Super Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستش از بس شماره های زیادی داره اینو بازی نکردم(شاید هم یادم رفته و بازی کرده باشم) رو چه پلتفرمی موجود هست ؟
PS2 , DC , Arcade
من با آکوما با cpu که بازی میکنم (به عنوان مثال) میزارم وقتی که طرف میپره(پرش همراه با یه حرکت که دیگه کاری نتونه کنه) و میخواد بیاد پایین ultra میزنم در این صورت چه کار میتونه کنه ؟
در کل مواقعی میزنم که اگر انسان هم حریفم باشه نمیتونه کاری کنه چون نمیشه یا مثلاً وقتی یه حرکتی زد که بعدش مکس داشته باشه خلاصه میخواستم بگم به نظر میاد راه های زیادی هست برای ultra زدنه آکوما که ؟ شاید من اشتباه میکنم
تازه اگه با ریو ultra که زدیم نخوره به حریف ریو کلی مکس میکنه که اصلاً انگار از حال رفته واقعاً اینش خیلی عذابه اندازه یه سر گیجه مکس داره که طرف هر کاری بخواد باهات کنه
چیزی که میگی درسته مثلا بعد HP Shoryuken میشه اولترا آکوما رو زد. یا چمیدونم کلی move های دیگه اما مشکل اینه با آدم که بازی کنی کسی HP Shoryuken ول نمیده بیخودی که بخوای اینجوری اولترا بزنی.
Kara Demon یه روشیه که بعد از Close MP میشه یه اولترا و یا سوپر چسبوند به بهش. اما خیییییلی سخته . کلی تمرین می خواد
قضیه ستاپ ریو هم اینه که الکی نباید اولترا بزنی خو . مثلا یکی از ستاپ ها : Anti Air LP Shoryuken > Ultra
یا
Corner cMK > EX Tatsu > Ultra
در این مود اطلاعاتی ندارم ، حتماً باید با pc بازی کنیم ؟ چون من با کیبرد بلد نیستم این چه جوریه طریقه استفادش ؟
خیلی ممنون
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14749
با هرچی بخوای می تونی بازی کنی. پد , کیبورد , استیک
فقط اینکه کیبورد احمقانه ترین روش بازیه اصلا سراغش نرو.

من تا حالا لایو بازی نکردم ولی شنبه قراره 512 بگیرم(به گفته ی شرکت ، اگه بیشتر طولش ندن) میخوام امتحان کنم حالا بزارید اینترنتم که راه افتاد میام باهاتون توی لایو بازی میکنم
من با آکوما با cpu که بازی میکنم (به عنوان مثال) میزارم وقتی که طرف میپره(پرش همراه با یه حرکت که دیگه کاری نتونه کنه) و میخواد بیاد پایین ultra میزنم در این صورت چه کار میتونه کنه؟
در کل مواقعی میزنم که اگر انسان هم حریفم باشه نمیتونه کاری کنه چون نمیشه یا مثلاً وقتی یه حرکتی زد که بعدش مکس داشته باشه خلاصه میخواستم بگم به نظر میاد راه های زیادی هست برای ultra زدنه آکوما که ؟ شاید من اشتباه میکنم
بــَــه بــَــه. این نشون میده که یه چیزایی بلدی :) اگه بخوایم یه خورده تکنیکی‌تر بگیم، میشه گفت توی همه‌ی گیم‌های فایتینگ، یکی از مهمترین چیزاها اینه که موقعی به طرف ضربه بزنی که طرف در حال Recovery از حرکتی که داشته می‌زده، باشه. Recovery یه قسمت از یه حرکته، که کاراکتر در حال برگشتن به حالت عادیه. مثلاً بعد از زدنِ یه لگد معمولی هم، یه مدت کوتاهی (چند فریم) طول می‌کشه که کاراکترت برگرده به حالت عادی، تا دوباره بتونه یه حرکت دیگه بزنه (یا اصولاً بتونه دفاع کنه).
حالا این بحثها رو ببرین توی تاپیک خودِ SF4 خو!
تازه اگه با ریو ultra که زدیم نخوره به حریف ریو کلی مکس میکنه که اصلاً انگار از حال رفته واقعاً اینش خیلی عذابه اندازه یه سر گیجه مکس داره که طرف هر کاری بخواد باهات کنه
یا بهتره بگی: Recovery ِ حرکت Ultra ِ ریو، خیلی زیاده (طولانیه).
در این مود اطلاعاتی ندارم ، حتماً باید با pc بازی کنیم ؟ چون من با کیبرد بلد نیستم این چه جوریه طریقه استفادش ؟
خیلی ممنون
با هر کنترلری که وصل کنی به PC، می‌تونی بازی کنی. اگه بحثش رو ببریم توی تاپیک خودش، بهتره :)

البته به نظر من سيستم دفاع نشسته هم يه كم بازي رو از تعادل خارج كرده بود ... اگه اون رو بتونن يه جوري تعديلش كنن خيلي مبارزه ها روونتر ميشن .

این دفاع نشسته که شما فرمودین بحثش مفصله
خلاصه اش اینه که مثلا بعضی حملات رو باید نشسته دفاع کنی بعضی هارو هم ایستاده.بعضی شخصیت ها حرکاتی دارن که باهاش میشه کسایی که نشسته دفاع کردن رو زد.برای مثال حرکت Collarbone Breaker ریو.
زدنش اینطوریه: f+MP .اگه با دسته 360 بازی میکنی یعنی جلو با Y.به دسته PS هم میشه جلو با مثلث

این دفاع نشسته که شما فرمودین بحثش مفصله
خلاصه اش اینه که مثلا بعضی حملات رو باید نشسته دفاع کنی بعضی هارو هم ایستاده.بعضی شخصیت ها حرکاتی دارن که باهاش میشه کسایی که نشسته دفاع کردن رو زد.برای مثال حرکت Collarbone Breaker ریو.
زدنش اینطوریه: f+MP .اگه با دسته 360 بازی میکنی یعنی جلو با Y.به دسته PS هم میشه جلو با مثلث
مرسي :biggrin1:. من نميدونستم . ولي اگه يه نفر كن رو برداره و كل بازي رو بشينه هيچ كاريش نميتوني بكني. يا اگر وگا تو كل بازي بشينه و عقب با پايين رو شارژ كنه نه از بالا ميتوني بزنيش نه از پايين !

Ken هم دو سه ضربه واسه اين مواقع داره (izuna kick بود فكر كنم ) b+MK يعني عقب با B اگه نزديك حريفت باشي ميتوني بزني يا يه ضربه ديگه f+HK يعني جلو با RT .
در كل هر شخصيتي يه سري حركات براي اينجور موقعيت ها داره
اصولا اگه كسي همش بشينه ميتوني بري و Throw ـش كني كه ديگه اين كارو نكنه:biggrin1:

آخرین ویرایش:
مرسي :biggrin1:. من نميدونستم . ولي اگه يه نفر كن رو برداره و كل بازي رو بشينه هيچ كاريش نميتوني بكني. يا اگر وگا تو كل بازي بشينه و عقب با پايين رو شارژ كنه نه از بالا ميتوني بزنيش نه از پايين !
خو قضیه اینه که می تونی راحت حریفت رو مجبور کنی این حالت که بهش Turtle کردن می گن در بیاد. فقط باید با روش های مختلف به حریف فشار بیاری. مثلا با Ryu :

ضربه های overhead ( یعنی اونایی که باید ایستاده دفاع بشن) : مثل Forward MP یا Jumpin HK

Cross up (این ضربه ها از پشت به حریف می خورن و برای دفاع باید جلو رو نگه داری) : مثل Jumpin MK موقعی که پشت حریف می پری

Throw و Tick Throw

و بهترین وسیله Pressure خور کردن حریف یعنی hadoken

خب روش شما قزوینیا اینطوریه :-"
اصلا جدی نگیر :biggrin1:
فكر نميكنم تو قزوين غير از خودم كس ديگه SFبزنه :-"... يه مدت كه لايو زده بودم شاخ شده بودم بعد ميرفتم در كلوپ ها ميپرسيدم شاخ SF ندارين ؟:laughing: همه بلافاصله از شعور كم خودشون پرده برداري ميكردن و ميگفتن بازي مزخرف هم مگه شاخ شدن داره ! منم با يه حالت تحقير آميزي بهشون ميگفتم اصلا در حد فهم شما ها نيست بازيش ... چه بهتر !!!!!!!!!!!

ew؟ :دي
تو همين بازيسنتر چند نفر SF باز خفن هستن.اگه بخواي Gamertagــشون رو بهت ميدم ولي اصولا فكر نميكنم كار خاصي انجام بدي :دي

ew؟ :دي
تو همين بازيسنتر چند نفر SF باز خفن هستن.اگه بخواي Gamertagــشون رو بهت ميدم ولي اصولا فكر نميكنم كار خاصي انجام بدي :دي
اولا كه من گفتم تو قزوين . دوما كه خودت چي ؟ سوما از كجا فهميدي نميتونم كار خاصي انجام بدم؟ چهارما اكانتم تموم شده وبودجه ندارم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or