PlayStation Stellar Blade

سازنده
Shift UP
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
دوستان دوتا آیتم هست من الان کلی دارم ولی نمیدونم چه جوری استفاده میشه و به چه دردی میخوره:
Biotic field generator
SP initialiser.
ممنون میشم راهنمایی بکنید.
درود دوستان میشه راهنمایی کنید.
یه منطقه هم تو وست لند هست دورش ذایره قرمز کشیدم .دیروز یک ساعت بالا پایین کردن دسترسیشو پیدا نکردم اینم اگه راهنما چیزی تو یوتیوب هست لینک بدید تشکر.
imag32222es.jpg

• Like
Reactions: king of north
درود دوستان میشه راهنمایی کنید.
یه منطقه هم تو وست لند هست دورش ذایره قرمز کشیدم .دیروز یک ساعت بالا پایین کردن دسترسیشو پیدا نکردم اینم اگه راهنما چیزی تو یوتیوب هست لینک بدید تشکر.
View attachment 337648
Biotic field generator
این که دستت میگیری دیگه جایگزین مدل های مختلف heal میکنی و مثل نارنجک میندازه روی زمین و همون محدوده 1 متریش که باشی هی هیلت پر میشه
SP initialiser.
اینم که تمام اسکیل هاتو ریست میکنه و SP هاتو برمیگردونه که بتونی از اول جوری که باب میلته اسکیل هاتو دوباره اپگرید کنی

عکستم خیلی کوچیکه بزرگ نمیشه میزنی روش و اینکه بگو میخوای بری اونجا چیکار ؟ :D

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
Biotic field generator
این که دستت میگیری دیگه جایگزین مدل های مختلف heal میکنی و مثل نارنجک میندازه روی زمین و همون محدوده 1 متریش که باشی هی هیلت پر میشه
SP initialiser.
اینم که تمام اسکیل هاتو ریست میکنه و SP هاتو برمیگردونه که بتونی از اول جوری که باب میلته اسکیل هاتو دوباره اپگرید کنی

عکستم خیلی کوچیکه بزرگ نمیشه میزنی روش و اینکه بگو میخوای بری اونجا چیکار ؟ :D
تشکر عکس بزرگتر میذارم.
والا وسواس کامل کردن نقشه.
اونجا که تو آخر وست لند سفینه میاد و اون بخش شمالیش یک محل rest هست و روبروی اون یه در فنس هست که باز نمیشه و از پشتش باز میشه که اینجا که علامت زدم پشت اون در هستش.
stellar-blade-wasteland-collectible-15-1-memory-stick.jpg

تشکر عکس بزرگتر میذارم.
والا وسواس کامل کردن نقشه.
اونجا که تو آخر وست لند سفینه میاد و اون بخش شمالیش یک محل rest هست و روبروی اون یه در فنس هست که باز نمیشه و از پشتش باز میشه که اینجا که علامت زدم پشت اون در هستش.
View attachment 337659

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
دوستان لطف راهنمایی بفرمایید
1- نسخه دلوکس بازی ارزش خرید داره یا خیر؟
2- ریجن های مختلف بازی که توی سانسور و ... تفاوتی ندارن ؟

سپاس از کمکتون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps3_360_wii
من فقط برام قیمت عجیب اکات های این بازی هست که چرا اینقدر گرونه ... بقیه بازی ها نصف این قیمت دارن. من ظرفیت دوم خریدم ولی واقعا بهم فشار اومد اینقدر پول بدم

یه دو ساعتی بازی کردم. همه چیز عالیه. فقط نمیدونم این اوپن ورلد چه کرمیه که افتاده به جون همه.
باور کنین اگه خطی بود راحت ۳-۴ تا میومد رو متاش.
نیمه اول بازی با دوم قابل مقایسه نیست
نیمه دوم محشر میشه :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or