System Firmware Update | PS4 >> آموزش نصب ، سوالات و مشکلات

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اصولا" بعد اومدن هر اپديتي يه سرچي داخل اينترنت بكنيد
مثلا" توي گوگل به انگليسي بزنيد مشكلات اپديت 2.50 ! (( issues of fw 2.50 ps4 )) يا به جاش problems بذاريد تا مطمئن بشيد
اين فقط يه توصيه است و من سر هر اپديتي انجام دادم !

حالا كه انگار 2.50 مشكلي نداره

من دانلود کردم (ریجن 1 ) بافلش زدم میشناسه فقط موقعه اینیستال میگه فایل خرابه !!!!

از اینجا برداشتم از خوده کنسولم یه چند بار زدم یا دان نکرد یا هی وستش قطع میشود
!!
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من دانلود کردم (ریجن 1 ) بافلش زدم میشناسه فقط موقعه اینیستال میگه فایل خرابه !!!!

از اینجا برداشتم از خوده کنسولم یه چند بار زدم یا دان نکرد یا هی وستش قطع میشود
!!
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه بار دیگه بریز تو فلش
یا دوباره دان کن

سلام،دوستانی که آپدیت کردین وقتی رست مود یا همون استندبایه قدیم انجام میدید، وقتی چراغ دستگاه نارنجی میشه اولش چشمک زنه؟بعد ثابت میشه؟برایه من قبلا تا استندبای میکردم چراغ نارنجیش ثابت بود حالت چشمک زن نداشت!و حس میکنم تو حالت رست مود یا همون استندبای فنش خاموش میشه که قدیم همچین مشکلی نبود،برایه شماهم این موارد هست؟

سلام،دوستانی که آپدیت کردین وقتی رست مود یا همون استندبایه قدیم انجام میدید، وقتی چراغ دستگاه نارنجی میشه اولش چشمک زنه؟بعد ثابت میشه؟برایه من قبلا تا استندبای میکردم چراغ نارنجیش ثابت بود حالت چشمک زن نداشت!و حس میکنم تو حالت رست مود یا همون استندبای فنش خاموش میشه که قدیم همچین مشکلی نبود،برایه شماهم این موارد هست؟

برای منم همین طوریه اما نمیدونم مشکلی داره یا نه

بچه ها کمک من کنسول رو روشن کردم بعد داد داره اپدیت میشه بعد من پاز کردم تا با کامپیوتر بذارم لینک دادم ارور داد اومدم از اول بزنم ارور داد الانم نیست تو لیست دانلود من بعد تو system software update هم میگه اخرین اپدیت در صورتی 2.04
راهی هست بذارم اپدیت بشه؟با فلشی چیزی؟؟؟؟؟

دوستان من میخواستم با هارد بک اپ بگیرم هاردم رو نمیشناسه رو fat32 هم فرمت شده هارد کسی تست کرده با هارد اکسترنال!؟؟

آره با هاردی که به ps3 وصل میکرم راحت وصل شد !
قابلیت جالبیه دیگه لازم نیست نگران پر شدن هارد باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or