m_g_s
کاربر سایت
10 کرکتر جدید در SSFIV اضافه شدن که در کل میشن 29 تاتعداد کرکترها چندتا هست؟؟؟:confused:
البته یه سری شایعه در مورد یک کرکتر مخفی(Charlie\Shadow) هم وجود داره که 30 تا رند شه مثلا:biggrin1:
10 کرکتر جدید در SSFIV اضافه شدن که در کل میشن 29 تاتعداد کرکترها چندتا هست؟؟؟:confused:
هائوون؟10 کرکتر جدید در SSFIV اضافه شدن که در کل میشن 29 تا
البته یه سری شایعه در مورد یک کرکتر مخفی(Charlie\Shadow) هم وجود داره که 30 تا رند شه مثلا:biggrin1:
توی SSFIV خو Superـی اضافه نشده اونی که SaGHat میزنه همون سوپر قدیمیش Tiger Genocideـه.اون Ultraـه جدیده, که الترای دوم Sagatـه مثلا(البته قبلا در ویدیو ها نشون داده شده بود).همه کرکترها در SSFIV دو تا الترا دارن.(جز Gen که 4 تا داره)الان اين تريلر رو ديدم ! يك عدد Super Combo جديد اضافه شده بود به Sagatـه عزيزم :biggrin1: البته شايد به همه اضافه شده باشه ! يارو اصلا بلد نبود با Sagat بازي كنه ! شايد هم گفتن Dudley تازه اومده بزاريم برنده شه :biggrin1: محيط جايي هم كه دارن توش مبارزه ميكنن خيلي باحاله !
آره خو اينم ميشه يه تريلر هم بود تمام كاراكترهاي جديد رو نشون ميداد خيلي حال كردم !بد این ویدیو خو Match Video نبوده که حالا:biggrin1: قضیه سر همون نشون دادن گیم پلی و الترا های Dudleyـه.
كوفتش بشه :biggrin1: Gen تو SFIV هم 2 تا داشت اگه اشتباه نكنم ! يكي بود كه گردباد ميامد و طرف رو لِه ميكرد ! من كلا خوشم نمياد ازين ! خيلي رو اعصابه .(جز Gen که 4 تا داره)
بازي فكر كنم 2 ماه ديگه بياد البته كمتر از 2 ماه .سلام بازيش اومده من كه از خودش كه SF4 باشه خوشم نيومد خيلي سخته !
از من چیزی نگفته ؟![]()

از من چیزی نگفته ؟پ.ن: بازي هم اومد شما يه وقتي بزار بياد لايو مارو لِه كن بابي كه خيلي تعريف ميكنه از شما
اگه از خودِ SF4 خوشت نیومد، از اینم خوشت نخواهد اومد.سلام بازيش اومده من كه از خودش كه SF4 باشه خوشم نيومد خيلي سخته !
چرا حرف تو دهن من میزاری؟پ.ن: بازي هم اومد شما يه وقتي بزار بياد لايو مارو لِه كن بابي كه خيلي تعريف ميكنه از شما
چرا گفتم چجوری Rape میشیاز من چیزی نگفته ؟![]()
آره تا اون موقع حتما باید یه xbx دیگه بگیرم بیام لایو !بازي هم اومد شما يه وقتي بزار بياد لايو مارو لِه كن بابي كه خيلي تعريف ميكنه از شما
بنظر من که هم Ibuki هم Makoto می تونن Mid Tier باشن مثلا اما Dudley خو Top Tierـهبه نظر من از لای کاراکترای 3s که اضافه شدن به SSFIV، ماکوتو Top Tier میزنه یه جورایی
آخه من نمی دونم... تو رو که خو همه میزنن دیگه:biggrin1:خو دیگه چی میگی تو این وسط:biggrin1:چرا گفتم چجوری Rape میشی
من بین این 9 نفر,جز Makoto از همه خوشم میاد:biggrin1:من تو این جدیدا از Cody و Ibuki خوشم میاد
میبینم که گلچین میکنی