Multi Platform Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

سازنده
Team Ninja
تاریخ انتشار
March 2022
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20210614_003412_206.jpg
بازی Stranger of Paradise Final Fanasy Origin رسما معرفی شد!

♧ بازی تو جهان فاینال فنتسی 1 رخ میده.

♧ بازی قرار سال 2022 عرضه بشه.

♧ همچنین دموی بازی قرار برای PS5 منتشر بشه.

♧ این بازی قرار خشن ترین فاینال فنتسی تاریخ باشه.

♧ به نظر میرسه دشمن اصلی توی این بازی کیاس یا همون‌ گارلند فاینال فنتسی 1 باشه

♧ بازی توسط تیم نینجا توسعه داده میشه و قرار برای تمامی کنسول ها منتشر بشه.

تریلر رسمی بازی:

نویسنده داستان و سناریو: کازوشیگه نوجیما

کارگردان : دایسوکه اینوی

تهیه ‌کننده: جین فوجیوارا

طراح کارکتر ها و کانسپت بازی : تتسویا نومورا

آخرین ویرایش:
این چه زباله ای بود، menu رو که دیدم یه لحظه رفتم تو دوران سگا! برای نسل 7 هم این لول دیزاین قفله! برای اینکه از یک مانع کوچیک رد بشم باید کلشو دور می زدم، گیم پلی بشدت بورینگ و یک کپی برداری افتضاح از چند بازی نسل 6 و 7ــه با چاشنی اکشن، گرافیک تعطیل، با چه اعتماد به نفسی هم دمو دادن، هیچ نکته مثبتی نداره، حتی کیفیت صدای بازی پایینه

این چه زباله ای بود، menu رو که دیدم یه لحظه رفتم تو دوران سگا! برای نسل 7 هم این لول دیزاین قفله! برای اینکه از یک مانع کوچیک رد بشم باید کلشو دور می زدم، گیم پلی بشدت بورینگ و یک کپی برداری افتضاح از چند بازی نسل 6 و 7ــه با چاشنی اکشن، گرافیک تعطیل، با چه اعتماد به نفسی هم دمو دادن، هیچ نکته مثبتی نداره، حتی کیفیت صدای بازی پایینه
یه احتمال وجود داره قدیما میگفتن 6 تا بازی از مجموعه فابل نوا کریستالز می خوان بدن سه تاش سه گانه xiii دو تای دیگه xv ‌و type_0 به نظرم ممکن اون بازی که جا انداخته بودن این باشه با کمک تیم نینجا دارن ماست مالیش میکنن عرضه کننش تتسویا هم گفته از زمان dissidia 012 تو فکر ساخت این بود که میشه 2011 و می تونه با عقل جور در بیاد کیفیت بازی هم جوریه که انگار با کریستال تولز توسعه پیدا کرده یعنی همون موتور گرافیکی فاینال 13

آخرین ویرایش:
یه احتمال وجود داره قدیما میگفتن 6 تا بازی از مجموعه فابل نوا کریستالز می خوان بدن سه تاش سه گانه xiii دو تای دیگه xv ‌و type_0 به نظرم ممکن اون بازی که جا انداخته بودن این باشه با کمک تیم نینجا دارن ماست مالیش میکنن عرضه کننش تتسویا هم گفته از زمان dissidia 012 تو فکر ساخت این بود که میشه 2011 و می تونه با عقل جور در بیاد

7 تا بازی از fabula nova منتشر شده. agito و awakaning (هرچند این انلاین بود ) هم یه جورایی حساب میشن

7 تا بازی از fabula nova منتشر شده. agito و awakaning (هرچند این انلاین بود ) هم یه جورایی حساب میشن
اون agito و awakaning رو نسخه ی انلاین type_0 حساب کن از اولش قرار بود agito بسازن بعد کردنش type_0 بعد دوباره یه نسخه انلاین به اسم agito دادن هیچ برنامه ای نبوده این بازیا رو بدن فقط قرار بوده یکی باشه

مدل های گرافیکی این بازی شبیه کارایی هست که با کریستال تولز منتشر کردن اگه بیان بگن حتی موتور گرافیکیش کریستال تولز من تعجبی نمی کنم تازه نومورا اینو توی مصاحبه ی جدیدش با فمیتسو گفته
Nomura also mentions to pay attention to info revealed at a later date as a character you might not expect may possibly show up that will make you question why.
فکر کنم دفع بعدی یوزورا رو نشون بدن یا لایتینیگ رو

پشت صحنه Final Fantasy XV: چرا بازی کامل نبود؟ چرا کارگردان عوض شد؟ محتویات حذف شده و...

توی این تایپیک که مال چند سال پیش گفتن گارلند قرار بوده توی اندینگ ورسوس باشه خب الان هم هرجور فکر میکنم جور در میاد اگه یوزورا رو نشون بدن ویلین اصلی این بازی هم گارلند اسکوئر انیکس در حال ساخت یه بازی اکشن نسل نهمی توی استدیویی که نومورا هست حتما اون بازی همون verum rex و این فاینال فنتسی اورجین قرار بهش مرتبط باشه

آخرین ویرایش:
Fabula Nova Crystallis
IMG_20210619_235448_060.jpg
بفرماید اینجا هم گفته اسکوئر در گذشته گفته 6 تا بازی قرار از سری نوا کریستالز بیاد
FF XIII
FF XIII2
FF XIII L R
FF XIII Versus (xv)
FF XIII Agito (type_0)
که بازی شیشمی رو هیچ وقت معرفی نکردن توی لیک هم که گفته بودن گارلند قرار بوده توی ورسوس باشه الان هم ویلین اصلی فاینال فنتسی اورجین گارلند این بازی هم که کیفیتش در حد بازیای ps3 و برنامه ریزی نومورا برای ساختش واسه 2011 که توی دوران نوا کریستالز قرار میگیره احتمالا بازی رو نصف نیمه ساختن روی ps3 بعد کنسلش کردن به کل الان هم دادنش دست تیم نینجا تا بسازتش

• Like
Reactions: m.a.t
تریلر جدیدی از بازی Stranger of Paradise Final Fantasy Origin منتشر شد.

♧ این بازی قرار در تاریخ هجدهم مارس 2022 منتشر بشه.

♧ دموی دوم بازی هم اکنون برای مدت کوتاهی در دسترس قرار گرفته.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bezad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or