خو منم امروز SSFIVـم رسید دستم
فقط بگم که بـَـه بـَـه :biggrin1:
بسیار خوشم اومد:biggrin1: واقعا خیلی منتظر این گیم بودم

تنها نکته منفی که می تونم بگم اون عکس G*Yـه تو main menuـشه:biggrin1: + Announcerـش که یکم رو اعصابه !
برخلاف شماها که میدونم همون اول سریع میرین سراغ کرکترهای جدید تو آرکید مود و اینا, اولین کاری که من کردم این بود با M.Bison رفتم تو ترینیگ مود برای بررسی های اولیه:biggrin1:
حالا نکات فنی واسه اون 2 3 نفری که می خونن :
اول اینکه یسری شایعه شده بود که سرعت کلی بازی بالا رفته و اینا. باید بگم که نه سرعت بازی مثل سابقه اما مثلا سرعت startup یا همون فریم واسه بعضی از Normal Move ها کمتر شده,واسه همین ممکنه آدم فکر کنه که سرعت گیم پلی بالاتر رفته
طی بررسی های Bison فهمیدم که Hitboxـه psycho crusher خیلی بزرگتر شده که بسیار مفیده و سرعتشم یکمی زیادتر شده که خیلی خوبه اما بازم بنظرم باید بیشتر باشه :-ل
ultra 2شم اصلا کمبو خور نیست فقط با همون Hell Attack (jmp >mp) کمبو میشه :- || نمی دونم واقعا چرا قابلیت کمبو شدن بعد از مثلا Devil Reverse رو نذاشتن

اولترا 2ـه damage کمی داره اما سرعت و hitboxـش خیلی مناسبه و جلوی کرکتر های fireball خورم خیلی مفیده (که یکی از ضعف های بایسن بود)
حالا کرکتر های جدید:
یکم با همشون بازی کردم,جالب اینه که همشون کلا انگار خیلی خوب و بالانسن. تیریپ Mid Tier+
اما Juri و Dudley و Hakan بنظرم خیلی قوی بودن. مخصوصا این Hakan خیلی جالب بود, بنظر بازی کردن در مقابلش خیلی مشکل ساز میومد:S کلا واقعا Grappler هارو متحول کرده...
از بین این کرکترهای جدید می خوام یه main دوم انتخاب کنم ولی از بس همشون خفنن نمی دونم رو کی کار کنم :S