Super Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
10 کرکتر جدید در SSFIV اضافه شدن که در کل میشن 29 تا
البته یه سری شایعه در مورد یک کرکتر مخفی(Charlie\Shadow) هم وجود داره که 30 تا رند شه مثلا:biggrin1:
هائوون؟
SF IV بیست و پنج(25) کاراکتر داره.تا اینجا هم 9 کاراکتر اضافه شدن به SSFIV و قراره یکی دیگه هم اضافه شه.Hakan :-?
25 + 9 + 1 =35 :دی

هان؟ آهان آره 6 تا کرکتر نسخه کنسولی رو حساب نکرده بودم ; )) اون تعداد کرکترهای نسخه آرکید تو ذهنم بود,حواسم نبود.
تا اینجا هم 9 کاراکتر اضافه شدن به SSFIV و قراره یکی دیگه هم اضافه شه.Hakan :-?
25 + 9 + 1 =35
:- ||

spacer.gif

الان اين تريلر رو ديدم ! يك عدد Super Combo جديد اضافه شده بود به Sagatـه عزيزم :biggrin1: البته شايد به همه اضافه شده باشه ! يارو اصلا بلد نبود با Sagat بازي كنه ! شايد هم گفتن Dudley تازه اومده بزاريم برنده شه :biggrin1: محيط جايي هم كه دارن توش مبارزه ميكنن خيلي باحاله !

الان اين تريلر رو ديدم ! يك عدد Super Combo جديد اضافه شده بود به Sagatـه عزيزم :biggrin1: البته شايد به همه اضافه شده باشه ! يارو اصلا بلد نبود با Sagat بازي كنه ! شايد هم گفتن Dudley تازه اومده بزاريم برنده شه :biggrin1: محيط جايي هم كه دارن توش مبارزه ميكنن خيلي باحاله !
توی SSFIV خو Superـی اضافه نشده اونی که SaGHat میزنه همون سوپر قدیمیش Tiger Genocideـه.اون Ultraـه جدیده, که الترای دوم Sagatـه مثلا(البته قبلا در ویدیو ها نشون داده شده بود).همه کرکترها در SSFIV دو تا الترا دارن.(جز Gen که 4 تا داره)
بد این ویدیو خو Match Video نبوده که حالا:biggrin1: قضیه سر همون نشون دادن گیم پلی و الترا های Dudleyـه.

بد این ویدیو خو Match Video نبوده که حالا:biggrin1: قضیه سر همون نشون دادن گیم پلی و الترا های Dudleyـه.
آره خو اينم ميشه يه تريلر هم بود تمام كاراكترهاي جديد رو نشون ميداد خيلي حال كردم !
من اون پسره اگه اشتباه نكنم Adon هستش رو دوست دارم چون دقيقا مثل Sagat هستش اما ظاهرا كمي ريزه ميزه تره و سريعتر !

(جز Gen که 4 تا داره)
كوفتش بشه :biggrin1: Gen تو SFIV هم 2 تا داشت اگه اشتباه نكنم ! يكي بود كه گردباد ميامد و طرف رو لِه ميكرد ! من كلا خوشم نمياد ازين ! خيلي رو اعصابه .

پ.ن: بازي هم اومد شما يه وقتي بزار بياد لايو مارو لِه كن بابي كه خيلي تعريف ميكنه از شما :biggrin1:

سلام بازيش اومده من كه از خودش كه SF4 باشه خوشم نيومد خيلي سخته !
بازي فكر كنم 2 ماه ديگه بياد البته كمتر از 2 ماه .

از من چیزی نگفته ؟ :دی

نه والا شما ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
به نظر من از لای کاراکترای 3s که اضافه شدن به SSFIV، ماکوتو Top Tier میزنه یه جورایی
ولی از لحاظ طراحی مدل 3D بخوایم حساب کنیم اینطوری میشه : IBUKI >Dudley > Makoto
طراحی MAKOTO به قدری بده که تو فروم یه سایت بهش گفته بودن Butter Face :))
پ.ن: بازي هم اومد شما يه وقتي بزار بياد لايو مارو لِه كن بابي كه خيلي تعريف ميكنه از شما

پ.ن: بازي هم اومد شما يه وقتي بزار بياد لايو مارو لِه كن بابي كه خيلي تعريف ميكنه از شما
چرا حرف تو دهن من میزاری؟:دی من کی از این تعریف کردم؟:دی
چرا گفتم چجوری Rape میشی:دی
==========
من تو این جدیدا از Cody و Ibuki خوشم میاد:love:
دوستان عزیز SF باز حاضر در Xbox Live، خودتون رو گرم کنید:دی

چرا حرف تو دهن من میزاری؟:دی من کی از این تعریف کردم؟:دی
تو نگفتي اين منو ميزنه له ميكنه ؟! :دی

چرا گفتم چجوری Rape میشی:دی

قضيه چيه ؟ :دی

دوستان عزیز SF باز حاضر در Xbox Live، خودتون رو گرم کنید:دی
بيا كه عمو Sagat منتظرته ! :biggrin1: با اون پسره جيگولي فَشِن Adon !

بازي هم اومد شما يه وقتي بزار بياد لايو مارو لِه كن بابي كه خيلي تعريف ميكنه از شما
آره تا اون موقع حتما باید یه xbx دیگه بگیرم بیام لایو !
البته بگما بازی من همچین خوبم نیست,نکته اینه که بازی Dered :biggrin1: خیلی بده ; ))
به نظر من از لای کاراکترای 3s که اضافه شدن به SSFIV، ماکوتو Top Tier میزنه یه جورایی
بنظر من که هم Ibuki هم Makoto می تونن Mid Tier باشن مثلا اما Dudley خو Top Tierـه
چرا گفتم چجوری Rape میشی
آخه من نمی دونم... تو رو که خو همه میزنن دیگه:biggrin1:خو دیگه چی میگی تو این وسط:biggrin1:
من تو این جدیدا از Cody و Ibuki خوشم میاد
من بین این 9 نفر,جز Makoto از همه خوشم میاد:biggrin1:
نمی تونم یکی دوتا از بین اونا انتخاب کنم فعلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or