من که از وقتی آپدیت 3.00 رو ریختم ، با اینکه تنظیمات آپدیت اتوماتیکم خاموشه ولی دستگاه به محض وصل شدن به اینترنت شروع می کنه به آپدیت خودکار. با این آپدیت هم درست نشد.
مشکل ما اینه که با اینکه تنظیمات مربوط به اتوماتیک آپدیت با اینکه غیر فعاله ولی به محض وصل شدن به اینترنت شروع به آپدیت می کنه.از توی تنظیم های دسگاه تیک اتواتیک رو واسه دانلود ور دارید درست میشه.
منم همين مشكل رو دارم با اينكه تيك نيست خودش خودكار اپديت رو به محض اتصال به اينترنت دانلود ميكنه و همش پيغام ميده اپديت جديد اومده نصب كنمشکل ما اینه که با اینکه تنظیمات مربوط به اتوماتیک آپدیت با اینکه غیر فعاله ولی به محض وصل شدن به اینترنت شروع به آپدیت می کنه.
- - -ویرایش - - -
کسانی که این مشکل اتوماتیک آپدیت رو دارند ، بیاید اینجا نظر بدید یا لایک کنید شاید از طرف سونی فرجی بشه :
http://community.us.playstation.com/t5/Consoles-Peripherals/Automatic-download-problem/td-p/45448481
منم همين مشكل رو دارم با اينكه تيك نيست خودش خودكار اپديت رو به محض اتصال به اينترنت دانلود ميكنه و همش پيغام ميده اپديت جديد اومده نصب كن
فكر كنم عمدا اينكارو كرده سوني
Sent from my HTC Ruby using Tapatalk
خواهشا اگع کسی میدونه کمک کنه
به نظر من مشکل از دستگاه نیست بلکه مشکل از اینترنت هست و ( با فرض اینکه مشکل please wait دارید ) احتمالا برای شما تو please wait گیر می کنه. منم قدیم مشکلاتی این چنینی مثل وصل نشدن به استور رو داشتم که بعد از اینی که اینترنتم رو عوض کردم و سرعت بالاتر گرفتم مشکلم حل شد. شما هم اگر مشکل please wait دارید سعی کنید با یه اینترنت دیگه امتحان کنید یا ... . ( اگر مشکل please wait دارید که این مشکل معروفی هست و با یه سرچ ساده راه های حل این مشکل رو می تونید ببینید ولی اگر مشکل دیگه ای دارید من اطلاعی در این باره ندارم و اصلا چنین مشکلی رو نشنیدم. )
مشکل ما اینه که با اینکه تنظیمات مربوط به اتوماتیک آپدیت با اینکه غیر فعاله ولی به محض وصل شدن به اینترنت شروع به آپدیت می کنه.
- - -ویرایش - - -
کسانی که این مشکل اتوماتیک آپدیت رو دارند ، بیاید اینجا نظر بدید یا لایک کنید شاید از طرف سونی فرجی بشه :
Automatic download problem - PlayStation® Forums