m_g_s
کاربر سایت
PS2 , DC , Arcadeراستش از بس شماره های زیادی داره اینو بازی نکردم(شاید هم یادم رفته و بازی کرده باشم) رو چه پلتفرمی موجود هست ؟
چیزی که میگی درسته مثلا بعد HP Shoryuken میشه اولترا آکوما رو زد. یا چمیدونم کلی move های دیگه اما مشکل اینه با آدم که بازی کنی کسی HP Shoryuken ول نمیده بیخودی که بخوای اینجوری اولترا بزنی.من با آکوما با cpu که بازی میکنم (به عنوان مثال) میزارم وقتی که طرف میپره(پرش همراه با یه حرکت که دیگه کاری نتونه کنه) و میخواد بیاد پایین ultra میزنم در این صورت چه کار میتونه کنه ؟
در کل مواقعی میزنم که اگر انسان هم حریفم باشه نمیتونه کاری کنه چون نمیشه یا مثلاً وقتی یه حرکتی زد که بعدش مکس داشته باشه خلاصه میخواستم بگم به نظر میاد راه های زیادی هست برای ultra زدنه آکوما که ؟ شاید من اشتباه میکنم
تازه اگه با ریو ultra که زدیم نخوره به حریف ریو کلی مکس میکنه که اصلاً انگار از حال رفته واقعاً اینش خیلی عذابه اندازه یه سر گیجه مکس داره که طرف هر کاری بخواد باهات کنه
Kara Demon یه روشیه که بعد از Close MP میشه یه اولترا و یا سوپر چسبوند به بهش. اما خیییییلی سخته . کلی تمرین می خواد
قضیه ستاپ ریو هم اینه که الکی نباید اولترا بزنی خو . مثلا یکی از ستاپ ها : Anti Air LP Shoryuken > Ultra
یا
Corner cMK > EX Tatsu > Ultra
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14749در این مود اطلاعاتی ندارم ، حتماً باید با pc بازی کنیم ؟ چون من با کیبرد بلد نیستم این چه جوریه طریقه استفادش ؟
خیلی ممنون
با هرچی بخوای می تونی بازی کنی. پد , کیبورد , استیک
فقط اینکه کیبورد احمقانه ترین روش بازیه اصلا سراغش نرو.