Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله سوپر کمبو رو بلدم ولی مثلا نمیدونم که 3 تا مشت یا لگد رو چطوری بزنم که بگیره.
ممنون از راهنماییتون
خوب شما وقتی نوار الترا تون پر یشد مثلا" با ریو دو بار ربع دایره رو میزنی تا اینجاش که مثل سو پر کومبو هست و بلدی
مناها بجایRB دکمه LB رو بزن ایندفعه
اوایل سخته ولی یاد میگیری بالاخره

دوستان این Akuma چجوری باز میشه
بیشتر از 100 تا پرفکت و سوپرو الترا کمبو زدم نشد
واسه ی ازاد کردن akuma باید با هر شخصیتی مثلا ryo در بخش arcade mode همرو تا غول اخر(seth) بدون باخت باز هم تکرار می کنم بدون باخت ببری در ضمن اینکه دو تا از حریفاتو باید باید با حرکت ultra بکشیشون
(K.O) و دو تاشون هم perfect کن.

دوباره سلام
منظورم سبکه همون شماره ها قبلشه که میتونسیم دونفری بازی رو تمومش کنیم

شما بازی را با Streets of Rage (توی ایران میگن "شورش در شهر" یا "شورش" ) اشتباه نگرفتید؟

ُStreets of Rage
Streets_of_Rage_GEN_ScreenShot4.jpg
ُStreet Fighter
super_street_fighter_ii_turbo_hd_remix_3.jpg

توی صفحه قبل هم پرسیدم دوست عزیز که این حرکتاش چه جوریه ؟؟؟ توی بازی هم یه چیزایی زده بود ولی من چیزی نفهمیدم ! توی ign هم که رفتم همون که بجه ها لینک داده بودند اونجا هم چیز بدرد بخوری ننوشته بود ! شما میتونید منو کمک کنید ؟؟؟

توی صفحه قبل هم پرسیدم دوست عزیز که این حرکتاش چه جوریه ؟؟؟ توی بازی هم یه چیزایی زده بود ولی من چیزی نفهمیدم ! توی ign هم که رفتم همون که بجه ها لینک داده بودند اونجا هم چیز بدرد بخوری ننوشته بود ! شما میتونید منو کمک کنید ؟؟؟
صفحه هاي قبل رو يه نگاه مينداختي بود.
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=644787&postcount=135

دوستان من این بازی رو میخوام که تو هارد دستگاه بریزم بعد 2 الی 3 درصد ارور کثیفی dvd رو میده ( البته بازی رو میشه بدون نصب در هارد هم بازی کرد ولی در هارد نصب نمیشه )

البته یه بار هم بازی رو عوض کردم ولی دومی بازهم همین مشکل رو داشت:confused:
میخواستم ببینم که بقیه هم همین مشکل رو دارن یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or