System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دکمه چیرو ؟ اگه منظورت دایره و ایکس و ایناست نه نمیشه اصلا ادن برا ریجیون خودشه
دوست عزیز تا چیزی رو تست نکردی الکی اظهار نظر نکن. بله دوست عزیز همین الان تست کردم و جای تمام دکمه ها رو میشه تغییر داد.

- - -ویرایش - - -

آپدیت رو دانلود و نصب کردم و خدا را شکر هیچ مشکلی به وجود نیامد.
فقط یک بدی که داره اینه که وقتی جای دکمه ها رو عوض میکنی، راهنمایی های اون پایین سمت چپ فیکس نمیشن. مثلا شما جای دایره و ضربدر رو عوض میکنی و کارکرد دایره میشه Back و کارکرد ضربدر میشه Enter. اما اون پایین مینویسه که ضربدر:Back دایره:Enter
بقیه موارد عالی بود و هیچ مشکلی نداشت.
با خیال راحت دانلود کنید.

من نصب کردم واقعا فوق العاده شد
ریست هم اضافه شد
بک آپ هم کار کردم جالبه و مفید
مشکلی ندیدم
خیالتون راحت نصب کنید

خدایی این PSN خیلی شاهکاره
دستگاه رو روشن کردم می گه آپدیت اومده باید آپدیت کنی
بعد می رم دستگاه رو آپدیت کنم می گه شما آخرین آپدیت رو نصب دارید :|

ریجن 2 اروپا...

دوست عزیز تا چیزی رو تست نکردی الکی اظهار نظر نکن. بله دوست عزیز همین الان تست کردم و جای تمام دکمه ها رو میشه تغییر داد.

- - -ویرایش - - -

آپدیت رو دانلود و نصب کردم و خدا را شکر هیچ مشکلی به وجود نیامد.
فقط یک بدی که داره اینه که وقتی جای دکمه ها رو عوض میکنی، راهنمایی های اون پایین سمت چپ فیکس نمیشن. مثلا شما جای دایره و ضربدر رو عوض میکنی و کارکرد دایره میشه Back و کارکرد ضربدر میشه Enter. اما اون پایین مینویسه که ضربدر:Back دایره:Enter
بقیه موارد عالی بود و هیچ مشکلی نداشت.
با خیال راحت دانلود کنید.
توی بازی که دکمه ها عوض نمی شه؟:-/

چرا دارید اشتباه اطلاعات میدید بابا. قراره با این آپدیت بازی هایی که روی هارد دارید رو ازشون Back Up یا پشتیبان بگیرید روی یه هارد اکسترنال. قرار نیست اجازه نصب بازی و اجرا از روی هارد اکسترنال داده بشه. در ضمن اونطور که از متن پیداست ظاهرا بک آپ هایی که گرفته میشه مخصوص اون پروفایل خواهد بود. یعنی نمیشه من بک آپم رو بدم به نفر دیگه. حالا باز آپدیت بیاد ببینیم روش کاریش به چه صورت هست.

همین اینکه USB3 دستگاه وصل بشه ، خودش خیلیه ، یک گام به کپی خوری نزدیک میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or