Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا توی ستریت فایتر ایر کمبو (یعنی بفرستیش رو هوا بعد کمبو بزنی که نتونه دفاع کنه) یا کمبوی دیواری ( که البته فکر کنم اصلآ دیوار نداشته باشه مرحله هاش ولی خوب بلاخره یک تهی که فکر کنم داشته باشه
smilie.gif
) میشه بزنی

تو لایو که بازی می کنید وضعیت لگ و اینا چه جوریه؟
یعنی مثلا با ایرانیا که بازی می کنی لــگ رو احساس می کنید؟با خارجیا وضعیت چه طوره؟

شما چه با دوستات بازي كني چه با خارجي ها هيچ گونه لگي نخواهيي ديد ...
من كه تاحالا نديدم ... بازي كاملا روون هستش

باید به عرض بچها برسونم بعد از 20 سال کار و تلاش ایرانیا وهمیاری و هم بستگی در زدن ULTRA COMBO وSUPER COMBO خود کفا شدیم بسی چه حالی میدهد :love:

اقا توی ستریت فایتر ایر کمبو (یعنی بفرستیش رو هوا بعد کمبو بزنی که نتونه دفاع کنه) یا کمبوی دیواری ( که البته فکر کنم اصلآ دیوار نداشته باشه مرحله هاش ولی خوب بلاخره یک تهی که فکر کنم داشته باشه
smilie.gif
) میشه بزنی
بله..کلا SF بر پایه ی همین جور چیزا ساخته شده...مثلا طرف رو با یه Shoryuken پرت میکنیم بالا بعد سریع یه Super Art بش میزنیم...کلا هر شخصیت Combo های مخصوص خودش رو داره که برای یادگرفتن این Combo ها میشه راحت از Youtube استفاده کرد.
Stage ها هم یه محدودیتی دارن که نزدیک اون جـایی که Stage داره تموم میشه یه سری فن رو میشه اجرا کرد که باعث میشن طرف محکم به دیوار بخوره و طرف پرت شه تو هوا...حالا تو همین مدتی که حریف تو هوا ــه میشه یه فن دیگه رو زد! مثلا با Ryu تو SF3 میشه یه همچین کاری کرد(تو SF4 هم فک کنم باشه این حرکت).. توی Urien SF3 مخصوص این کاره!

کلا توی تورنمنت هایی که در سطح حرفه ای برگزار میشن خیلی از Combo استفاده میکنن..جوری که طرف نتونه کاری بکنه! مثه بیلیارد مثلا که یارو پشت سره هم توپا رو میندازه تو pocket

این Street Fighter بازی قشنگی هست ؟ چون میخواستم بگیرم فروشنده گفت گرافیک خوبی نداره !!! واقعا راست میگه ؟

خيلي ببخشيدا !!!
ولي فروشنده يه سري مشكلات روحي داشته احتمالا !!!
البته شايدم رو يه TV قديمي بازي كرده !!!
من تاحالا نديدم كسي به اين بازي ايراد بگيره !!!:confused:
اونم به گرافيكش ...:confused::eek:

smilie.gif
) میشه بزنی
آره خو. به این ایر کمبو ها میگن Juggle کردن (جاگـِـل). بعضی از جاگل‌ها همه جای صفحه کار میکنه و بعضیهاشون فقط توی گوشه‌های زمین کار می‌کنه.

مثلاً یه کمبوی معروف Ryu که کاملاً بر پایه‌ی سیستم جدید SF4 هست، اینجوریه:

Shoryuken -> Focus Attack Dash Cancel -> Ultra Combo

یعنی اینجوری میشه: جلو پایین جلو + مشت، MP+MK، جلو جلو، و بعد Ultra Combo.

این کمبو همه جای صفحه کار میکنه. در ضمن، دو تا خونه از Super Meter رو مصرف می‌کنه.

این حروف M , L , N , H اینا که توقسمت آموزشش مثلا جلو شکل مشت گذاشته چیه؟

دوست عزیز اگه صفحه های قبل رو بخونی بچه ها توضیح های خیلی خوبی دادن مخصوصا حمید عزیز.
اما جواب شما رو دوست دیگه ای در صفحه 6 دادن که من نقل قولش میکنم:

کلا این بازی بیشتر سعی داشته طرفدارای قدیمیشو راضی کنه و اکثر کسایی که قبلا SF بازی میکردن با این فن ها آشنایی کامل رو دارن...حالا این وسط اگه کـسـی بخواد تازه شروع کنه باید بره اینا رو یاد بگیره.
-------------------------------------
من خودم که دیگه فعلا X360 ندارم(3 چراغ) و هنوز بازیش نکردم.ولی این راهنما رو ایـــنـــجا پیدا کردم.
خوب ببینید SF کلا 6 تا حرکت اصلی داره که عبارتند از:
Light Kick: LK لگد ضعیف
Medium Kick: MK لگد معمولی
Heavy Kick: HK لگد قوی
Light Punch: LP مشت ضعیف
Medium Punch: MP مشت معمولی
Heavy Punch: HP مشت قوی

خوب حالا تو این Guide اگه مثلا زده بود
sf3_punch_light.png
این یعنی Light Punch
یا مثلا
sf3_kick_medium.png
یعنی Medium Kick
حالا شما باید برید توی قسمت Controls ــه Option ببینید دکمه ها چه جوری تنظیم شدن...

اکثر این Combo ها با جهت دادن به D-pad(دکمه های جهت دار) صورت میگرن که کلا این حرکــات SF بر پایه ی ربع دایره - نیم دایره تعریف شدن.برای مثال اگه با Ken بخواید Fireball (توپ آتشین!:biggrin1:) بندازید باید این کارو بکنید...
sf3_punch.png
sf3_joy_right.png
sf3_joy_downright.png
sf3_joy_down.png

خوب حتما دفعه ی اول که اینو می بینید فــک میکنید که بایر 4 تا دکمه رو بزنید ولی اینجوری نیس.. فقط کافیه یه ربع دایره بزنید روی Dpad که این ربع دایره تون شروعش از پایینه و در جهت راست تموم میشه...سریع انگشتتونو توی این مسیر بچرخونید...و بعد یه Punch (حالا LP یا MP یا HK فرقی نمیکنه کدوم باشه) بزنید.امیدوترم زیاد گیج نشده باشید:smile:
کلا سعی کنید اول با کاراکترایی مثل Ryu یا Ken شروع کنید و توی بخش Challenge Mode خوب تمرین کنید باهاشون.واسه بقیه کاراکترها هم از همون جا که اول گفتم کمک بگیرید.
سعی هم نکنید که با تند تند فشاردادن دکمه ها بازی کنید...با فــکــر بازی کنید!
البته اینم بگم که مشکل اصلی شما همون دسته ی X360 هس..تقریبا با D-pad ــه اون هیچ کاری نمیشه کرد.​

مقایسه

سلام
بچه ها من استریت فایتر رو
بازی نکردم و از طرفداران بازی TEKKEN هستم.
به نظر شما این دو تا بازی رو میشه با هم مقایسه کرد؟
به نظر شما استریت فایتر ارزش بازی کردن رو داره؟
:cool:

سلام
بچه ها من استریت فایتر رو
بازی نکردم و از طرفداران بازی TEKKEN هستم.
به نظر شما این دو تا بازی رو میشه با هم مقایسه کرد؟
به نظر شما استریت فایتر ارزش بازی کردن رو داره؟
:cool:
استریت فایتر یه گیم کاملاً متفاوت با Tekken ــه. اگه بخوام همینجوری یه مقایسه‌ای بکنم، با توجه به چیزایی که از Tekken دیدم، مثلاً Tekken بیشتر اینجوریه که دو تا کاراکتر اکثرا مواقع خیلی نزدیک به هم می‌ایستن و شروع میکنن مشت و لگد زدن و اینا، و اصولاً Jump کردن، فایربال زدن و خیلی چیزای دیگه‌‎ای که توی استریت فایتر وجود داره، توی Tekken تعریف نشده. شاید بشه مثلاً گفت Tekken خواسته بیشتر واقع گرایانه باشه. اما خو چیزهایی که توی استریت فایتر هست، شاید بشه گفت بازی رو «فکری»تـر کرده. مثلاً ممکنه یه نفر خیلی کمبو و اینا ندونه، اما با کنترل فضا و بستن ِ بازی، حریف رو شکست بده.

نمی‌خوام بگم کدوم بهترن. دو تا تیریپ ِ کاملاً متفاوت فایتینگه. بستگی به سلیقه طرف داره که با کدوم بیشتر حال کنه.

سلام کسی این حرکت super یا ultra شخصیت guile یا mr bison رو بلد به ما بگه بزنیم دعاتون کنیم ؟

یه سری فن هست که وقتی میزنی جونت رو تا حدی پر میکنه
کسی این فن رو بلده ؟

دوست عزیز فکر کنم باید Y و B رو در هنگامی که حریفت میخواهد ضربی وارد کند بگیری در واقع این حرکت همان حرکتی که کارکتر از خود جوهر پخش می کنه:smile:

Last edited by a moderator:
دوستان بالاخره ما هم این بازی را گرفتیم و بسی از گیمپلی سختش حالمان بهم خورد.:biggrin1:
خدایی این چه بازیه ؟! البته من نمیگم رو بازی کار نشده و شاید واسه طرفداراش جذاب باشه ولی ای کاش سازنده ها یکم به فکر ما آماتور ها هم بودند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or