PlayStation Stellar Blade

سازنده
Shift UP
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
یکی از تغییرات رو میتونید داخل اسپویلر ببینید :D
همچین بدم نشد روز اول بازی رو نگرفتم :D

این بازی اگه برای دوره ای که تو دبستان یا راهنمایی بودم که اینترنت هم وجود خارجی نداشت میومد ، حکم معدن طلا رو میداشت:D :>
اونموقع برای یه عکس ژورنالی با لباس کاملا پوشیده چه خون و خونریزی تو مدرسه که به پا نمیشد.
با بیکینی بود که قاعدتا کار به بیمارستان و... میکشید:))
جلوتر دیگه نرم:D

• Smile
Reactions: dooste.man83
بازیش واقعا خوبه توی همه چی ... از اون بازی ها هست که توی این برهوت بازی حتما باید بازیش کرد
یکم دیگه بزارن اون زیر لباس رو ببینیم کنجکاوی ها برطرف شه ممنون میشیم :D

• Smile
Reactions: Arios 22
کلا توی این اپدیت چه تغیراتی داشته میشه لطف کنید بگید

والا پچ نوت رو نخوندم متاسفانه چون خودم بازی رو ندارم پیگیرش نبودم. این حرکت دامنش توسط نسیم هم بچه‌ها فرستادن و خبردار شدم و اینجا گذاشتم :D

• Smile
Reactions: ps3_360_wii
این بازی اگه برای دوره ای که تو دبستان یا راهنمایی بودم که اینترنت هم وجود خارجی نداشت میومد ، حکم معدن طلا رو میداشت:D :>
اونموقع برای یه عکس ژورنالی با لباس کاملا پوشیده چه خون و خونریزی تو مدرسه که به پا نمیشد.
با بیکینی بود که قاعدتا کار به بیمارستان و... میکشید:))
جلوتر دیگه نرم:D
حاج ماکان الان قضیه ای که میگفتن بازی رو سانسور کردن به نظرت با دیسک بریم جلو بدون اپدیت یا اپدیت کنیم؟ :D

حاج ماکان الان قضیه ای که میگفتن بازی رو سانسور کردن به نظرت با دیسک بریم جلو بدون اپدیت یا اپدیت کنیم؟ :D
حقیقتش من که کنسول ندارم ولی تو خبرها داشتیم که واقعا سانسوری در کار نبوده و فقط جنجال رسانه ای بوده.
فکر کنم با چیزهایی که بعدش دیدیم به همه ثابت شد که نبوده.
آپدیت کن آقا.

من باید صبر کنم نسخه خوشمزه ته دیگ رو روی PC بزنم به بدن:D

• Like
Reactions: Love Console
حقیقتش من که کنسول ندارم ولی تو خبرها داشتیم که واقعا سانسوری در کار نبوده و فقط جنجال رسانه ای بوده.
فکر کنم با چیزهایی که بعدش دیدیم به همه ثابت شد که نبوده.
آپدیت کن آقا.

من باید صبر کنم نسخه خوشمزه ته دیگ رو روی PC بزنم به بدن:D
چرا سانسور که بود من دیسک بازی را داشتم ورژن ۱ بازی قشنگ boobs زیر لباس معلوم بود تو اپدیت یه توری زده بودن روش:D

چرا سانسور که بود من دیسک بازی را داشتم ورژن ۱ بازی قشنگ boobs زیر لباس معلوم بود تو اپدیت یه توری زده بودن روش:D
اینها رو من در جریان نیستم و نمیدونم در مورد چی داری صحبت میکنی.
فکر کنم میخواستی بنویسی books و اشتباه تایپی داشتی.
چه خانوم با کمالاتی که کتاب میزاره زیر لباسش :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or