یه سوال خیلی مهم
من کنسولم ریجن2 ژاپن هست و باید کدومشون رو دان کنم؟
چون من با پشتیبانی چت کردم گفت که همه سیستم های اپدیت یکسان هستند
واینکه من الان اپدیت 1.5 رو دارم و با دانلود اپدیت 2.4 مشکلی ایجاد نمی کنه؟(منظورم همون 207 مگیه هست)
ممنون میشم کمک کنید
یعنی الان 207 مگیه رو دانلود کنم یا این 790 مگیه؟
مشکلی برای کنسول اگه ایجاد کرد میتونم به قبل بازگردونمش؟
چون من شنیدم از حود ps4 دان کنم ممکنه مشکل ساز شهدوست عزیز مشکلی پیش نمیاد برای چی باید مشکلی پیش بیاد اون 790 مگ برای ریکاوری هست اون برای تعویض هارد استفاده میشه اگر میخوای کمتر دردسر داشته باشه از خود ps4 اپدیت رو دان کن کافیه به نت وصل شی خودش دانلود میکنه
چون من شنیدم از حود ps4 دان کنم ممکنه مشکل ساز شه
و هم اینکه من اون 207 مگی رو دان کردم
راستی اپدیت 2.4 مشکل قطعی صدا داره؟
من هم با هر بازی جدیدی که میاد و اخرین اپدیت روش هست کنسولو خودجوش اپدیت میکنم و نیازی به این کارها نیست !! :dمن الان از کجا بفهمم که ورژن اپدیتم چنده؟
من چک کردم زده بود کنسولت اخرین اپدیت رو داره
راستی نوروزتون مبارک:d
Suspend & Resume
Accessibility Options : remap keys to suit your preferences, colour blind support
Remote Play & Share Play at 60 fps
Facebook Friend Search
Sub-account to Master account Upgrade
Trophy Improvements : Automatic screenshot upon trophy completion, delete 0% games
Share Video Clips to Dailymotion
Application Backup to external HDD
ظاهرا خط آخر نوشته بالای شما همینو داره میگه. اگه اینطور باشه که خیلی خوب میشه.سلام دوستان
این آپدیت جدید2.50 پشتیبانی از هارد اکسترنال هم داره که بشه بازیها را روی هارد جدید نصب کرد؟؟؟
ظاهرا خط آخر نوشته بالای شما همینو داره میگه. اگه اینطور باشه که خیلی خوب میشه.
اتفاقا بله، چون این مواردی که شما گفتی رو همین الان هم میشه انجام داد و در واقع از اول هم وجود داشت و راحت میشه سیوها، اسکرین شاتها و... رو روی فلش بک آپ گرفت. الان موضوع بک آپ دیتای بازی و موارد مرتبط با اونه:خیر چیزی در این مورد نگفتن فقط میشه سیو اسکرین شات و .. رو بک اپ گرفت اینطور که من خوندم