Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
ناموسا اون دوتا کاراکتر زیر سایه cammy گم شدن :D
زانجیف رو خیلی دوست داشتم
چیزی که من تو این سری Street fighter خیلی دوست داشتم اینه که کلی اسکیل اضافه کردن به شخصیت های قدیمی
واسه همین مثلا زانجیف قبلا فقط یدونه پشت دستی داشت که میچرخید با پشت دست حریف رو میزد و دوتا حرکت گرب ولی الان چندتا حرکت جدید میزد که خیلی جذاب بود

• Like
Reactions: blak and Destro
با اینکه فن شدید تیکن هستم ولی نمیدونم چرا با تیکن 8 اصلا حال نکردم همش شده ضربات قدرتی زدن و فایت معمولی کم کم داره توش از بین میره
استریت فایتر 6 خیلی نظرمو جلب کرده این سری بریم ببینیم چه میکنن

• Like
Reactions: blak and Destro
با اینکه فن شدید تیکن هستم ولی نمیدونم چرا با تیکن 8 اصلا حال نکردم همش شده ضربات قدرتی زدن و فایت معمولی کم کم داره توش از بین میره
استریت فایتر 6 خیلی نظرمو جلب کرده این سری بریم ببینیم چه میکنن
اون بازی متاسفانه بیشتر شبیه یه dlc میمونه
در صورتی که تغییرات ۶ و با ۵ مقایسه بکنیم انگار کوبیدن از نو ساختن همه چیشو و کلی قابلیت جدید اضافه شده

• Like
Reactions: SNIPER II
اون بازی متاسفانه بیشتر شبیه یه dlc میمونه
در صورتی که تغییرات ۶ و با ۵ مقایسه بکنیم انگار کوبیدن از نو ساختن همه چیشو و کلی قابلیت جدید اضافه شده
اصلا درستش هم همینه
نسلی یدونه بازی بدن ولی بین شماره های بازی کلی پیشرفت باشه
من این روند رو خیلی دوست دارم هر چی بیشتر فاصله بیوفته هم تیم سازنده بیشتر رو بازی کار میکنه هم هایپ پلیر واسه بازی بیشتر میشه
مثلا سری SF بعد از اینکه 5 رو دادن به غیر از کار روی DLC (که قاعدتا تیم های جدایی هستن) کل تمرکزشون رو گذاشتن رو یه بازی جدید که آبرو ریزی لانچ 5 رو جبران کنن و بعد حدود گذشت 7 سال از عرضه SF5 که سال 2016 عرضه شده بود یه بازی عالی جدید دادن با کلی پیشرفت در گیم پلی،گرافیک و محتوا که واقعا همه رو تو کف گذاشته
از اونطرف مورتال تو یه نسل 2 تا بازی داد
من واسه X خیلی هایپ بودم و از پیشرفتش به نسبت نسخه قبل لذت بردم
ولی 11 رو حتی 20 هزار تومن خرجش نکردم یه بسته اینترنت واسه دانلودش بخرم در صورتی که خیلی وقته رو پلاس پرمیوم هستش

• Like
Reactions: Destro
من واسه X خیلی هایپ بودم و از پیشرفتش به نسبت نسخه قبل لذت بردم
ولی 11 رو حتی 20 هزار تومن خرجش نکردم یه بسته اینترنت واسه دانلودش بخرم در صورتی که خیلی وقته رو پلاس پرمیوم هستش
MKX و MK11 زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن در حدی که تو کامیونیتی هم دو گانگی هست و هر کسی یکی رو دوست داره معمولا از اون یکی خوشش نمیاد. :-"

MKX و MK11 زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن در حدی که تو کامیونیتی هم دو گانگی هست و هر کسی یکی رو دوست داره معمولا از اون یکی خوشش نمیاد. :-"
والا من خونه یکی از دوستان چند دست بازی کردم ولی خودم دانلودش نکردم،منکر تغییراتش نمیشم ولی اون تغییرات انقلابی مد نظر من رو نداشت
تغییراتش فیفایی بود😁

والا من خونه یکی از دوستان چند دست بازی کردم ولی خودم دانلودش نکردم،منکر تغییراتش نمیشم ولی اون تغییرات انقلابی مد نظر من رو نداشت
تغییراتش فیفایی بود😁
هیچ Asset ی از X به 11 انتقال پیدا نکرده و همه چی از صفر دوباره طراحی شده. حتی کوچکترین موارد مثل نرمال اتک ها و Spear اسکورپین یا اسلاید ساب زیرو انیمیشن‌هاشون جدیده. سرعت بازی هم به صورت کاملا محسوسی نسبت به X پایین تر و Footsie محور تره.

اگه یه کارکتر یکسان رو تو هر دو نسخه بازی کنی، کاملا حسش میکنی.

هیچ Asset ی از X به 11 انتقال پیدا نکرده و همه چی از صفر دوباره طراحی شده. حتی کوچکترین موارد مثل نرمال اتک ها و Spear اسکورپین یا اسلاید ساب زیرو انیمیشن‌هاشون جدیده. سرعت بازی هم به صورت کاملا محسوسی نسبت به X پایین تر و Footsie محور تره.

اگه یه کارکتر یکسان رو تو هر دو نسخه بازی کنی، کاملا حسش میکنی.
هر چقدر هم انیمیشن ها رو تغییر بدن تهش بازم آماتورن :D

بین d3 کیتانا و d3 ترمیناتور چهار سال فاصله هست ولی دقیقا همون اشتباه رو دوباره انجام دادن :دی حالا باز تکن انیمیشن های 25 سال پیش رو هی پورت میکنه ولی اینا هی انیمیشن جدید درست میکنن با مشکلات قدیمی

View attachment 287536
کاپکام ای دی برای ۷ کشور از جمله ایران تحریم شد !
یحتمل باید بازیا ریفاند کنم :)
البته ایران جز تحریم ها بود همیشه فقط موقع ساین اپ باید فیلترشکن میزدی
معلوم نیست موقع گیمپلی کانکت بشه یا نه باید موقع ریلیز ببینیم.

• Like
Reactions: SNIPER II and Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or