• Ultra 2 — Tornado Kick (Tenshou Kaireki Jin)
up , up ,lk+mk+hk
بالا ، بالا ، KKK (فکر کنم رو دسته Xboox میشه LT)
باید وقتی بزنی که انیمیشن یه حرکت تموم نشده باشه چون وقتی بالا میزنی آکوما میپره.
میتونی این کارو کنی : بپری بالا و قبل از اینکه بیای پایین اولترا رو بزنی:biggrin1:
ببینم واسه آنلاین بازی کردن باید دیسک اورجینال داشته باشیم؟!![]()
نسخه 360 که حله؟!
نسخه ي pc بله
البته pc كه سوپر نداره :biggrin1:
ببینم اصلا مطمئنی Ultra 2 رو انتخاب کردی دیگه ؟ فقط میتونی یه اولترا انتخاب کنیا !نزدیک 1 ساعت نیم ور رفتم نشد
این کلا برعکسهچه 2تا پایین lp+mp+hp
COMING SOONالبته pc كه سوپر نداره

خب ما الان بزنيم تو تيريپ ژاپني يا اينگليسي؟
Mad Catz, the company behind the line of Street Fighter FightSticks and FightPads, officially announced today that they've signed Daigo "The Beast" Umehara to a sponsorship agreement.
The press release also states this deal includes, "product development feedback and promotion of Mad Catz products at gaming tournaments."

دوست عزیز عادت می کنی.من هم اوایل در ivهمین جور بودم ولی حالا قضیه فرق کرده و حالا روی فقط روی Hard مشکل دارم .(بعضی موقع ها خودم هم تعجب می کنم که این قدر استادانه کتک می خورم.:biggrin1: !)من کلا هم تو iv هم تو super دهنم مورد عنایت قرار گرفته چون من نسخه های قبلی رو راحت میتونستم بازی کنم ولی بااین دوتا مشکل دارم مثلا تا الان اصلا نتونستم او غول مرحله اخر شکست بدم !
اول رو medium رفتم رسیدم بهش 1.30 بازی میکردم نتونستم 1 راند ببرمش!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1 ::biggrin1:
بعد رو easy هم همینطور!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::bigg rin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::bigg rin1::biggrin1::biggrin1:
بعد رو very easy هم همینطور:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggr in1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggr in1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بالاخره رو easiest یک راند بردمش ولی باز هم نتونستم دیگه یک راند ببرم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: !
بعد 6 ساعت بازی و اعصاب خوردی و انواع فحش های رکیک به سازنده dvd رو از دستگاه در اوردم و به در دیوار پرتابش کردم و 50 بار پریدم روش و از شیشه به بیرون پرتش کردم!
این جریان ماله iv بود ولی هنوز super به این وضعیت نرسیده!:biggrin1:
منظورم همون وقتی واسه pc اومده)