نظرتون راجع به این کاراکتر ماریسا که هیکل کاملا مردونه داره چیه؟ عجیب نیست که یه ترندی راه افتاده ملت براش تشنگی میکنن مث اون کاراکتر RE8 ؟ اون البته عجیب نبود چون کاملا زن بود این خیلی عجیبه برام ملت چرا اینجوری رفتار میکنن. تو ردیت هم گفتم داون ووت بارونم کردن
من که شدیداً باهاش حال کردم. از طراحی جالب موهاش که شبیه یه Helmet یونانیه تا حرکات سنگین و grab هایی که بعضی هاش از اینجا الهام گرفته شدن.نظرتون راجع به این کاراکتر ماریسا که هیکل کاملا مردونه داره چیه؟ عجیب نیست که یه ترندی راه افتاده ملت براش تشنگی میکنن مث اون کاراکتر RE8 ؟ اون البته عجیب نبود چون کاملا زن بود این خیلی عجیبه برام ملت چرا اینجوری رفتار میکنن. تو ردیت هم گفتم داون ووت بارونم کردن
اره خود گیمپلی اش که حتما خوبه مساله این بود که یه ترندی تو ردیت بازی راه افتاده که میگن اوفف چی چیزیه خلاصه میل جنسی و اینها منم خیلی برام عجیب بود چون ظاهرش اصلا زنونه نیست. یه پست گذاشتم راجع ب قضیه و ملت کلی بهشون بر خورد و فحش و داون ووت نثارم کردن.من که شدیداً باهاش حال کردم. از طراحی جالب موهاش که شبیه یه Helmet یونانیه تا حرکات سنگین و grab هایی که بعضی هاش از اینجا الهام گرفته شدن.
View attachment 279061
کلا newcomer های بازی همگی خیلی جذاب و عالی طراحی شدن.
نظرتون راجع به این کاراکتر ماریسا که هیکل کاملا مردونه داره چیه؟ عجیب نیست که یه ترندی راه افتاده ملت براش تشنگی میکنن مث اون کاراکتر RE8 ؟ اون البته عجیب نبود چون کاملا زن بود این خیلی عجیبه برام ملت چرا اینجوری رفتار میکنن. تو ردیت هم گفتم داون ووت بارونم کردن
اصلا نمیدونستم همچین چیزی هست وگرنه پست نمیذاشتم اونجا. انگار به ناموسشون توهین شدهBuff Ladies are Good
ترند خیلی جدید نیست... کلا یه عده زیادی از Buff Lady جماعت خوششون میاد. همینم هست که زیاد می بینیم شون تو مدیا حالا که بزرگتر شده همه چیز
هیکل گلادیاتوری دادن به یه زن یخورده خارج از عرفه... ولی حداقل در نگاه من اون جوری SJW ـی نمیزنه و اتفاقا خیلی هم باحال ـه.
She Punches like a Truck.. چجوری میشه آدم بدش بیاد
(هر چند بهترین کاراکتر از بین سه تایی که معرفی کردن از نظر من JP ـه...)
1060 / rx 580 قویتر از سری sاین سیستم پیشنهادی که گذاشتن بنظر میاد ما فقرا که سیستممون در حد نسل هشتم هست به مشکل میخوریم؟
چون رو PS4 هم بازی میاد امیدوار بودم خوب اجرا بشه رو سیستمم ولی از طرفی اون کات سین های intro و ... کاراکتر ها واقعا گرافیک نسل نهمی داره.
البته 5 که نسبتا بهینه سازی خوبی داشت رو PC امیدوارم اینم همینطور باشه.
some weird TASTEBuff Ladies are Good
یه عده زیادی از Buff Lady جماعت خوششون میاد و مدیا حالا که بزرگتر شده همه چیز
هیکل گلادیاتوری دادن به یه زن اتفاقا خیلی هم باحال ـه.
She Punches like a Truck.. چجوری میشه آدم بدش بیاد
بعید میدونماصلا کسی تو ایران کد بتا گرفت؟
فک کنم کپ کام چک میکنه کجا هستیم