Street Fighter IV - Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منظور آن دوست این دسته مخصوص این بازی هستش. فکر کنم fake باشه ولی playasia سایت معتبری است:confused:
pa.149721.1.jpg

خوب از اونجایی که این بازی طرفدارای خیلی زیادی داره که این بازی رو به صورت حرفه ای و یا در تورنمنت های مختلف بازی میکنن Capcom با همکاری Madcatz یه سری لوازم جانبی واسه این بازی دادن بیرون.
از اونجایی هم که D-pad ـه دسته های Xbox360 خیلی بد طراحی شدن و بیشتر مخصوص بازیای ّFPS هستن یه سری Fightpad مخصوص SF طراحی شدن.البته این Fightpad ها برای PS3 هم تولید میشن...این دسته ها واسه PS3 بی سیم و برای X360 سیم دار هستن.این دسته ها 5 طرح مختلف دارن:Chun-Li - Ryu - Ken - Blanka - Akuma

بقیه مدل ها

ArcadeStickها هم هستن که برای کنترل راحت تر و بازی کردن به صورت حرفه ای هستن و یه جورایی حس Arcade گونه ای به آدم دست میدن :love:
که دو مدل معمولی و Tournament Edition رو داره.که توی مدل TE قطعات بهتری به کار رفته یعنی برداشتن دقیقا همون قطعاتی رو که توی Arcade های ژاپن به کار رفته (دکمه ها و Joystick مثلا) رو استفاده کردن!

که باز مدل TE هم خودش 3 تا طرح دیگه داره: Akuma - Rufus - C.Viper
که مدل Akuma از همه قشنگ تره به نظر من...شخصیت مورد علاقم هم هست.
جالب هم هست که بدونید تقریبا کلیه ی این Stick ها پیش فروش شدن و Soldout شده!

پ.ن: من خودم منتظرم play-asia این مدل Akuma رو بیاره تا بخرم.
پ.ن2: به نظرم کسایی که میخان با X360 ـشون فوتبال بازی کنن این دسته ها به دردشون بخوره چون D-pad ـه خیلی خوبی دارن!

آخرین ویرایش:
مشخص نیست که بازیهای دیگر را هم ساپورت می کند یا نه;)
این گیم پد فقط مخصوص این بازی نیست، به همه‌ی گیم‌ها می‌خوره. اگه اشتباه نکنم، حتی این امکان رو گذاشتن که بهش بگی که از DPad ـــش به عنوان آنالوگ‌های راست یا چپ استفاده کنه. البته این کار زیاد کاربرد نداره احتمالاً.

قیمت رسمی این کنترلر هم 39.99$ ـــه.
مشابه همین کنترلر برای PS3 هم اومده.

نکته ای که برای من خیلی جالب بود گذاشتن انیمه های بسیار زیبا در بازی بود که خیلی بهم حال داد.تنها اعتراض من از بازی هم دسته های مزخرف 360 برای بازی های فایت است.
اگه تا الان 1 درصد شک برای خرید ورژن ps3 بازی تکن 6 داشتم الان اونم بر طرف شد.

خیلی دسته خفنیه
شبیه دسته سگا میمونه
مخصوصا" مال کن
خداکنه بتونم تا عید یکی جور کنم:((
کسی نمیدونه نسخه ارجینال این بازی چنده و قسمت آنلاین داره یا نه؟
نسخه ارجینالش چه چیزایی داره؟
لیمیتید ادیشن هم داره؟

خیلی دسته خفنیه
شبیه دسته سگا میمونه
مخصوصا" مال کن
خداکنه بتونم تا عید یکی جور کنم:((
کسی نمیدونه نسخه ارجینال این بازی چنده و قسمت آنلاین داره یا نه؟
نسخه ارجینالش چه چیزایی داره؟
لیمیتید ادیشن هم داره؟
حتما داره-بازی برای کپکام باشه لیمیتد ادیشن نداشته باشه!!!:cheesygri
قیمت
بازی اورجینال 60 تومنی هست لیمیتید ادیشن هم 100-120تایی باید باشه(هزار تومن)
بخش انلاین هم 100% داره

اگه تا الان 1 درصد شک برای خرید ورژن ps3 بازی تکن 6 داشتم الان اونم بر طرف شد.
قبول دارم که کنترلر 360 برای بازیهای فایتینگ افتضاح است ولی به این امر هم دقت کن که کنترل کردن شخصیت تکن با استریت فایتر خیلی خیلی تفاوت دارد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or