه مون :|
اين سوني هم مارو گير اورده با اپديت هاش :| به جز اپديت 3 و يكي دوتا اپديت قبلي ترش كار خاصي انجام نداد :|

اين هم كه فقط system stability بود :|

سرعت دانلود خيلي خوب بود تو 13 دقيقه دانلود كرد و 250 مگ اپديت بود و رفت در پاچه مون :|
اين سوني هم مارو گير اورده با اپديت هاش :| به جز اپديت 3 و يكي دوتا اپديت قبلي ترش كار خاصي انجام نداد :|

اين هم كه فقط system stability بود :|

خجالت بکش :| :d

والا من حاضرم هیچ جنگولک بازی تو آپدیتا اضافه نکنه ولی با کنسول بشه درست و حسابی کار کرد :|

اتفاقا هدف اصلی همه آپدیتاش باید Stability باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or