خدا بگم چیکارت کنه چند میلیونی بهم ضرر زدیخب منم ماد بتا رو گرفتم. خیلی این ماد ناقصه ینی انگار ورژن ناقص بتا بود ولی بازم خدارشکر. چیزایی که تا الان بنظرم جالب رسید:
گیمپلی همونطور که تو ویدیو ها میبینیم شاهکاره، منم که انقدر تاحالا ویدیو و استریم ازش دیدم ( شاید بالای چار پنج ساعت) اصن تعجب نکردم که چقد گیمپلی خوبه. حرکات همزمان حس روانی و سنگینی داره.
بیشترین چیزی که ازش خوشحال شدم بهینه سازی بازی بود. دم کپ کام و RE Engine گرم. من یه سیستم کاملا نسل هشتمی دارم (1650 لپتاپ) و روی High شصت فریم میداد بهم؛ اینم جزییات:
همونطور که میبینید حتی فشار زیادی روی سیستم نیاورده و در این تنظیمات بازی کاملا زیباست. وقتی که روی Highest گذاشتم، که آخرین درجست (Duh!) یه دفعه خیلی میزان مصرف GPU رفت بالا و شروع به کند شدن کرد. مطمئنم که این هم مقداریش بخاطر بتا بودن بازی هست و بهتر میشه. اما از الان مشخصه کسایی که سیستم قدیمی تر دارن باید رو High بذارن. که فرق آنچنانی با Highest نداره.
لازم به گفتن هست که بیشترین فشار گرافیکی بازی هنگام کات سین ها و لحظات ورودی و... هست ولی خود فایت ها برای سیستم سبک تر است.
این از پرفورمنس عالی بازی.
درباره گیمپلی
فقط یه ربع ساعتی Ryu بازی کردم و باید بگم اولین باری بود که از ریو خوشم اومد! قبلا همش میگفتم این که خیلی Basic و تکراریه میرفتم یه کاراکتر دیگه برمیداشتم. اما تو این بازی ریو هم خیلی خوبه، بجز سیستم Drive ش دو سه تا حرکت دیگه ام اضافه شده و فک کنم یه سوپر دیگه. کلا به همه کاراکتر های قدیمی چندتا حرکت جدید اضافه شده.
یجوری نوشتی آدم حس میکنه لگد خورده تو کیس ات یه چیزی سوخته، دوبار خوندم تا مطمئن شم واقعا ضرر نخوردیخدا بگم چیکارت کنه چند میلیونی بهم ضرر زدی
آقا گفتی بازی فلان، ما هم رفتیم رو PC نصبش کردیم و... فقط میخواستم یه تست بزنم گفتم نمیخواد دسته وصل کنم با همین کیبورد مکانیکال بازی میکنم ببینم چطوره و میام بیرون
بعد از دو ساعت با لگد از پشت کامپیوتر جمع م کردن
هی مادرم میومد میگفت مگه نمیخوای بری سر کار میگفتم الان میرم
بعد چیزی که توجه م رو جلب کرد این بود که با کیبورد سخت بودا ولی آزادی عمل بیشتری داشتم نسبت به دسته ای که 20 ساله دارم باهاش بازی میکنم
خلاصه 10 میلونی ضرر زدی بهم ،تو فکرش رفتم که هیت باکس بخرم واسه PS5
فرضا لگد خورده باشه به کیس چه ربطی داره که واسه تو مشکل پیش بیادیجوری نوشتی آدم حس میکنه لگد خورده تو کیس ات یه چیزی سوخته، دوبار خوندم تا مطمئن شم واقعا ضرر نخوردی
اره کیبورد که خیلی خوبه برا فایتینگ. منم چند وقت پیش کشف کردم اینو. جالبی SF6 این بود که از همون اول دکمه هارو درست مپ کرده بود برخلاف همه بازیهای فایتینگ که یه دکمه های عجیب غریبی میذارن
تنها چیزی که من تغییر دادم پرش رو از W کردم space که اونم سلیقه ایه.
هیت باکس برا ما زیادی گرونه بنظرم. 250 دلار خیلیه. من یه آرکید استیک هایی دیدم که خیلی خوبن و زیر صد دلار هستن. من دوست دارم جفتش رو بگیرم و تست کنم ولی تو این کشور و وضعیت فعلی نمیشه.
پ.ن: حالا که با کیبورد بازی میکنی من یه چیزی میگم امتحان کن اگه تونستی مداوم انجام بدی به منم بگو چجوری چون دیشب یک ساعت داشتم سعی میکردم یاد بگیرم
ریو آپرکات ایستاده کنسل بشه تو شوریوکن
ینی B.HP > DP
بالاترین کیفیتی که ازش دیدم همینه، نوشته رو حذف کردم و دیدم موهای نارنجی هماهنگی با موهای بالاش نداره و یه ادیت کوچیک زدم، با عکس اصلی مقایسه کنی متوجه می شی. ابعادش برای قاب خوبه ولی برای پوستر نهدوستان این عکس رو بدون متن بالاش و سایز بالا نمیتونید برام جور کنید میخوام قاب بگیرم بزنم تو اتاق
r/StreetFighter - GameInformer Cover Reveal – Street Fighter 6