Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دقیقا هموم کاری رو که میگه میکنم راستی بعضی از اینها هست مثل این یارو اسپانییایی که از این سیخا داره:cheesygri
یه جوری دکمهاشو زده که آدم گیج میشه بعدم روش زده شارج من که هیچ کدو از فن این یارو رو نتونستم بزنم اینو هم کشف کردید بگید

دقیقا هموم کاری رو که میگه میکنم راستی بعضی از اینها هست مثل این یارو اسپانییایی که از این سیخا داره:cheesygri
یه جوری دکمهاشو زده که آدم گیج میشه بعدم روش زده شارج من که هیچ کدو از فن این یارو رو نتونستم بزنم اینو هم کشف کردید بگید

من خيلي دوست دارم فن هاي Zangief رو ياد بگيرم !!!
ديروز تو live يه پسره با zangief تركوند مارو !!!
در ضمن دقت كردين اون يارو سياهه كه جامائيكايي بود نيست تو بازي ؟؟؟!!!
Dee Jei !!!

خوب منم بازي رو گرفتم.

همونطور كه دوستان گفتن بازي يه مقدار سخته. اما من فكر ميكنم بيشتر اين سختي به خاطر دسته ي 360 باشه كه به هيچ عنوان به درد Fighting نميخوره. اين دسته هاي مخصوصش هم كه گرونه (:biggrin1:). ولي براي تكن هم كه شده حتما يه دونه از اينا ميگيرم.
فعلا با Ken,Zangief و Chun-Lee (فكر كنم اسمش اين بود. همون دختر چينيه) شروع كردم و تقريبا تمام فنونشون رو ياد گرفتم. از بين اينا Ken از همه راحت تره و Cun-Lee سخت تر. همين جا اعلام ميكنم اگر كسي تونست با Chun-Lee يه Ultra Combo بزنه من يه بازي بهش مجاني ميدم.:biggrin1:
با Zangief هم يه بار به زحمت تونستم ولي با Ken همينجوري ميزنم.:biggrin1:
روش زدنش مشخصه يعني اينكه با كدوم دكمه ها ميشه زد !!!
ولي من هر كاري كردم نشد !!!
اگر كسي پيدا كرد مارا هم بي نصيب نذاره ...
من Ken رو ميگم. چون فعلا با اين بلدم.
ديدي تو راهنماش وقتي يك ربع D-Pad (يا آنالوگ) رو دو بار بچرخوني با يه Punch يه Super Combo ميزنه؟ براي Ultra Combo بايد سه بار Punch رو بزني. ولي انقدر بايد سريع بزني كه انگشتت درد بگيره.:biggrin1:

اگه فنهاي Zangief رو كامل ياد بگيريد و تند تند بتونيد بزنيد هيچ كس نميتونه جلوتون مقاومت كنه.
==========
در نهايت توصيه ميكنم اگر به فكر اعصاب خود هستيد اين بازي رو، رو 360 نگيريد.:biggrin1: مگر اينكه گيم پد مخصوص بازي رو داشته باشيد.

من Ken رو ميگم. چون فعلا با اين بلدم.
ديدي تو راهنماش وقتي يك ربع D-Pad (يا آنالوگ) رو دو بار بچرخوني با يه Punch يه Super Combo ميزنه؟ براي Ultra Combo بايد سه بار Punch رو بزني. ولي انقدر بايد سريع بزني كه انگشتت درد بگيره.:biggrin1:
نه خو.
باید سه تا پانچ رو با هم بزنی. البته به خاطر اینکه این کار روی گیم‌پد خیلی سخته، خودشون یه کمکی کردن و یه دکمه به عنوان 3P هم گذاشتن (باید RB باشه روی دسته‌ی 360، آره؟)
یعنی دو بار ربع دایره بزن، بعد یه بار RB رو بزن.

Super Art و Ultra Combo ی Chun Li هم اونقدرا سخت نیست. فقط باید بدونی چه جوری باید از کاراکترهای شارژی استفاده کنی. فلسفه‌ی بازی کردن با اینجور کاراکترها، با فلسفه‌ی کاراکترهای معمولی کاملاً فرق داره.

الان این امکان برام موجود نیست که SF4 بازی کنم. بعداً که این امکان برام به‌وجود اومد، کسایی که میخوان این گیم رو یاد بگیرن و بیشتر راهنمایی می‌کنم.

فقط می‌تونم بگم که وقتی که یه نفر یاد گرفت هر کدوم از حرکتها (یعنی Special Move ها، Super Combo ها و Ultra Combo ها) رو چه جوری بزنه، تازه تبدیل میشه یه بازیکن مبتدی. بچه‌هایی که باهاشون توی GGPO استریت فایتر 3 بازی میکنیم این مطلب رو خوب میدونن.

مرسي.
اين طريقه ي شارژ رو نميتونيد بگيد چجوريه؟:biggrin1: تو قبليا مگه نبود؟
من متاسفانه شماره هاي قبلي اين رو زياد بازي نكردم. فقط فكر ميكنم 2 بود تو سگا بازي كردم كه ديگه الان يادم رفته.:biggrin1:
كلا بيشتر تو تكن تبحر دارم. ولي به نظر مياد اين خيلي حرفه اي تره.

مرسي.
اين طريقه ي شارژ رو نميتونيد بگيد چجوريه؟:biggrin1: تو قبليا مگه نبود؟
من متاسفانه شماره هاي قبلي اين رو زياد بازي نكردم. فقط فكر ميكنم 2 بود تو سگا بازي كردم كه ديگه الان يادم رفته.:biggrin1:
كلا بيشتر تو تكن تبحر دارم. ولي به نظر مياد اين خيلي حرفه اي تره.
شارژ کردنِ یه جهت، یعنی اینکه اون جهت رو برای حدود 1 یا 1.5 ثانیه نیگه داری. توی راهنماها اکثراً نوشتن 2 ثانیه، ولی خو کمتر از 2 ثانیه لازم هست که شارژ کنی. خو حالا چه جوری باید استفاده کنی مثلاً:

فرض کن با همین Chun Li، برای Fireball زدن، این حرکت رو باید انجام بدی:

Charge back, forward + Punch

یعنی 2 ثانیه عقب رو نیگه داری، بعد جلو و مشت رو با هم بزنی. با هر مشتی که بزنی، فایربال پرتاب میکنه منتها نوع مشتی که استفاده کردی، سرعت و قدرت فایربال رو تعیین میکنه.

حالا، Chun Li یه حرکت شارژی دیگه هم داره: Spinning Bird Kick که ابرای انجامش باید این رو بزنی:

Charge down, up + Kick

یعنی پایین رو 2 ثانیه نیگه داری و بعد بالا و لگد رو با هم بزنی.

یه مقدار سخت به نظر میاد، نه؟ خو اولش با خودت میگی: حالا وسط دعوا کی میتونه 2 ثانیه یه جهت رو نیگه داره تا شارژ کنه و آماده بشه برای "یه دونه" حرکت! اما نکاتی هست که خیلی کمکت میکنه:

اول اینکه تو اگه downback رو نیگه داری، هم down واست شارژ میشه، هم back. یعنی تو اگه 2 ثانیه downback رو نیگه داری، هم برای زدن فایربال آماده هستی هم برای زدن Spinning Bird Kick.

دوم اینکه تو مثلاً وقتی در حال پرش هستی یعنی وقتی وسط هوا هستی هم میتونی شروع کنی به شارژ کردنِ جهتها. یعنی مثلاً وقتی داری فرود میای رو زمین، شروع کنی به شارژ کردنِ downback، و تقریباً به محض اینکه وقتی به زمین رسیدی، مثلاً Spinning Bird Kick بزنی.
مواقع دیگه هم میتونی شروع به شارژ کردن بکنی. مثلاً وقتی پخش زمین شدی هم میتونی شروع به شارژ کردن بکنی و به محض اینکه از رو زمین بلند شدی، EX Spinning Bird Kick بزنی.

اگه ADSL داری و دوست هم داری که SF بزنی، میتونی بیای با هم توی GGPO بازی کنی. البته SF4 نه، SF3. و خو SF3 هم خیلی فرق داره با SF4 اما بازم خیلی میتونه کمکت بکنه.

ممنون. گرفتم چي شد.:biggrin1:
ADSL دارم ولي SF3 ندارم.:biggrin1: بعد يه گيم پد هم ميخواد ديگه، نه؟
یه سر اینجا بزن: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14749
توضیح دادم چی لازم داری.

بچه‌ها با کیبورد یا گیم‌پد بازی می‌کنن. گیم‌پد 360 به PC هم وصل میشه ولی واقعاً به درد SF نمی‌خوره. اگه گیم‌پد PS2 داری با یه تبدیل وصلش کن به PC. یا اگه گیم‌پد PS3 داری، اونم خوبه. Logitech گیم‌پدهای خوبی داره. کلاً هم اکثر کسایی که با گیم‌پد بازی می‌کنن، از D-Pad استفاده میکنن (و نه از آنالوگ) ولی بازم بستگی به سلیقه‌ی خودت داره.

ديروز تو live يه پسره با zangief تركوند مارو !!!
تو لایو که بازی می کنید وضعیت لگ و اینا چه جوریه؟
یعنی مثلا با ایرانیا که بازی می کنی لــگ رو احساس می کنید؟با خارجیا وضعیت چه طوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or