Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی دسته خفنیه
شبیه دسته سگا میمونه
خداکنه بتونم تا عید یکی جور کنم:((
اتفاقاً دقیقاً برای طراحی این گیم‌پد، دسته‌ی Sega Saturn رو که یکی از بهترین گیم‌پد ها برای بازی فایتینگ بوده، الگو قرار داده بودن:

joy027.jpg

که خو شبیه همون دسته‌ی Sega Megadrive که همه‌‌مون می‌شناسیم هست. امیدوارم بتونی جور کنی. در ضمن، این گیم‌پد به PC هم وصل میشه.

کسی نمیدونه نسخه ارجینال این بازی چنده و قسمت آنلاین داره یا نه؟
نسخه ارجینالش چه چیزایی داره؟
لیمیتید ادیشن هم داره؟
بازی مالتی‌پلیر آنلاین هم داره و کسایی که بازی کردن نسبتاً راضی هستن. (اون ور آب بعضی‌ها همین الان تونستن نسخه اُریجینال رو گیر بیارن، قبل از تاریخ عرضه بازی)
ولی به هر حال Netcode ــش به خوبی GGPO نیست و احتمالاً لگ رو احساس می‌کنی مثلاً.

لیمیتد ادیشن هــم داره که فــِک کنم تـوش یه ســـری آت آشـــغال هـــســت مثل عروســـک کـاراکــتــرها، که قیافه‌هاشون رو هم بسیار زشت در آوردن:sick:
فـِک کنم یه هـِدبـَند مشابه هِدبند Ryu هم توش هست که ببندی به کله‌ت :headband: :biggrin1:

بابا چرا اینقدر سخته من تو street Fighter قبلی خوره چند ضرب بودم ولی اصلا 2ضرب پشت سر هم نمی تونم بزنم اعصابم خورد شد اصلا نمیفهمم منظورش از دکمهایی که گذاشته چی هست دوستان راهنمایی کنن یه کوچولو :laughing:

اعصابم به هم ریخت
2mo5pow.gif
خیلی نامردیه ما با هزار بد بختی چهار تا مشت و لگد میزنیم به
حریف یه ذره از جونش میره یه دفعه اون یه فن انجام میده نصف جونمون میپره
boredsmiley.gif
!!

دوستان بازی واقعا این قدر سخت هست؟:confused: شما رو چه درجه ای بازی رو میرید؟
اونقدر هم که فکر میکنی سخت نیست :cheesygri !! من رو Medium بازی میکنم تا لول سوم میرم بعدش
دیگه نمیتونم اصلا حرکت کنم :laughing: فکر کنم چون هیچ کدوم از فن ها رو بلد نیستم اینطوری میشم!
Easy هم نمیرم میخوام یه خورده بازی کردن یاد بگیرم !! :-"

جالبی این بازی هست حدود 8-9 درجه سختی داره باید پله پله رفت بالا البته یه خرده باید بازی کرد و حرفه ای شد و فن هاش رو یاد گرفت;)

دوستان عزيز براي آزاد كردن كاراكترها ازين اين لينك كمك بگيريد ...
http://www.cheatcc.com/xbox360/streetfighter4cheatscodes.html
در ضمن راحت ترين فن هارو Ken , Sagat & Ryu دارند !!! اينم راهنمايي !!!
واقعا اين شاهكار رو با هيچ بازيه Fight ديگه مقايسه نكنين چون كلاس بازي مياد پايين !!!

آخرین ویرایش:
حسام جان که تایید کنه ، خریدن داره :biggrin1:

حالا نسبت به soul C یک مقایسه ای بکنید ببینیم چی ساختند :biggrin1:
امیر جان الان بقل دستم بودی عین دیشب که تو کال زدیم میزدمت.بابا مرد حسابی Street Fighter رو داری با Soul Calibour مقایسه میکنی بهت پیشنهاد میکنم امار بازی رو از شماره 1 تا حالا موقعی که روی ارکید و کنسول ها اومده بود ببینی

حسام جان که تایید کنه ، خریدن داره :دی

حالا نسبت به soul C یک مقایسه ای بکنید ببینیم چی ساختند :دی
امیر من هنوز بازی نکردم ولی تا اونجایی که میدونم اگه بازی مثل SC سه بعدی( منظورم چرخش و گیم پلی هست) باشه که نیست باید باهم مقایسه بشن وگرنه بهتر مقایسه نکنیم.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or