بازی 3 تا پایان دارهخب من امروز صبح بازی رو تموم کردم. پایان بازی رو دوست داشتم و جالب بود و نمرم هم به بازی یه چیزی بین 7.5 تا 8 هستش.
اما راجب خود بازی...
اولا که فرعی های بازی بیشتر شبیه فچ کوئستن و عموما هیچ ویژگی خاصی ندارن که خیلی تو چشم باشن و متمایز باشن. وقتایی که محیط بازی بزرگ میشد واقعا اعصابم به هم میریخت چون این محیط بزرگ رو به معمولی ترین شکل ممکن طراحی شده و فقط یک محیط بزرگه که عملا ویژگی محیطی خاصی نداره و فقط باید بری توش یه سری ماموریت فرعی انجام بدی که شبیه فرعی نیستند اصلا. حالا به خاطر موسیقی و کامبت خیلی خوب بازی قابل تحمل میشن ولی اذیت هم میکنن. به نظرم طراحی انمی خیلی خوبه ولی آرت استایل بازی رو دوس نداشتم زیاد. به نظرم محیطهای بازی آرت استایل خاصی ندارن و خیلی معمولین. جز کامبت و موسیقی که به نظرم عالین و داستان بازی که خوبه بقیه چیزای بازی تو همون معمولی بودن سیر میکنن. گاهی بازی تلاش میکنه که یه تنوعی ایجاد کنه ولی لول دیزاین بازی هم چیز خاصی نیست و خیلی خیلی معمولیه.
گرافیک بازی تر و تمیزه و پالیشه ولی تو محیط های بزرگ یه سری تکسچر میبینی اینقدر بدن که انگار لود نشدن و واقعا رو مخ آدم میرن. موسیقی بازی فوق العاده هست قشنگ تو موقعیتهای مختلف حال آدم رو جا میاره. کامبت بازی هم خیلی خوبه ولی خب مسلما در حد بهترین ها نیست.
درکل به نظر من همون متای 82 یا 83 حق بازیه خصوصا وقتی آدم میبینه که سوشیما با اون کیفیت هم متاش 83 شده نمیتونه نمره بالاتری رو برای این بازی متصور بشه.
بازی 3 تا پایان داره
کدومش رو رفتی ؟ تو اسپویل بگو
تو فکر میکنی یکی مثل ایشون که اینقدر لاته که با بیکینی به عنوان آرمور میاد با این دشمنها مبارزه میکنه گوشه لباسش که پاره شد و باقی چیزها نمایان شد از خجالت فرار میکنه ؟والا تا یادمه توی بعضی انیمه ها و بازیهای ژاپنی اینجور لباسها بوده.
از همون قدیم هم یه استراتژی توی ذهنم بود اما هیچ کس ازش استفاده نمی کرد....
کافی بود موقع مبارزه شخصیت مقابل با یه چیز تیز مث چاقو یا حتی نوک ناخن یه ضربه به گوشه شرت یا سوتین طرف بزنه تا پاره بشه و از پاش بیوفته و طرف از خجالت و حیا!!!!!! فرار کنه یا حداقل نتونه با تمرکز مبارزه کنه!
بعد بعضیا میگن صنعت گیمینگ به واقعیت نزدیک شده...هی....
تو فکر میکنی یکی مثل ایشون که اینقدر لاته که با بیکینی به عنوان آرمور میاد با این دشمنها مبارزه میکنه گوشه لباسش که پاره شد و باقی چیزها نمایان شد از خجالت فرار میکنه ؟
من با آدام بر علیه مادر sphere متحد شدم. شما کدوم پایان رو رفتی؟ چطوری بود اون؟