روی کنسول هست و از بابت نت هم مطمئن هستم چون بقیه بازیها و استور ماکروسافت بدون مشکل باز میشن..فقط همین 1 بازی تو بازیهدر مورد کنسول نمیدونم ولی اگه روی استیم بازی میری یکدور بزن فیلهای بازی چک بکنه تا اگه فایلی مشکل داشت درست بشه

جدا رقابت نزدیکی بود یک اشتباه در آخرین لحظه موجب باخت میشهفینال EWC نزدیک ترین رقابت ممکن بود
بازیسنتر کلا ۲۰۰-۳۰۰ تا کاربر داره که اکثرا سینگل پلیر بازن ( من جمله خودم!)تاپیک اس اف خیلی کم فعالیته کلی گشتم تا پیداش کردم در حالیکه یکی از بهترین فایتینگ در حال حاظر هست.
تاپیک اس اف خیلی کم فعالیته کلی گشتم تا پیداش کردم در حالیکه یکی از بهترین فایتینگ در حال حاظر هست.بانو وایپر امروز اضافه شد و طبق معمول گرفتمش البته قلق مبارزه با این بانو نسبت به النا و مای سختره تا اینجا برای من و به لطف قطعی بیش حد اینترنت دقیقا همین امروز کارت زرد گرفتم و تا دو روز هم از بخش مبارزات رنک بن شدم فعلا دارم تمرینی یا بخش wourd tour میرم
من خودم بیشتر بازیهای سینگل پلیر میرم ولی در هفته شاید در حد یک یا دو ساعت معمولا اس اف بازی میکنم برا تنوع با اینکه خیلی سخت مچ پیدا میکنه .بازیسنتر کلا ۲۰۰-۳۰۰ تا کاربر داره که اکثرا سینگل پلیر بازن ( من جمله خودم!)
حتی Dota2 که یکی از پرطرفدارترین بازی ها تو ایرانه تاپیکش فعال نیست.
چه برسه فایتینگ که ژانر نیشی هست
اگه میخوای گروه تلگرام میشناسم فایتینگ بازای ایرانی هستن ولی فک کنم داریش خودت
پ.ن: منم از پارسال بیخیال این بازی شدم بخاطر تحریم و مشکل کانکشن، کلا چند صد تا مچ بیشتر نتونستم بازی کنم که برا یکسال فاجعست!
برا بازی های رقابتی مث شطرنج، moba، تاکتیکال fps، فایتینگ و... «یک ترفند» وجود نداره. کسایی که بهتر بازی میکنن چون صد ها ساعت تمرین و آموزش داشتن.چطوری میشه توی آنلاین حرفه ای بازی کرد ؟ تقرییا از هر ۸ تا مسابقه فقط ۲ تاشو میبرم و ۶ تاشو میبازم . چیزی که فهمیدم این بود که بیشتر با دفاع کردن و پشت بندش کومبو زدن های سریع میتونی حریف رو شکست بدی ولی خب اکثرا توی آنلاین حرفه ای بازی میکنند. کسی از دوستان ترفندی که بشه حرفه ای تر بازی کرد سراغ داره ؟ فکر میکنم به پینگ اینترنت هم مربوط باشه چون پینگ برای من بین ۶۵ تا ۷۵ متغیر هست .
برا بازی های رقابتی مث شطرنج، moba، تاکتیکال fps، فایتینگ و... «یک ترفند» وجود نداره. کسایی که بهتر بازی میکنن چون صد ها ساعت تمرین و آموزش داشتن.
بهرصورت من نمیدونم بازی تو کدوم رنک انداختت ولی تو رنک های پایین مث برنز و سیلور معمولا راه بردن اینه که بذاری حریف خودش ر بگا بدهیعنی قبلش کلی تمرین Punish و آنتی ایر بکنی و داخل مچ صبر کنی طرف کارای احمقانه بکنه و با این چیزا پانیش کنی. حالا این وسط خودت هم ممکنه هر از گاهی poke کنی ولی دمیج اصلی از Punish و Anti air میاد پس این دوتا رو تمرین کن در مقابل کاراکتر های مختلف.
سعی کن اول روی یک کارکتر تمرکز بکنی و قبلش بخش تمرینی بری تا بتونی نقاط ضعف و قوت کارکتر پیدا بکنی-دیدن بازی بقیه میتونه کمک بکنه-همین طور صرفا کمبو زدن نمیتونه کمک به پیروزی بکنه.استفاده از اشتباه دیگران و خنثی کردن اتکها و زدن کمبو مناسب در ادامه خیلی مهمه.بازی با کامپیوتر در سطح بالا و یا هوش مصنوعی که جدیدا اضافه شده هم میتونه تجربه خوبی باشه. توی رنک تقریبا از پلاتینیوم ۴ ستاره به بالا اکثرا حرفه ای هستن و بالا رفتن رنک سخت میشه بیشتر تمرکز و اعصاب راحت میتونه باعث پیروزی بشه مثلا من بار رنک الماس ۲ ستاره گاها رنک مستر هم براحتی شکست دادم ولی از پلاتینیوم ۵ ستاره به همون شکل براحتی شکست خوردم .از طرفی نظر شخص خودم از باخت و پایین آمدن رنک ناراحت نباش .حتی خودم چند بار رنکم پایین آمده ولی همیشه مسابقات هم و رفت و هم برگشت رفتم حتی اگه جفتش ببازم توی اشخاصی که دیدم اونهایی که بعد یک پیروزی یا شکست مسابقه برگشت انتخاب نمی کنند هیچ وقت بازیشون و حتی رنکشون پیشرفت نمیکنه و در یک سطح باقی میمونند.متاسفانه تنها مشکل برای ما این هستش که نمیتونیم با اعصاب راحت بشینیم بازی بکنیم.از پیدا کردن سخت مچ تا قعطی وسط فایت یا بدتر قعطی درست پایان مسابقه و پیروزی وسیستم بازی که پیروزی رو ۲ بار شکست در نظر میگیره ودوبرابر امتیاز کسر میکنه تا مشکلاتی مثل بن مدت دار و کارت زرد و قرمز به دلیل قعطی بالا.توی رنک rookie دارم بازی میکنم هنوز به سیلور و برنز نرسیدم . ممنون از توضیحات