هی وای من چیکار دارین میکنین با منآپدیت تابستونی بازی:
View attachment 344846View attachment 344847View attachment 344848View attachment 344850View attachment 344852
حقش نیست با تیم نینجا و Dead or Alive یه همکاری با تم ورزشهای آبی بزنن؟
آپدیت تابستونی بازی:
View attachment 344846View attachment 344847View attachment 344848View attachment 344850View attachment 344852
حقش نیست با تیم نینجا و Dead or Alive یه همکاری با تم ورزشهای آبی بزنن؟
برای بازی اپدیت جدید اومده.حجمشم 2گیگ خورده ای هستش
توی این دوران سیاه واقعا ساخت همچین چیزی خیلی دل و جرات میخوادیکی از تغییرات رو میتونید داخل اسپویلر ببینید
همچین بدم نشد روز اول بازی رو نگرفتم
این بازی اگه برای دوره ای که تو دبستان یا راهنمایی بودم که اینترنت هم وجود خارجی نداشت میومد ، حکم معدن طلا رو میداشتیکی از تغییرات رو میتونید داخل اسپویلر ببینید
جای ننوشته از کجا بگیریم این لباس رویکی از تغییرات رو میتونید داخل اسپویلر ببینید
یا اینکه به سایت دوست و همسایه مراجعه کنی:بازیش واقعا خوبه توی همه چی ... از اون بازی ها هست که توی این برهوت بازی حتما باید بازیش کرد
یکم دیگه بزارن اون زیر لباس رو ببینیم کنجکاوی ها برطرف شه ممنون میشیم
کلا توی این اپدیت چه تغیراتی داشته میشه لطف کنید بگیدیکی از تغییرات رو میتونید داخل اسپویلر ببینید
کلا توی این اپدیت چه تغیراتی داشته میشه لطف کنید بگید
حاج ماکان الان قضیه ای که میگفتن بازی رو سانسور کردن به نظرت با دیسک بریم جلو بدون اپدیت یا اپدیت کنیم؟این بازی اگه برای دوره ای که تو دبستان یا راهنمایی بودم که اینترنت هم وجود خارجی نداشت میومد ، حکم معدن طلا رو میداشت
اونموقع برای یه عکس ژورنالی با لباس کاملا پوشیده چه خون و خونریزی تو مدرسه که به پا نمیشد.
با بیکینی بود که قاعدتا کار به بیمارستان و... میکشید
جلوتر دیگه نرم
حقیقتش من که کنسول ندارم ولی تو خبرها داشتیم که واقعا سانسوری در کار نبوده و فقط جنجال رسانه ای بوده.حاج ماکان الان قضیه ای که میگفتن بازی رو سانسور کردن به نظرت با دیسک بریم جلو بدون اپدیت یا اپدیت کنیم؟
چرا سانسور که بود من دیسک بازی را داشتم ورژن ۱ بازی قشنگ boobs زیر لباس معلوم بود تو اپدیت یه توری زده بودن روشحقیقتش من که کنسول ندارم ولی تو خبرها داشتیم که واقعا سانسوری در کار نبوده و فقط جنجال رسانه ای بوده.
فکر کنم با چیزهایی که بعدش دیدیم به همه ثابت شد که نبوده.
آپدیت کن آقا.
من باید صبر کنم نسخه خوشمزه ته دیگ رو روی PC بزنم به بدن
اینها رو من در جریان نیستم و نمیدونم در مورد چی داری صحبت میکنی.چرا سانسور که بود من دیسک بازی را داشتم ورژن ۱ بازی قشنگ boobs زیر لباس معلوم بود تو اپدیت یه توری زده بودن روش