Super Street Fighter IV

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از پایان امتحانات نهایی و البته تموم شدن FFXIII (!) تونستم بازی رو بگیرم . معلوم بود که اول از همه میرم سراغ Adon . به نظرم کاراکتر خیلی خوب و سریعیه ولی یه مشکل اساسی داره به نظرم اونم نداشتن یه فن هادوکن ماننده . چون نمیتونه حریف هایی که از دور حمله می کنن و کسایی مثل بلانکا با قدرت برقشون رو شکست بده . ولی کلا خیلی باهاش حالیدیم . البته از این juri هم خیلی خوشم اومد باید خیلی قوی باشه .باید باهاشون تمرین کرد ...

آخرین ویرایش:
ب معلوم بود که اول از همه میرم سراغ Adon . به نظرم کاراکتر خیلی خوب و سریعیه ولی یه مشکل اساسی داره به نظرم اونم نداشتن یه فن هادوکن ماننده . چون نمیتونه حریف هایی که از دور حمله می کنن و کسایی مثل بلانکا با قدرت برقشون رو شکست بده .
اوم
قضیه اتفاقا کاملا برعکس اون چیزیه که میگی ! Adon دقیقا ضد کرکترهایی که از دور حمله می کنن. کلا به Sagat Killer شهرت داره !
یکی از Special Move هاش که فک کنم اسمش Jaguar Tooth بود ( HCB + K ) عملا معروفه به anti fireball move و بهترین حرکته ضد انواع fireball ها.
EX Jaguar Toothـش هم فک کنم به Ultra1 کمبو میشد :-؟

اوم
قضیه اتفاقا کاملا برعکس اون چیزیه که میگی ! Adon دقیقا ضد کرکترهایی که از دور حمله می کنن. کلا به Sagat Killer شهرت داره !
یکی از Special Move هاش که فک کنم اسمش Jaguar Tooth بود ( HCB + K ) عملا معروفه به anti fireball move و بهترین حرکته ضد انواع fireball ها.
EX Jaguar Toothـش هم فک کنم به Ultra1 کمبو میشد :-؟
خب من باید برم امتحان کنم اگه درست گفتی که دستت درد نکنه از بدبختی نجاتمان دادی:cheesygri . ولی اگر بلانکا بشینه تند تند رعد و برق بزنه اونو چی کارش کنم ؟

َAdon هم شد کاراکتر ؟
نه. شد the king ! (البته فعلا بعد از sagat)

آخرین ویرایش:
Adon هم شد کاراکتر ؟
Adon >>>>>>>>>>>>>> Makoto :-L

ولی اگر بلانکا بشینه تند تند رعد و برق بزنه اونو چی کارش کنم ؟
:- || الان مثلا این Bison خان بنده خدا فایربال نداره پس چه خاکی بر سر میریزه ؟ :biggrin1:
همونجا بر و بر بلنکا رو تماشا می کنه تا کارش تموم شه ؟ :biggrin1:
اکثر کرکتر ها , با cLK , cMK ,cHK می تونن این "رعد و برق" رو بزنن. c منظور crouchingـه یعنی در حالت نشسته. LK=A , MK=B , HK=RT
(:|

مگه من حرفی از Makoto زدم ؟ :-W
ADON صداش مثه مرغه که خیلی رو اعصابه ! در نتیجه کاراکتر بدیه :دی
صداش به تعبیر شما شبیه مرغ هست ولی من از همون صداش وخند های شیطانیش:biggrin1:خوشم میاد !

اقا راستی مگه قرار نبود هر کاراکتر 2 تا لباس داشته باشه ؟چرا اینا فقط یکی دارن ؟

آخرین ویرایش:
صداش به تعبیر شما شبیه مرغ هست ولی من از همون صداش وخند های شیطانیش:biggrin1:خوشم میاد !

اقا راستی مگه قرار نبود هر کاراکتر 2 تا لباس داشته باشه ؟چرا اینا فقط یکی دارن ؟

درسته من هم شنیده بودم که هر کرکتر دو تا لباس داره ولی این فقط یک لباس داره با 12 رنگ.
در ضمن به Adon هم توهین نکنید که خیلی با حاله.(اگر یک Fireball هم داشت دیگه تکمیل بود.)
فعلا فقط Juri:love:

درسته من هم شنیده بودم که هر کرکتر دو تا لباس داره ولی این فقط یک لباس داره با 12 رنگ.
در ضمن به Adon هم توهین نکنید که خیلی با حاله.(اگر یک Fireball هم داشت دیگه تکمیل بود.)
فعلا فقط Juri:love:
من که خودم عاشق سینه چاک Adonم !:biggrin1:برای چی جمله ی منو نقل قول کردی !
لباس دوم کاراکترها، DLC ـــه و مجانی هم نیست.
این کپکام هم گندشو دراورده . من شنیدم که وقتی پول پرداخت می کنید لباس ها فقط unlock میشن یعنی تو خود دیسک بازی وحود دارن و فقط به خاطر زیاده خواهی کپکام پولی شدن . (البته SF ارزش خیلی بیشتری به پول پرداختی داره ولی این کار کپکام یه جوری نامردیه:mad:)

من که خودم عاشق سینه چاک Adonم !:biggrin1:برای چی جمله ی منو نقل قول کردی !

این کپکام هم گندشو دراورده . من شنیدم که وقتی پول پرداخت می کنید لباس ها فقط unlock میشن یعنی تو خود دیسک بازی وحود دارن و فقط به خاطر زیاده خواهی کپکام پولی شدن . (البته SF ارزش خیلی بیشتری به پول پرداختی داره ولی این کار کپکام یه جوری نامردیه:mad:)

به در زدم که دیوار ها بشنوند!:laughing::laughing:
در مورد حرکت کپکام هم باید گفت:
امان از این پول کثیف....:evil:

سلام بچه ها
یه مشکلی داشتم
برای زدن سوپر کمبو بایسون توی دستور العمل زدنش یه دایره کشیده که یه فلش توشه و یه خط
هم زیرشه این علامت یهنی چی؟

تاپیک از زیر یه کامیون خاک در اومد#:-s

یاحق

به سلامتی منم بالاخره این گیم رو خریدم. الان اکانتم Gold نیست. خواستم ببینم آیا اینجا کسی پیدا می‌شه که با هم بزنیم؟
اگه هستین، برم Gold بگیرم مثلاً. (چون فعلاً چیز دیگه‌ای آنلاین نمی‌زنم)
خلاصه اگه کسی می‌خواد یه دست و پنجه‌ای نرم کنیم خبر کنه :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or