بیش از یک سال پیش تنسنت 20درصد سهام استدیو رو خرید! پس اگه مالک قصد فروش داشته باشه و هرکس پیشنهادی بده، تنسنت می تونه رقم بالاتری پیشنهاد بده!!این استدیو رو دوست دارم سونی بخره روش هزینه کنه.از اون استدیوهاس که استعدادشو داره جزو انحصاری ساز های تاپ دائم سونی بشه.درسته حالا این خرید ها زیاد شده و خودم با انحصار خیلی موافق نیستم ولی واقعا خرج بازی سازی جوری شده که بدون پشتوانه خوب خیلی سخت میشه تو این صنعت کار کرد.
بیاد روی استیم شک نکن دو روزه one handed mode رو براش ساختن کلا این بازی به شدت به ریلیز استیم نیاز داره نه تنها برای pc gamer ها که برای نجات بشریت.بازی خیلی بهینه نیست. گیم پلیش مشکل داره نمیشه با یه دست بازی کرد.
حالا خنده دار داستان اینه که ژآپن بیشترین خانه ها و محیط های فحشا و افراد اونجوری رو در دنیا داره و عملا از تایلند هم تایلند تره !!! توی انیمه هاشون زیر و روی کارکتر ها بیرونه بعد به بازی که میرسه سانسور میکنن هر چی فکرمیکنم هیچ دلیلی برای این میزان خریت پیدا نمیکنم... سانسورشونم آخه احمقانه هست مثلا الان چی رو پوشوندن واقعا !!!احتمالا روزای اینده یه پچ میدن و برجستگی ها رو هم فلت میکنن تا هم به چشم نیاد و هم نلرزه
خیلی زشته اینکارشون از نظر مارکتینگ....بازی رو با این چیزا سرزبون بندازی و تپل پیش فروش کنی، بعد که بازی منتشر شد یواشکی این عامل فروش رو حذف کنی تا خشم مخالفا هم کنترل بشه
.
HQ پلی استیشن توی کالیفورنیاست . این سانسوری که توی غرب می کنن توی ریجن ژاپن انجام نمی شه. توی ژاپن به خشونت گیر می دن که اونم کار مزخرفیهحالا خنده دار داستان اینه که ژآپن بیشترین خانه ها و محیط های فحشا و افراد اونجوری رو در دنیا داره و عملا از تایلند هم تایلند تره !!! توی انیمه هاشون زیر و روی کارکتر ها بیرونه بعد به بازی که میرسه سانسور میکنن هر چی فکرمیکنم هیچ دلیلی برای این میزان خریت پیدا نمیکنم
بعدم چرا اینا نمیفهمن اینا واقعی نیست که راجب بهش غیرتی میشن
پس این داستان آزادی پوشش توی غرب شامل بازی ها نمیشه ؟؟HQ پلی استیشن توی کالیفورنیاست . این سانسوری که توی غرب می کنن توی ریجن ژاپن انجام نمی شه. توی ژاپن به خشونت گیر می دن که اونم کار مزخرفیه
کلا سونی به شکل عجیبی به بازی های شرقی گیر میده و از اونطرف کاری به بازی های غربی نداره...پس این داستان آزادی پوشش توی غرب شامل بازی ها نمیشه ؟؟
اونجا چاک داشت به خدا من عاشق اون چاک بودمبا این چیزهایی که بچهها از لباسها میذارن، واقعاً عاشق مفهوم سانسور توی این بازی شدم! رسماً همه جای بانو ریخته بیرون و فقط توی نسخه نهایی اومدن یکی دو تا از لباسها رو نیممیلیمتر بالا کشیدن!
یاد اینایی افتادم که ژست سالمخواری میگیرن و به جای نوشابه میرن سراغ آب، سالاد رو هم به جای سس با روغن زیتون میخورن، ولی بعدش یه پیتزای چرب و سنگین سفارش میدن! سانسور این بازی هم تو همین مایههاست و همون قدر که اون مدل رژیم گرفتن مسخره هست، این مدل سانسور هم خندهداره و فقط باعث شدن الکی یه قیامی راه بیفته.