قطعا همبرگر هم مشتری خاص خودش رو داره چقدر تبلیغ گیرایی بودبصورت رسمی از (blue bun burger) همبرگر آبی رونمایی شد، اونایی که استرالیان "سیدنی و ملبورن" می تونن فیض ببرن
View attachment 338107ی
آره، دوتا لباس بالا رو باید از رُکسان خریدآپدیتش اومده؟
بریم از اول بازی رو شروع کنیمکسایی که گیر داده بودن چرا بازی سانسور شده ، سازنده به افتخارتون دو لباس بدون سانسور اضافه کرده
View attachment 338444
من هنوز SB رو بازی نکردم ولی اینکه میگی لول دیزاین ضعیف من این رو تو Lies of P هم دیدم.دو بار پشت هم تمومش کردم. چقدر خوب بود. چقدر لذت بردم. داستانش واقعا عالی بود و آدم یاد داستانهای سومریان میوفتاد. کامبت سیستم بی نقص و فوق العاده حرفه ایی. باس فایت های فوق العاده چالشی که قشنگ دهن سرویس میکرد. سر دوتا باس واقعا عصبی شدم و نزدیک بود یه بلایی سر دسته بیارم
UNDENTIFIED NAYTIBA و RAVEN
این چالشی بودن باس ها واقعا عالی بود که باعث میشد بعد از شکست شون لذت زیادی ببری.
طراحی EVE که دیگه نگم. به به کاستوم سوت های فوق العاده عالی
در کل به جز لول دیزاین ضعیف همه چیز عالی بود.
به امید ساخت نسخه دوم
خب این هدیه ۵۰ گیگ رایگان آپدیت ایرانسل من باعث شد جوگیر شم بازیو بخرم بزنم دانلود شه تا اخر شب بازی کنم دموش خیلی برام متوسط بود امیدوارم گیم پلی متنوع تر و مبارزات جذاب تری داشته باشه
البته دو تا پایان رو میشه گرفت با یکبار رفتنبالاخره پلات شد
خیلی ستم بود. سه بار باید بازی کنی برای پلات کردن.چون سه تا پایان مختلف داره. بهترین پایانش هم که secret ending هست همین پایان سومه.