Super Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من اخر نفهميدم اون يك چشمي كه مي‌گين M. BISON هست:
mbison.jpg

يا Sagat كه اين عكسشه:

sagat.jpg

در هر حال بعد از اينكه اين بازي براي PC آمد و ما هم ADSL گرفتيم با KEN و Sagat وارد گود مي‌شم و اونوقت حريف مي‌خوام:d (الان مي‌گن اين از كجا پيداش شد:دي)

من اخر نفهميدم اون يك چشمي كه مي‌گين M. BISON هست
اینجا قشنگ توضیح داده
ضمنا واسه SF4 آنلاین زدن باید نسخه ی اوریجینال داشته باشی.
هر چند میتونی با GGPO بقیه ی SF ها(SF2 - SF3...) رو بازی کنی رو PC

پریشب داشتم پادکست شوریوکن رو گوش میدادم،در مورد چیزای زیادی حرف میزدن مثل کارایی که گای میتونی توی کورنر (کنار زمین،گوشه ی زمین) انجام بده،ولی چیزی که خیلی برای من جالب بود مهمون این هفته شون بود،UltraDavid کسی که خیلی خوب با گیف بازی میکنه|درس میده و به شخصه خیلی از گاید ها و تاکتیکاش یاد گرفتم (هرچند هیچوقت درست اجراش نکردم:D)
مینهاش دالسیم و گیف ـه و به تازگی روی هاکان کار میکنه و توی چنل ـه youtube ـش میشه چیزای جالبی در مورد این ترک دوست داشتنی پیدا کرد!
دوستانی که به grappler ها و هاکان علاقه دارن میتونن از این چنل استفاده کنن...

• Ultra 2 — Tornado Kick (Tenshou Kaireki Jin)
up , up ,lk+mk+hk
بالا ، بالا ، KKK (فکر کنم رو دسته Xboox میشه LT)
باید وقتی بزنی که انیمیشن یه حرکت تموم نشده باشه چون وقتی بالا میزنی آکوما میپره.
میتونی این کارو کنی : بپری بالا و قبل از اینکه بیای پایین اولترا رو بزنی:biggrin1:

خو نمیشه دهنم مورد عنایت قرار گرفت :biggrin1: نزدیک 1 ساعت نیم ور رفتم نشد :دی
راستی یه سوال دیگه نسخه PC کی میاد ؟ یا اصلا میاد یا نه؟

نزدیک 1 ساعت نیم ور رفتم نشد
ببینم اصلا مطمئنی Ultra 2 رو انتخاب کردی دیگه ؟ فقط میتونی یه اولترا انتخاب کنیا !
یا اولترا رو درست انتخاب نکردی یا اینکه برعکس میزنی دکمه ها رو. مثلا تو پست قبلیت گفته بودی
چه 2تا پایین lp+mp+hp
این کلا برعکسه :دی
البته pc كه سوپر نداره
COMING SOON ;)
پ.ن: اشکال از فرستنده نیست از گیرندس :-"

آره مطمئن هستم دیگه اینقدرا له نیستم الترا را اشتباه انتخاب کنم. مطمئنم درست خوندم دیگه :دی به هر حال اگه تونستی اجرا کنی یه فیلمی چیزی بگیر نشونمون بده :دی

اینجا قشنگ توضیح داده
ضمنا واسه SF4 آنلاین زدن باید نسخه ی اوریجینال داشته باشی.
هر چند میتونی با GGPO بقیه ی SF ها(SF2 - SF3...) رو بازی کنی رو PC
خب ما الان بزنيم تو تيريپ ژاپني يا اينگليسي؟
من يه تز دارم، بزنيم تو تيريپ تحجر و اسمهايي كه قديما توي كلوپها به اينا مي‌داديم رو جايگزين كنيم:
مثلا:
به M. BISON بگيم اون پليسه.
مرتاض(هندي/ پا دراز از اينا هم مي‌گفتيم!)
ميمون
و...
خلاصه متحجر بشيم ديگه:d
حالا ADSL‌رو بگيريم اون ارجينال رو هم يه كاريش مي‌كنيم.

آخرین ویرایش:
:biggrin1: همچین تدابیری برای استفاده بین المللی اندیشیده شده... ; ))
ملت برای اینکه اشتباه نشه و اینا (بر اساس اسامی امریکایی مثلا) :
به M.Bison میگن Dictator (!) , بعد Vega رو میگن Claw و Balrogـم Boxer

شنیدین که کمپانی استیک سازی MadCatz رفته اسپانسرِ دایگو شده ؟
Mad Catz, the company behind the line of Street Fighter FightSticks and FightPads, officially announced today that they've signed Daigo "The Beast" Umehara to a sponsorship agreement.

The press release also states this deal includes, "product development feedback and promotion of Mad Catz products at gaming tournaments."
:-"

من هم گرفتم.
بازی توپه!
----------------------------------------------------------------------------
من کلا هم تو iv هم تو super دهنم مورد عنایت قرار گرفته چون من نسخه های قبلی رو راحت میتونستم بازی کنم ولی بااین دوتا مشکل دارم مثلا تا الان اصلا نتونستم او غول مرحله اخر شکست بدم !
اول رو medium رفتم رسیدم بهش 1.30 بازی میکردم نتونستم 1 راند ببرمش!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1 ::biggrin1:
بعد رو easy هم همینطور!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::bigg rin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::bigg rin1::biggrin1::biggrin1:
بعد رو very easy هم همینطور:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggr in1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggr in1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بالاخره رو easiest یک راند بردمش ولی باز هم نتونستم دیگه یک راند ببرم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1: !
بعد 6 ساعت بازی و اعصاب خوردی و انواع فحش های رکیک به سازنده dvd رو از دستگاه در اوردم و به در دیوار پرتابش کردم و 50 بار پریدم روش و از شیشه به بیرون پرتش کردم!
این جریان ماله iv بود ولی هنوز super به این وضعیت نرسیده!:biggrin1:
دوست عزیز عادت می کنی.من هم اوایل در ivهمین جور بودم ولی حالا قضیه فرق کرده و حالا روی فقط روی Hard مشکل دارم .(بعضی موقع ها خودم هم تعجب می کنم که این قدر استادانه کتک می خورم.:biggrin1: !)

آخرین ویرایش:
من کلا هم تو iv هم تو super دهنم مورد عنایت قرار گرفته چون من نسخه های قبلی رو راحت میتونستم بازی کنم ولی بااین دوتا مشکل دارم مثلا تا الان اصلا نتونستم او غول مرحله اخر شکست بدم !
اول رو medium رفتم رسیدم بهش 1.30 بازی میکردم نتونستم 1 راند ببرمش!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بعد رو easy هم همینطور!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بعد رو very easy هم همینطور:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
بالاخره رو easiest یک راند بردمش ولی باز هم نتونستم دیگه یک راند ببرم :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:!
بعد 6 ساعت بازی و اعصاب خوردی و انواع فحش های رکیک به سازنده dvd رو از دستگاه در اوردم و به در دیوار پرتابش کردم و 50 بار پریدم روش و از شیشه به بیرون پرتش کردم!
این جریان ماله iv بود ولی هنوز super به این وضعیت نرسیده!:biggrin1:

از این مواردش خوشم نیومد :
1- team battle نداره که خیلی واسم مهم بود
2- اولترا ها رو باید فقط یکیشو انتخاب کنی و نمیشه هردوشون باشن من نمیدونم چه بدی داره هر دوشون باشن ؟؟؟؟؟
3- اولترا دوم ریو دوست داشتم تاسو باشه
4- Adon چرا گرافیکش برفکیه ؟؟؟؟:confused:
نکات مورد استقبال قرار گرفته :
1- شوریوکن ریو 2 ضرب شده که جالبه
2- از دیودلی خیلی خوشم اومد آخرشه
3- گای هم خوبه
4- گرفتن چرخشی با لگد هاکان خیلی خوبه و یه حرکت غافلگیر کنندست خیلی خوشم اومد
5- تنوع و هیجان بازی بالا رفته
اینا رو تو نیم ساعت بازی کردن دستم اومد باز هم اگه موردی دیدم میگم منتظر باشید :biggrin1:
اگه پینگ درستی داشتم که اورج واسه pc میگرفتم حال همتونو میگرفتم :biggrin1:(منظورم همون وقتی واسه pc اومده)
این بازی cross platform ـه ؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or