Super Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ما که هنوز نگزفتیم ولی مثل اینکه این ADON ـه خیلی ملس در نیومده ؟ نه ؟
سعی میکنم به زودی بگیرمش ولی بدبختانه امتحانا اجازه نمیدن !:biggrin1:

اولترا ها رو باید فقط یکیشو انتخاب کنی و نمیشه هردوشون باشن من نمیدونم چه بدی داره هر دوشون باشن ؟؟
کلا وقتی کتک بخوری اولترات فعال میشه.تو یه راند هم دو بار بیشتر ممکن نیست اولترات پر بشه
حالا فرض کن اولترات چند بار باید پر شه(چقدر باید کتک بخوری) که بخوای هر دو اولترا رو بزنی؟
وقتی هم که اولترا رو انتخاب میکنی در واقع باید طبق اون اولترایی که انتخاب کردی بازی کنی
مثلا اگه میخوای Damage زیاد بزنی باید اولترا 1 گایل رو برداری ولی اگه میخوای حریفت رو تحت فشار بذاری و Cheap Damage و اینا بزنی بهتره اولترا 2 گایل (Sonic Hurricane ) رو انتخاب کنی
اولترا دوم ریو دوست داشتم تاسو باشه
منظورت Shinkuu Tatsumaki بود دیگه ؟
Adon چرا گرافیکش برفکیه ؟
کو کجاش برفکیه ؟ :دی
دیودلی
دادلی هست ایشون.حتی تو سگایی هم درست تلفظ کردن :laughing:
اگه پینگ درستی داشتم که اورج واسه pc میگرفتم حال همتونو میگرفتم (منظورم همون وقتی واسه pc اومده)
این جمله منو کشته :دی
خب شما برو SF4 اوریج رو واسه PC بگیر.فعلا که خبری از نسخه PC ـه SSF4 نیس
این بازی cross platform ـه
nope
ADON ـه خیلی ملس در نیومده ؟ نه ؟
Adon کاراکتر خوبیه.بستگی داره که منظورت از ملس چیه :دی

کلا وقتی کتک بخوری اولترات فعال میشه.تو یه راند هم دو بار بیشتر ممکن نیست اولترات پر بشه
حالا فرض کن اولترات چند بار باید پر شه(چقدر باید کتک بخوری) که بخوای هر دو اولترا رو بزنی؟
وقتی هم که اولترا رو انتخاب میکنی در واقع باید طبق اون اولترایی که انتخاب کردی بازی کنی
مثلا اگه میخوای Damage زیاد بزنی باید اولترا 1 گایل رو برداری ولی اگه میخوای حریفت رو تحت فشار بذاری و Cheap Damage و اینا بزنی بهتره اولترا 2 گایل (Sonic Hurricane ) رو انتخاب کنی
خب البته از نظر تمرکز روی شیوه بازی بهتره ولی تنوع توی یه دست کاهش پیدا میکنه تازه حریف هم نمیدونه قراره کدوم اولترا بزنی و بلاخره 2 بار توی یک راند ممکنه آدم بتونه اولترا بزنه و تنوع بیشتری ایجاد میکنه
منظورت Shinkuu Tatsumaki بود دیگه ؟
مگه به حفظ کردن 2 تا اسمه ؟ :biggrin1: بیخودی تلاش نکن
کو کجاش برفکیه ؟
بار اول که باهاش تو قسمت تمرین بازی کردم برفکی بود ولی تو آرکیدش درست شد نمیدونم چرا اینجوریه
دادلی هست ایشون.حتی تو سگایی هم درست تلفظ کردن :laughing:
/:)

خب البته از نظر تمرکز روی شیوه بازی بهتره ولی تنوع توی یه دست کاهش پیدا میکنه تازه حریف هم نمیدونه قراره کدوم اولترا بزنی و بلاخره 2 بار توی یک راند ممکنه آدم بتونه اولترا بزنه و تنوع بیشتری ایجاد میکنه
هردوتون اشتباه می کنین...
LeonSM , خو مگه تو سری Alpha چیکار می کردن ؟ همه کرکترا 2 یا 3 سوپر همزمان داشتن که همشون از یک Super Bar استفاده می کردن.
armansepehri ,می دونم با این حرفات داشتی SSFIV رو با SFAـه محبوبت مقایسه می کردی:biggrin1: نکته اینکه که SFIV زمین تا آسمون با SFA فرق می کنه. SFA بیشتر برپایه فشار آوردن به حریفه و خیلی از SFIV تهاجمی تره. مثلا Guard Meter داره و ...
اما SFIV بیشتر گیم پلیش بازیکن هارو به سمت بازی دفاعی سوق میده و وقتی یک اولترا می تونه نتیجه یک راند رو کلا عوض کنه , 2 تا اولترا همزمان کلا حریف رو وادار به بازی دفاعی ِ شدید می کنه...
مثلا وقتی اولترا 1ـه Hakan یک Grabـه و اولترا 2ـش AntiAir , شما دیگه چطور می خواین به این بابا نزدیک شین ؟ :biggrin1: شاید توی SFA وضعیت سوپر های Zangief هم اینجوری بود اما زدن اون توی SFA خیلی سخت تر از SFIVـه
واسه همینه که توی SSFIV دو تا اولترا انتخابی گذاشتن تا بسته به سبک و سلیقه بازیتون یکی رو انتخاب کنین...(اگرچه همیشه یکی از اولتراهای یک کرکتر بهتر از اون یکیه)

می دونم با این حرفات داشتی SSFIV رو با SFAـه محبوبت مقایسه می کردی:biggrin1:
:biggrin1:
اما SFIV بیشتر گیم پلیش بازیکن هارو به سمت بازی دفاعی سوق میده و وقتی یک اولترا می تونه نتیجه یک راند رو کلا عوض کنه , 2 تا اولترا همزمان کلا حریف رو وادار به بازی دفاعی ِ شدید می کنه...
مثلا وقتی اولترا 1ـه Hakan یک Grabـه و اولترا 2ـش AntiAir , شما دیگه چطور می خواین به این بابا نزدیک شین ؟ :biggrin1: شاید توی SFA وضعیت سوپر های Zangief هم اینجوری بود اما زدن اون توی SFA خیلی سخت تر از SFIVـه
دلایل خوبی آوردی تو نگاه اول به بازی آدم متوجه نمیشه ولی الان که فکر میکنم باهات موافقم :tick:
واسه همینه که توی SSFIV دو تا اولترا انتخابی گذاشتن تا بسته به سبک و سلیقه بازیتون یکی رو انتخاب کنین...(اگرچه همیشه یکی از اولتراهای یک کرکتر بهتر از اون یکیه)
از چه نظر بهتر ؟ از نظر اینکه خون بیشتری میبره یا راحت تر زده میشه ؟ الان ریو به نظرت کدومش بهتره ؟

:biggrin1:
از چه نظر بهتر ؟ از نظر اینکه خون بیشتری میبره یا راحت تر زده میشه ؟ الان ریو به نظرت کدومش بهتره ؟
با اینکه اولترا ها اکثرا خوب بالانس شدن و یجوری شدن که نسبت به کرکتر حریف و سبک بازی خودت راحت می تونی یکی رو انتخاب کنی , اما قضیه اینه که در بازی های رقابتی که ملت همیجوری مثل این SF بازای ما اولترا ول نمی دن(:-ل) .
در این وضعیت خو معمولا اون اولترایی بهتره که قابلیت کمبو شدن یا همون Combo Setup های بیشتری داره مثلا دادلی 100% اولترا 2ـش خیلی بهتره (کلا از بهترین اولترا های بازیه) یا گای و کُدی اولترا 1شون خیلی بهتره چون قابلیت کمبو شدن خوبی داره.
ریو هم با اینکه اولترا 1ـش توی SSFIV خیلی ضعیف شده و وقتی کمبو بشه خیلی کم دمج میده ولی باز ملت بخاطر همین قابلیت کمبو شدن عالیش اینو ترجیح میدن.
البته خیلی کرکتر هام هستن که هردو اولتراشون مناسبن , مثل همین بایسن خان 8->

از چه نظر بهتر ؟ از نظر اينکه خون بيشتري ميبره يا راحت تر زده ميشه ؟ الان ريو به نظرت کدومش بهتره ؟
به نظر من اين که کدوم اولترا بهتره بيشتر به تعداد Set up هاي اون اولترا مربوط ميشه.مثلا تو يه مبارزه راه هاي زيادي واسه اينکه با ريو بتوني اولترا 1 بزني وجود داره، يعني اولترا 1 ــه ريو خيلي set up هاي بيشتري نسبت به اولترا 2 داره.يه چيز ديگم هست.مثلا بعضي مواقع حريفت يه اشتباهي ميکنه تو بازي .تو اون موقعيت من ترجيح ميدم با اولترا 2ــه ريو Punish ـش کنم .
مثلا الان من برخلاف ميلم اولترا 1 Makoto رو برميدارم چون Combo کردنش راحت تره :biggrin1:
m_g_s بعضي از نکاتي رو که گفتي من قبلا اشاره کرده بودم :دي
ملت همیجوری مثل این SF بازای ما اولترا ول نمی دن
خیلی موافقم :دی

خیلی با این بازی حال کردم.در حالی که SF IV را داشتم این را هم خریدم و در یک کلام بازی عالی تر از قبل شده.
Capcom که جدیدا داره افتضاح کار می کنه و آخرین حرکتش هم Lost Planet2 بود در SSF IV سنگ تمام گذاشته.
جمع کردن تعداد زیادی از کراکتر های جذاب سری و اضافه کردن یک آلترا کمبوی جدید به شخصیت هاتنوع بازی را بیشتر کرده.
Juri و Hakan در شخصیت های جدید عالی هستند و در قدیمی ها هم که M.Bison - Guile و Zangief همچنان انتخاب های اول من هستند.(هر چند هنوز در زدن آلترای Zangief مشکل دارم ولی کامل گیم پلی بازی را یاد گرفتم و حالا می فهمم که عمق گیم پلی این بازی چه قدر بالا تر از گیم پلی سحطی بازی هایی از جمله Tekken یا MK است.)
به تمام طرفداران بازی های فایتینگ پیشنهاد میشه شدید:love:
--------------------------------------------------------------------
حالا انقدر هم گیمپلی بازی ساده نیست که یه روزه بشه یاد گرفت :دی
کی گفت یک روزه یاد گرفتم.من نزدیک به 5 -6 ماه است که دارم بازی می کنم از SF IV تا SSF IV.تازه راه افتادم.

آخرین ویرایش:
عمق گیم پلی این بازی چه قدر بالا تر از گیم پلی سحطی بازی هایی از جمله Tekken ... است
Tekken و MK همچین اونجور که شما میگی کم عمق نیستن :دی ولی خب وقتی با همینجوری دکمه زدن کارت راه میفته کی به عمق اهمیتی میده ؟
کامل گیم پلی بازی را یاد گرفتم
حالا انقدر هم گیمپلی بازی ساده نیست که یه روزه بشه یاد گرفت :دی
راستی اون Tier List ــی که Eventhubs گذاشته دیدین ؟
Guile شده A+ :laughing:
کلا خیلی لیست جالبیه !

آقا این DeeJay عجب چیزیه:دی خیلی باهاش حال کردم!
از اون زنیکه Juri هم خوشم اومد:دی
فقط نمیدونم چرا اصلا نتونستم Ultra IIـی Vega رو بزنم!:confused: حتی یک بار!

پ.ن: هرکی احساس میکنه شاخه، بیاد لایو حالش رو میگیرم...:دی

یه نکته جالب !
اگه دقت کرده باشین وقتی که Cody بر میدارین وسط زمین یه دونه چاقو خوابیده.Cody میتونه اونو برداره و تو مبارزه ازش استفاده کنه !
حالا وقتی که Cody vs Cody باشه جی؟ فکر میکنین دو تا چاقو تو زمین هست ؟
نه ! تو این حالت هم یه دونه چاقو رو زمین هست ! :biggrin1:

یه نکته جالب !
اگه دقت کرده باشین وقتی که Cody بر میدارین وسط زمین یه دونه چاقو خوابیده.Cody میتونه اونو برداره و تو مبارزه ازش استفاده کنه !
حالا وقتی که Cody vs Cody باشه جی؟ فکر میکنین دو تا چاقو تو زمین هست ؟
نه ! تو این حالت هم یه دونه چاقو رو زمین هست ! :biggrin1:
aaaaa
به نکته ی قشنگی اشاره کردی:دی تا حالا امتحان نکرده بودم!

البته با چاقوش هم نمیشه زیاد کاری کرد. یه فوت بکنی از دستش میفته:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or