کلا وقتی کتک بخوری اولترات فعال میشه.تو یه راند هم دو بار بیشتر ممکن نیست اولترات پر بشهاولترا ها رو باید فقط یکیشو انتخاب کنی و نمیشه هردوشون باشن من نمیدونم چه بدی داره هر دوشون باشن ؟؟
منظورت Shinkuu Tatsumaki بود دیگه ؟اولترا دوم ریو دوست داشتم تاسو باشه
کو کجاش برفکیه ؟Adon چرا گرافیکش برفکیه ؟
دادلی هست ایشون.حتی تو سگایی هم درست تلفظ کردن :laughing:دیودلی
این جمله منو کشتهاگه پینگ درستی داشتم که اورج واسه pc میگرفتم حال همتونو میگرفتم (منظورم همون وقتی واسه pc اومده)
nopeاین بازی cross platform ـه
Adon کاراکتر خوبیه.بستگی داره که منظورت از ملس چیهADON ـه خیلی ملس در نیومده ؟ نه ؟
خب البته از نظر تمرکز روی شیوه بازی بهتره ولی تنوع توی یه دست کاهش پیدا میکنه تازه حریف هم نمیدونه قراره کدوم اولترا بزنی و بلاخره 2 بار توی یک راند ممکنه آدم بتونه اولترا بزنه و تنوع بیشتری ایجاد میکنهکلا وقتی کتک بخوری اولترات فعال میشه.تو یه راند هم دو بار بیشتر ممکن نیست اولترات پر بشه
حالا فرض کن اولترات چند بار باید پر شه(چقدر باید کتک بخوری) که بخوای هر دو اولترا رو بزنی؟
وقتی هم که اولترا رو انتخاب میکنی در واقع باید طبق اون اولترایی که انتخاب کردی بازی کنی
مثلا اگه میخوای Damage زیاد بزنی باید اولترا 1 گایل رو برداری ولی اگه میخوای حریفت رو تحت فشار بذاری و Cheap Damage و اینا بزنی بهتره اولترا 2 گایل (Sonic Hurricane ) رو انتخاب کنی
مگه به حفظ کردن 2 تا اسمه ؟ :biggrin1: بیخودی تلاش نکنمنظورت Shinkuu Tatsumaki بود دیگه ؟
بار اول که باهاش تو قسمت تمرین بازی کردم برفکی بود ولی تو آرکیدش درست شد نمیدونم چرا اینجوریهکو کجاش برفکیه ؟
دادلی هست ایشون.حتی تو سگایی هم درست تلفظ کردن :laughing:

کلا وقتی کتک بخوری اولترات فعال میشه.تو یه راند هم دو بار بیشتر ممکن نیست اولترات پر بشه
حالا فرض کن اولترات چند بار باید پر شه(چقدر باید کتک بخوری) که بخوای هر دو اولترا رو بزنی؟
وقتی هم که اولترا رو انتخاب میکنی در واقع باید طبق اون اولترایی که انتخاب کردی بازی کنی
هردوتون اشتباه می کنین...خب البته از نظر تمرکز روی شیوه بازی بهتره ولی تنوع توی یه دست کاهش پیدا میکنه تازه حریف هم نمیدونه قراره کدوم اولترا بزنی و بلاخره 2 بار توی یک راند ممکنه آدم بتونه اولترا بزنه و تنوع بیشتری ایجاد میکنه
:biggrin1:می دونم با این حرفات داشتی SSFIV رو با SFAـه محبوبت مقایسه می کردی:biggrin1:
دلایل خوبی آوردی تو نگاه اول به بازی آدم متوجه نمیشه ولی الان که فکر میکنم باهات موافقم :tick:اما SFIV بیشتر گیم پلیش بازیکن هارو به سمت بازی دفاعی سوق میده و وقتی یک اولترا می تونه نتیجه یک راند رو کلا عوض کنه , 2 تا اولترا همزمان کلا حریف رو وادار به بازی دفاعی ِ شدید می کنه...
مثلا وقتی اولترا 1ـه Hakan یک Grabـه و اولترا 2ـش AntiAir , شما دیگه چطور می خواین به این بابا نزدیک شین ؟ :biggrin1: شاید توی SFA وضعیت سوپر های Zangief هم اینجوری بود اما زدن اون توی SFA خیلی سخت تر از SFIVـه
از چه نظر بهتر ؟ از نظر اینکه خون بیشتری میبره یا راحت تر زده میشه ؟ الان ریو به نظرت کدومش بهتره ؟واسه همینه که توی SSFIV دو تا اولترا انتخابی گذاشتن تا بسته به سبک و سلیقه بازیتون یکی رو انتخاب کنین...(اگرچه همیشه یکی از اولتراهای یک کرکتر بهتر از اون یکیه)
با اینکه اولترا ها اکثرا خوب بالانس شدن و یجوری شدن که نسبت به کرکتر حریف و سبک بازی خودت راحت می تونی یکی رو انتخاب کنی , اما قضیه اینه که در بازی های رقابتی که ملت همیجوری مثل این SF بازای ما اولترا ول نمی دن(:-ل) .:biggrin1:
از چه نظر بهتر ؟ از نظر اینکه خون بیشتری میبره یا راحت تر زده میشه ؟ الان ریو به نظرت کدومش بهتره ؟

به نظر من اين که کدوم اولترا بهتره بيشتر به تعداد Set up هاي اون اولترا مربوط ميشه.مثلا تو يه مبارزه راه هاي زيادي واسه اينکه با ريو بتوني اولترا 1 بزني وجود داره، يعني اولترا 1 ــه ريو خيلي set up هاي بيشتري نسبت به اولترا 2 داره.يه چيز ديگم هست.مثلا بعضي مواقع حريفت يه اشتباهي ميکنه تو بازي .تو اون موقعيت من ترجيح ميدم با اولترا 2ــه ريو Punish ـش کنم .از چه نظر بهتر ؟ از نظر اينکه خون بيشتري ميبره يا راحت تر زده ميشه ؟ الان ريو به نظرت کدومش بهتره ؟
خیلی موافقمملت همیجوری مثل این SF بازای ما اولترا ول نمی دن

کی گفت یک روزه یاد گرفتم.من نزدیک به 5 -6 ماه است که دارم بازی می کنم از SF IV تا SSF IV.تازه راه افتادم.حالا انقدر هم گیمپلی بازی ساده نیست که یه روزه بشه یاد گرفت![]()
Tekken و MK همچین اونجور که شما میگی کم عمق نیستنعمق گیم پلی این بازی چه قدر بالا تر از گیم پلی سحطی بازی هایی از جمله Tekken ... است
حالا انقدر هم گیمپلی بازی ساده نیست که یه روزه بشه یاد گرفتکامل گیم پلی بازی را یاد گرفتم
اگه کسی رو گیر آوردی، بهش بگو یه سر هم بیاد 3rd Strike در خدمتشون باشیمهرکی احساس میکنه شاخه، بیاد لایو حالش رو میگیرم...![]()

aaaaaیه نکته جالب !
اگه دقت کرده باشین وقتی که Cody بر میدارین وسط زمین یه دونه چاقو خوابیده.Cody میتونه اونو برداره و تو مبارزه ازش استفاده کنه !
حالا وقتی که Cody vs Cody باشه جی؟ فکر میکنین دو تا چاقو تو زمین هست ؟
نه ! تو این حالت هم یه دونه چاقو رو زمین هست ! :biggrin1: