Super Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Update*
امروز Super Street Fighter IV بطور رسمی از طرف Ono تهیه کننده SFIV تایید شد.
28_ssf409t.jpg

اطلاعات جدید :

SSFIV روی یه دیسک دیگه عرضه میشه نه بصورت DLC . اما با قیمت کمتر /m\ .
--------
برای بخش آنلاین مود های جدیدی در نظر گرفته شده ( مثل لابی و غیره).
حرف از تغییرات و بهینه سازی بخش آنلاینم هست اما دقیقا به بهبود netcode اشاره نشده.
--------
فعلا فقط یه سری اطلاعات در مورد Juri و THawk اومده مثل بیو گرافی و اینا.
مثلا فهمیدیم این Juri واسه کره جنوبی و تکواندو کاره:biggrin1: از یه نوع Psycho Power مثل بایسن هم استفاده می کنه :-||
--------
همینطور که Fratos گفت بازی بهار 2010 برای PS3 و 360 عرضه میشه.
حالا واسه آرکید مشین ها کی میاد معلوم نیست:confused: ولی قطعا چند ماه زودتره

آخرین ویرایش:
http://bulk2.destructoid.com/ul/150249-juri.jpg

تو این عکس چرا اسم بایسون را نوشته وگا ؟:-"
من خودم وقتی SF4 را بازی کردم با خودم گفتم این چرا انقدر ناقصه ... تو شماره های قبلی هر کاراکتری چند تا sc داشت ولی تو این هر کاراکتر 2 تا داشت(sc , us ) که اکثرشون هم sc هاشون همون مدل ضعیف شده ی us شون بود من کاراکتر مورد علاقم (از بچگی (7 سالگی:biggrin1:)) ریو هست ولی نسبت به شماره های قبلی ضعیف بود از لحاظ sm چرا که در شماره های قبلی هادوکن آتشی بدون این که از sc کم بشه میزد ولی تو این شماره از sc کم میشد و این تفاوتش با کاراکتر های دیگه از بین رفته چرا که کاراکتر های دیگر هم این قدرت را دارند(فقط مال اونا آتشی نیست) و لگد چرخشیش هم فقط یه ضرب میزد و یه uc هم باید براش بزارن از نوع چرخشی چرا که فقط آتیش خیلی بده و ضعیف شده
راستی آقای m-g-s خبر ندارید که shin akuma توی این نسخه میاد یا نه ؟(خیلی با حال بود خیلی قویه:love:)
در ضمن کی تا بهار صبر کنه ؟ :(

آخرین ویرایش:
به بایسون تو ژاپن میگن وگا.
SF 4 کجاش ناقص بود؟! Ryu ضعیف بود ؟! ریو جزو کاراکترهای Top Tier هست.(یعی خیلی قویه :دی)
شما منظورتون از نسخه های قبلی چیه ؟تو همه ی SF ها Tatsu ریو یک ضربه میزنه مگه اینکه منظورتون SF های M.U.G.E.N باشه.
Shin Akuma فکر نکنم باشه .احتمالش خیلی کمه

راستی آقای m-g-s خبر ندارید که shin akuma توی این نسخه میاد یا نه ؟(خیلی با حال بود خیلی قویه)
معلوم نیست شاید بزارن !
Ono san فرمودن که اونایی که SFIV دارن هم ناراحت نباشن که یه سوپرایز و جایزه خفن براشون در نظر گرفتیم. معلوم نیست چی چی هست ولی خو شاید یه کاراکتر جدید باشه مثلا که با DLC بدن براش
در ضمن کی تا بهار صبر کنه ؟
مثل اینکه حالا اوایل بهار میاد نمی دونم چه جوری می تونم منتظر بمونم ;)
اما خو رسم اینه که اصولا واسه آرکید چند ماه زودتر میاد.مثلا یهو دیدی کریسمس واسه آرکید اومد:cheesygri حداقل میشه 4 تا ویدیو مچ های درست حسابی دید.
Edit :
gamereactor یه مصاحبه دیگه مثکه با Ono کرده و یارو در مورد آرکید ورژن ازش سوال کرده و Ono گفته : 0_0
NO ARCADE RELEASE :-|||||||||||||||
نمی دونم هدفش چی بوده از این کار اما آرکید در امریکا و مخصوصا ژاپن حرف اول و آخر بازی رقابتی استریت فایتر رو میزنه اگه همچین چیزی باشه محبوبیت بازی خییییلی پایین میاد :|

آخرین ویرایش:
به بایسون تو ژاپن میگن وگا.
SF 4 کجاش ناقص بود؟! Ryu ضعیف بود ؟! ریو جزو کاراکترهای Top Tier هست.(یعی خیلی قویه :دی)
شما منظورتون از نسخه های قبلی چیه ؟تو همه ی SF ها Tatsu ریو یک ضربه میزنه مگه اینکه منظورتون SF های M.U.G.E.N باشه.
Shin Akuma فکر نکنم باشه .احتمالش خیلی کمه
نسخه قبل Alpha 3 که برای ps1 اومد منظورم هست که به نظرم بهترین SF از لحاظ تکامل هست
در اون نسخه لگد چرخشی ریو 3 ضرب میزد و هر کاراکتر چندین قدرتی(که sc بود ) داشت مثلاً همین ریو یکی قدرتی چرخشی یکی آتیش یکی هم شوریو کنی داشت که اگر همین قدرتی را در یه فاصله خاصی میزدی تبدیل به یه قدرتی دیگه و قوی تری میشد(روی هم میشد 4 تا) که یه کاراکتر دیگه هم تا جایی که من فهمیدم این طوری بود اون هم fei lung هست که اون وقتی با رعایت فاصله قدرتی میزدی خیلی خفن میشد قدرتیش (کیفش به این بود که تو اون شماره همه اینا و بقیه رمز هاشون رو خودم کشف کردم چون لیست حرکات و رمز ها نداشت)
تازه موقع انتخاب کاراکتر 3 انتخاب برای نوع sc میومد که A و X و v بود که هر کدام رو انتخاب میکردی قدرتی هاشون عوض میشد مثلاً اگر v را انتخاب میکردی در بازی موقع فعال بودن این قدرتی هر حرکتی که میکردی 2 بار انجام میشد مثلاً shin akuma در حالت عادی روی هوا 2 تا آتیش میزد و وقتی که این قدرتی را فعال میکردی 4 تا آتیش روی هوا میزد که اصلاً باران رحمت به سر حریف میشد خیلی با حال یود:biggrin1:
در ضمن در 4 هم sc و هم uc ریو خیلی کم خون کم میکنه در قیاس با دیگر کاراکتر ها و چرخشیش هم از کِن و آکوما کمتر خون کم میکنه(ولی در حالتی که حریف دفاع میگیره بر عکسه و ریو رو دست نداره چون 3 ضربش میخوره ولی مهم موقعی هست که حریف دفاع نمیکنه)
تازه این نسخه چیزی که واقعاً نبودش احساس مسشه Team battle هست که باید حتماً بزارن که تو Alpha 3 بود من Alpha 3 رو از SF ی که برای ps2 اومد هم بیشتر دوست داشتم اصلاً بهترین نسخه ای که بازی کردم بود کاراکتر هم که حدود 50 تایی داشت دقیق یادم نیست
خلاصه به نظرم این SF فقط گرافیکش از اون بهتر شده و گرنه از بقیه موارد باز هم از اون ضعیف تره
راستی world tour هم داشت که بازیکن مخفی هم آزاد میکرد و کلی واسه خودش عالمی داشت که تو 4 این مد را نداره

آخرین ویرایش:
آقای m_g_s نظر شما چیست ؟شما کدوم نسخه رو از همه کامل تر میدونید ؟
بنظر من SF3 Third Strike فعلا از همه بهتر بوده با اینکه همچین خوشم نمیاد ازش ولی بهتر بودنشو نمیشه انکار کرد.:biggrin1:
اما خودم شخصا از SFIV خوشم میاد که گیم پلیش ترکیبی از SF2,SFA,SF3ه
مطمئنا باشین اگه SSFIV به قول هاش عمل کنه بهترین SF میشه:love:
البته SFA3 هم خیلی محبوبه و کلی هم طرفدار داره و آره مود هاش هم که سر به فلک میکشه ! :biggrin1: SFA3 MAX توی psp منو اولش فقط 30 تا گزینه داره :biggrin1: ولی خو از گیم پلیش همچین خوشم نمیاد. همین قضیه سه استایل بودنش هم که میگی اصلا جالب نیست. مثلا کسی که Vism رو خوب یاد بگیره عملا بازی رو برده و هیچ کاریشم نمیشه کرد !

در ضمن در 4 هم sc و هم uc ریو خیلی کم خون کم میکنه در قیاس با دیگر کاراکتر ها و چرخشیش هم از کِن و آکوما کمتر خون کم میکنه(ولی در حالتی که حریف دفاع میگیره بر عکسه و ریو رو دست نداره چون 3 ضربش میخوره ولی مهم موقعی هست که حریف دفاع نمیکنه)
اصولا بجز CPU جلو کسی که SF حتی یکم هم بلد باشه نمی تونی همینجوری jump back کنی اولترا ول بدی که اونم بهش بخوره ! چون هرطوری باشه یا دفاع میکنه یا از روش می پره و میاد کمبو خورت میکنه
یا در بد ترین شرایط مثلا با بایسن عزیز یا بعضی کرکتر های دیگه با یه اولترا جوابتو میده که دیگه اینکارو نکنی :biggrin1:

اینجا یه مسله ای پیش میاد به نام Setup .یعنی مثلا آماده کردن موقعیت برای ضربه.
حالا چرا Full Ultra Akuma مثلا 65% health و کم می کنه ؟ چون شانس اینکه بتونی بزنیش خیلی کمه. 2 تا Setup هم بیشتر نداره که دومیش خیلللی سخته . اولی Focus Attack دومی Kara Raging Demon .روش FA اینکه یه FA lvl2 یا lvl3 به حریف بزنی تا یه حالت stun در بیاد(به زانو میوفته) بعدش سریع اولترا بزنی که بهش بخوره و ...
Ken هم قضیش همینه و 2 تا Ultra Setup بیشتر نداره.
اما Ryu ...حدود 6 ستاپ برای اولتراش هست ! یعنی جوریه که تو هر حالتی فرصت برای زدن اولترا داری:biggrin1:
Character Ranking رو از اینجا ببین میبینی که ryu توی SFIV از SFA و SF3 هم خیلی قوی تره.

میگم چرا نمیای GGPO ؟ می تونیم SFA3 , SF3 3S و SF2 اینا بزنیم.:love:

این هم نظری است :-"
عجب! پس شما میگین SFA3 از SF 4 بیتره؟!
خب پس دیگه جای بحث باقی نمیمونه:-"
من از لحاظ کامل تر بودن گفتم اون بهتر بود دلایلش را گفتم دیگه که چه چیز هایی بیشتر داشت و گرنه همانطور که در بالا گفتم شماره 4 گرافیک بهتری دارد و از لحاظ گیم پلی(بالا یادم رفت اینو بگم) هم برتر هست و روان تر و جذاب تر(نه کامل تر) و میادین مبارزش هم خیلی عالی کار شده یعنی اگر اون مد ها و رمز هاییی که تو اون شماره بود برای این هم میومد شماره 4 از همه لحاظ برترین میشد:love:

بنظر من SF3 Third Strike فعلا از همه بهتر بوده
راستش از بس شماره های زیادی داره اینو بازی نکردم(شاید هم یادم رفته و بازی کرده باشم) رو چه پلتفرمی موجود هست ؟
2 تا Setup هم بیشتر نداره که دومیش خیلللی سخته . اولی Focus Attack دومی Kara Raging Demon .روش FA اینکه یه FA lvl2 یا lvl3 به حریف بزنی تا یه حالت stun در بیاد(به زانو میوفته) بعدش سریع اولترا بزنی که بهش بخوره و ...
Ken هم قضیش همینه و 2 تا Ultra Setup بیشتر نداره.
اما Ryu ...حدود 6 ستاپ برای اولتراش هست ! یعنی جوریه که تو هر حالتی فرصت برای زدن اولترا داری:biggrin1:
در مورد اون raging demon میشه توضیح بدید یعنی چه وقت ؟
من تا حالا لایو بازی نکردم ولی شنبه قراره 512 بگیرم(به گفته ی شرکت ، اگه بیشتر طولش ندن) میخوام امتحان کنم حالا بزارید اینترنتم که راه افتاد میام باهاتون توی لایو بازی میکنم
من با آکوما با cpu که بازی میکنم (به عنوان مثال) میزارم وقتی که طرف میپره(پرش همراه با یه حرکت که دیگه کاری نتونه کنه) و میخواد بیاد پایین ultra میزنم در این صورت چه کار میتونه کنه ؟
در کل مواقعی میزنم که اگر انسان هم حریفم باشه نمیتونه کاری کنه چون نمیشه یا مثلاً وقتی یه حرکتی زد که بعدش مکس داشته باشه خلاصه میخواستم بگم به نظر میاد راه های زیادی هست برای ultra زدنه آکوما که ؟ شاید من اشتباه میکنم
تازه اگه با ریو ultra که زدیم نخوره به حریف ریو کلی مکس میکنه که اصلاً انگار از حال رفته واقعاً اینش خیلی عذابه اندازه یه سر گیجه مکس داره که طرف هر کاری بخواد باهات کنه
میگم چرا نمیای GGPO ؟ می تونیم SFA3 , SF3 3S و SF2 اینا بزنیم.:love:
در این مود اطلاعاتی ندارم ، حتماً باید با pc بازی کنیم ؟ چون من با کیبرد بلد نیستم این چه جوریه طریقه استفادش ؟
خیلی ممنون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or