Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
نظرتون راجع به این کاراکتر ماریسا که هیکل کاملا مردونه داره چیه؟ عجیب نیست که یه ترندی راه افتاده ملت براش تشنگی میکنن مث اون کاراکتر RE8 ؟ اون البته عجیب نبود چون کاملا زن بود این خیلی عجیبه برام ملت چرا اینجوری رفتار میکنن. تو ردیت هم گفتم داون ووت بارونم کردن

مگه زنه؟:o:D

بدون شوخی من همش فکر میکردم مرد هست:D:-"

نظرتون راجع به این کاراکتر ماریسا که هیکل کاملا مردونه داره چیه؟ عجیب نیست که یه ترندی راه افتاده ملت براش تشنگی میکنن مث اون کاراکتر RE8 ؟ اون البته عجیب نبود چون کاملا زن بود این خیلی عجیبه برام ملت چرا اینجوری رفتار میکنن. تو ردیت هم گفتم داون ووت بارونم کردن
من که شدیداً باهاش حال کردم. از طراحی جالب موهاش که شبیه یه Helmet یونانیه تا حرکات سنگین و grab هایی که بعضی هاش از اینجا الهام گرفته شدن.

xwuteliymzwrfgy1gzh4.jpeg

کلا newcomer های بازی همگی خیلی جذاب و عالی طراحی شدن.

من که شدیداً باهاش حال کردم. از طراحی جالب موهاش که شبیه یه Helmet یونانیه تا حرکات سنگین و grab هایی که بعضی هاش از اینجا الهام گرفته شدن.

View attachment 279061

کلا newcomer های بازی همگی خیلی جذاب و عالی طراحی شدن.
اره خود گیمپلی اش که حتما خوبه مساله این بود که یه ترندی تو ردیت بازی راه افتاده که میگن اوفف چی چیزیه خلاصه میل جنسی و اینها منم خیلی برام عجیب بود چون ظاهرش اصلا زنونه نیست. یه پست گذاشتم راجع ب قضیه و ملت کلی بهشون بر خورد و فحش و داون ووت نثارم کردن.

Buff Ladies are Good :D
ترند خیلی جدید نیست... کلا یه عده زیادی از Buff Lady جماعت خوششون میاد. همینم هست که زیاد می بینیم شون تو مدیا حالا که بزرگتر شده همه چیز

هیکل گلادیاتوری دادن به یه زن یخورده خارج از عرفه... ولی حداقل در نگاه من اون جوری SJW ـی نمیزنه و اتفاقا خیلی هم باحال ـه.

She Punches like a Truck.. چجوری میشه آدم بدش بیاد

(هر چند بهترین کاراکتر از بین سه تایی که معرفی کردن از نظر من JP ـه...)

ترند خیلی جدید نیست... کلا یه عده زیادی از Buff Lady جماعت خوششون میاد. همینم هست که زیاد می بینیم شون تو مدیا حالا که بزرگتر شده همه چیز

هیکل گلادیاتوری دادن به یه زن یخورده خارج از عرفه... ولی حداقل در نگاه من اون جوری SJW ـی نمیزنه و اتفاقا خیلی هم باحال ـه.

(هر چند بهترین کاراکتر از بین سه تایی که معرفی کردن از نظر من JP ـه...)
اصلا نمیدونستم همچین چیزی هست وگرنه پست نمیذاشتم اونجا. انگار به ناموسشون توهین شده:|
منم که طبق معمول خوشکلارو برمیدارم که تو زمان لانچ میشه فقط Cammy :D جوری دیوونست به سلیقم نمیخوره.
از طراحی چان لی هم خوشم میاد اولاش برام غریب بود ولی اتفاقا خوبه که «چینی» ترش کردن، توی 5 خوشکل تر بود ولی اینجا چینی تره.

اون کیمبرلی هم عجیب جذابه ظاهرش و گیم پلی اش بین همه کاراکترای جدید جالب ترینشون بوده برام.

این سیستم پیشنهادی که گذاشتن بنظر میاد ما فقرا که سیستممون در حد نسل هشتم هست به مشکل میخوریم؟ :-?
چون رو PS4 هم بازی میاد امیدوار بودم خوب اجرا بشه رو سیستمم ولی از طرفی اون کات سین های intro و ... کاراکتر ها واقعا گرافیک نسل نهمی داره.

1671102719969.png
البته 5 که نسبتا بهینه سازی خوبی داشت رو PC امیدوارم اینم همینطور باشه.

والا من از دوران طفولیت آدم جنیست زده ای بودم :D و کلا کرکتر دختر انتخاب نمیکردم:D
واسه همین انتخابم خیلی محدود میشد ولی گفتم از این بازی دیگه خودم رو اصلاح کنم:D
دختره خیلی هم طراحیش خوبه همیشه که نباید دختر کاوایی و گوگولی باشه، یه بار هم زمخت باشه:D
من یه عادت بد دیگه ای که دارم با کرکتر جدید هم انس نمیگیرم که باز سعی مینکم تو این سری خودم رو اصلاح کنم:D
البته اینبار انقد شخصیت جدیدا خوبن که سخت نیست مثلا الان دل تو دلم نیست جیمی رو تست کنم:D
از بین شخصیت های تازه رو نمایی شده دی جی هم طبق انتظارم خوب در اومده:x

این سیستم پیشنهادی که گذاشتن بنظر میاد ما فقرا که سیستممون در حد نسل هشتم هست به مشکل میخوریم؟ :-?
چون رو PS4 هم بازی میاد امیدوار بودم خوب اجرا بشه رو سیستمم ولی از طرفی اون کات سین های intro و ... کاراکتر ها واقعا گرافیک نسل نهمی داره.

البته 5 که نسبتا بهینه سازی خوبی داشت رو PC امیدوارم اینم همینطور باشه.
1060 / rx 580 قویتر از سری s

یه عده زیادی از Buff Lady جماعت خوششون میاد و مدیا حالا که بزرگتر شده همه چیز

هیکل گلادیاتوری دادن به یه زن اتفاقا خیلی هم باحال ـه.

some weird TASTE

با کمی حذف کلمات:>

• Cool
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or