Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کاراکتر هاش با اینکه زشت هستن ولی خیلی باحالن ... مخصوصا اون چاقه :laughing: !! بعد از
دیدنش بازی رو زدم رو استپ فقط میخندیدم :biggrin1: ... با اون شکمش ...

دوستان حرکت سوپر مو رو چه جوری انجام بدم یکی بیاد این COMMAND LIST رو واسه من بی سواد ترجمه کنه اصلا منظورشو نمیگیرم
من یه چند تا فن معمولی بلدم که این دوتایی که نوشتم توی همه ی کاراکتر ها یکی هستن

A و X رو با هم فشار بده
عقب و RT : یه دونه لگد بدجور میزنه

رو EASY بازی رو میشه تموم بکنی ولی واقعا نمیچسبه طرف وایسه نگات کنه ولی پیچیدگی COMMAD LIST رو اعصاب رفته من موندم رو چه حسابی IGN به این بازی 9.5 داده؟:mad:
هر کسی تونست بیشتر از 3 ضرب کمبو بزنه به ما هم بگه مرسی :love:

من موندم رو چه حسابی IGN به این بازی 9.5 داده؟:mad:
خوب این چه ربطی به نمره بازی داره؟:biggrin1:
کلا این بازی بیشتر سعی داشته طرفدارای قدیمیشو راضی کنه و اکثر کسایی که قبلا SF بازی میکردن با این فن ها آشنایی کامل رو دارن...حالا این وسط اگه کـسـی بخواد تازه شروع کنه باید بره اینا رو یاد بگیره.
-------------------------------------
من خودم که دیگه فعلا X360 ندارم(3 چراغ) و هنوز بازیش نکردم.ولی این راهنما رو ایـــنـــجا پیدا کردم.
خوب ببینید SF کلا 6 تا حرکت اصلی داره که عبارتند از:
Light Kick: LK لگد ضعیف
Medium Kick: MK لگد معمولی
Heavy Kick: HK لگد قوی
Light Punch: LP مشت ضعیف
Medium Punch: MP مشت معمولی
Heavy Punch: HP مشت قوی

خوب حالا تو این Guide اگه مثلا زده بود
sf3_punch_light.png
این یعنی Light Punch
یا مثلا
sf3_kick_medium.png
یعنی Medium Kick
حالا شما باید برید توی قسمت Controls ــه Option ببینید دکمه ها چه جوری تنظیم شدن...

اکثر این Combo ها با جهت دادن به D-pad(دکمه های جهت دار) صورت میگرن که کلا این حرکــات SF بر پایه ی ربع دایره - نیم دایره تعریف شدن.برای مثال اگه با Ken بخواید Fireball (توپ آتشین!:biggrin1:) بندازید باید این کارو بکنید...
sf3_punch.png
sf3_joy_right.png
sf3_joy_downright.png
sf3_joy_down.png

خوب حتما دفعه ی اول که اینو می بینید فــک میکنید که بایر 4 تا دکمه رو بزنید ولی اینجوری نیس.. فقط کافیه یه ربع دایره بزنید روی Dpad که این ربع دایره تون شروعش از پایینه و در جهت راست تموم میشه...سریع انگشتتونو توی این مسیر بچرخونید...و بعد یه Punch (حالا LP یا MP یا HK فرقی نمیکنه کدوم باشه) بزنید.امیدوترم زیاد گیج نشده باشید:smile:
کلا سعی کنید اول با کاراکترایی مثل Ryu یا Ken شروع کنید و توی بخش Challenge Mode خوب تمرین کنید باهاشون.واسه بقیه کاراکترها هم از همون جا که اول گفتم کمک بگیرید.
سعی هم نکنید که با تند تند فشاردادن دکمه ها بازی کنید...با فــکــر بازی کنید!
البته اینم بگم که مشکل اصلی شما همون دسته ی X360 هس..تقریبا با D-pad ــه اون هیچ کاری نمیشه کرد.

پ.ن:SFIV میخــــــــوام :((

آخرین ویرایش:
امیر جان الان بقل دستم بودی عین دیشب که تو کال زدیم میزدمت.بابا مرد حسابی Street Fighter رو داری با Soul Calibour مقایسه میکنی بهت پیشنهاد میکنم امار بازی رو از شماره 1 تا حالا موقعی که روی ارکید و کنسول ها اومده بود ببینی
امیر من هنوز بازی نکردم ولی تا اونجایی که میدونم اگه بازی مثل SC سه بعدی( منظورم چرخش و گیم پلی هست) باشه که نیست باید باهم مقایسه بشن وگرنه بهتر مقایسه نکنیم.;)
امیر الان خونت حلال شد!:biggrin1:
:blink::biggrin1: بابا غلط کردم :دی

من کلا سری street را بازی نکردم ولی soul خیلی بی نظیر بود. بگذریم... خب اینطور که حسام , محمد و برهان گقتند اگر نگیرم بهتره ؟

:blink::biggrin1: بابا غلط کردم :دی

من کلا سری street را بازی نکردم ولی soul خیلی بی نظیر بود. بگذریم... خب اینطور که حسام , محمد و برهان گقتند اگر نگیرم بهتره ؟
امیر من هم نمی گیرم چون خیلی سخت هست و همینطور به سختی هم آچیومنت میده و من نمی خوام لیستم رو خراب کنم چون تو این 6 ماه هر بازی گرفتم سعی کردم آچیومنتاش رو به خوبی جمع کنم.

دوستان super combo بيشترشون 2تا ربع از پايين بايد بري جلو بعدش RB !!!
مثلا اون حركت ken كه دستش آتيشي ميشه بعد طرف رو ميبره بالا
آنالوگ به سمت جلو بعد يه ربع مياي به سمت پايين بعد دوباره جلو بعد LB !!!:confused:
توضيح دادنش سخته !!!

سلام آقا من با همه ی کاراکتر ها تا آخر رفتم ولی هنوز 3 تا آزاد نشدن میشه کمک کنید:biggrin1:

براي آزاد كردن Akuma فكر كنم بايد 2تا بازي رو prefect كني و 2تا Ultra Combo بزني !!!
البته اگه درست فهميده باشم !!!
براي Gouken هم بايد 2تا prefect و 3تا Ultra Combo !!!
http://www.cheatcc.com/xbox360/streetfighter4cheatscodes.html
خودت ببين !!! من كه درست سر در نياوردم...:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or