چنتا از اون عکسهایی که گذاشتم ماله همین کاربره.اView attachment 310704
بعضی ها انگار دارن ماینکرفت رو تو استارفیلد بازی میکنند. این یکی دیزاین خیلی خوبی داشت طوری که میخوام تو این جا زندگی کنم.
یه بار میگه وزنش خیلی بالا رفته، یه بار میگه باید پایههای بیشتری برای فرود اضافه کنی (که باز خود اون باعث بالا رفتن وزن میشه) یا مثلاً میگه فلان قطعه رو اضافه کن و بعدش که اضافه میکنم، میگه این سفینه بیشتر از یدونه از این قطعه بهش نمیچسبه! 

یه ماد هست که محدودیتها رو بر میداره احتمالا از اون استفاده میکننمن هر غلطی توی بخش سفینهسازی میکنم، یه گیری بهم میده.یه بار میگه وزنش خیلی بالا رفته، یه بار میگه باید پایههای بیشتری برای فرود اضافه کنی (که باز خود اون باعث بالا رفتن وزن میشه) یا مثلاً میگه فلان قطعه رو اضافه کن و بعدش که اضافه میکنم، میگه این سفینه بیشتر از یدونه از این قطعه بهش نمیچسبه!
آخرش دیگه طراحی درست حسابی رو ول کردم و فقط دو تا بال دراز به سفینه اضافه کردم و دو تا صندوق بزرگ هم چسبوندم به سر بالها که محموله بیشتری حمل کنم!
کلاً این سفینههای خفنی که ملت میسازن، بیشتر توی کلاس C هست؟ من هنوز در کلاس A به سر میبرم و میخوام ببینم مشکل از همین قضیه هست یا توی همون کلاس A هم میشه چیزهای عظیم و خفنی ساخت؟![]()
رفیق همین عکس ها رو اگه منتشر می کردند حقش نمره بالاتر از ۸ بود،حالا چطور به این بازی ۵ و ۶ دادند انصافا خیلی خنده دار هست.
یه سوال
واسه آپگرید ریسورس های داخل سفینه رو حساب نمیکنه؟
همرو باید همراه خودم حمل کنم؟
داستانش جلوتر بری جالبتر هم میشهبازی بعضی وقت ها با دیالوگ هایی که بین کاراکترها رد و بدل میشه، مغزتون رو منفجر میکنه مثل مراسم مرحوم سم کو( مربوط به سم کو)مخصوصا که اکثر این دیالوگ ها تم آینده و فضا دارن و این که چقدر دید شخصیت های بازی نسبت به زمان حال متفاوت هست، واقعا جالب درش آوردند.