داستانش جلوتر بری جالبتر هم میشهبازی بعضی وقت ها با دیالوگ هایی که بین کاراکترها رد و بدل میشه، مغزتون رو منفجر میکنه مثل مراسم مرحوم سم کو( مربوط به سم کو)مخصوصا که اکثر این دیالوگ ها تم آینده و فضا دارن و این که چقدر دید شخصیت های بازی نسبت به زمان حال متفاوت هست، واقعا جالب درش آوردند.
فقط یه ماد دیگه مونده اونم اینه که کمپنین های شپرد رو ماد کنن جای این اعضای خواب آور کانستیلیشن.خب قدم اول برای تجربه سفرهای بین سیاره ای بطور یکپارچه برداشته شد :
View attachment 310793
SlowerThanLight - Fly in a star system
===============
آرمور مس افکت (N7) میخواید؟
View attachment 310794View attachment 310795View attachment 310796
N7 Armor ( Mass Effect Retextures of Starborn Armor and Mantis Armor Replacer)
این آرمور خیلی جذابه ، قشنگ انگار خود بتسدا اندخته تن کرکتر.
مخصوصا وقتی از Boost Pack استفاده میکنیم ، چون از آندرومدا پورت شده و خودش این قابلیت رو داشته.
با شنل یا بدون شنل مسئله اینست
==================
بحث مس افکت شد.
این ماد منوی اول بازی رو کلهم تغییر میده به منوی ME 1 + موسیقی منوی اون بازی
View attachment 310797
Mass Effect 1 Main Menu Replacer
منم تا میومدم یه حرکت کنم به یکیشون برمیخورد دکمه همشون رو زدم و کلا تکی بازی میکنم.فقط یه ماد دیگه مونده اونم اینه که کمپنین های شپرد رو ماد کنن جای این اعضای خواب آور کانستیلیشن.
ولی جدی کامپنین های بازی خیلی ایراد دارن اصلا نمیدونم بتسدا چی با خودش فکر میکرده، تمام ضعف ها یه طرف اینکه هیچکدوم از کامپنین ها کله خر نیست یه طرف، یعنی شما اگه بخوای Evil play through بری رسما نمیتونی کامپنین داشته باشی، واقعا همچین چیزی فاجعه هست تو بازی ROLE PLAYING game!
اگه جایی هست یا نفوذ دارید بگید Jack رو از مس افکت اول همه ماد کنن، آخ آ خ آخ دو نفری بری عضو کریمسن فلیت هم بشی هر کی رو دیدی بکشی
تو مذاکرات و متقاعدکردن هم سارا بعضی جاها کمک میکنه .منم تا میومدم یه حرکت کنم به یکیشون برمیخورد دکمه همشون رو زدم و کلا تکی بازی میکنم.
ولی سم تو مبارزه خیلی خوبه.یه اسلحه خوب بدی بهش خیلی به کار میاد.
مشکل منم همینهباز امسال همه بازی ها رگباری میان و ۲ سال میریم تو قحطی.
چند روزه رفتم سر سایبر ولی فکرم پیش اینم میاد همش.
بیام سر این، یهو هوای سایبر میکنم.
تازه life of p اومده و فورتزا هم تو راهه.
فک کنم بهتره یکیشون رو پاک کنم تا مجبور باشم اون یکی رو تموم کنم.
مشکل منم همینه
سایبر و دروغهای پی رو استارت زدم ولی برگشتم تو چاه استارفیلد و اصلا نمیدونم کی باید بیخیال بازی شم.
Foundation رو هم یه نگاه بنداز بازی تو یه سری چیزا مثل طراحی لباس و هب یا موسیقی الهام کوچیکی از اون سریال گرفتهElias toufexis صدا پیشه adam jensen یا همین sam coe تو فصل اول سریال علمی تخیلی The Expanse هم حضور داشت. من خودم پارسال تونستم یک فصلشو ببینم که دیگه متاسفانه وقت نشد ادامه بدم نکته جالب این سریال اینه که ساختار کلیش شباهت بسیار زیادی به Mass Effect یا همین Starfield داره که شما یک پلات داستانی اصلی داری و یک سری کامپنین ها که داستان خودشون دارن و یک سری اتفاقات هم این ما بین میفته که خوشبختانه تا آخرین فصل هم مثل اینکه کیفیت بالای خودشو حفظ کرده، در ضمن شهره آغداشلو هم داخلش هست.
View attachment 310840
...
این مادهارو به لیست قبلیا اضافه کنید.
Photo Mode Camera Improvements - CCR
Camera Zoom Increment - Ini setting
Player Animations
Stellar Water
Stellar Glass
Roleplay tattoo pack
بهترین ماد photomode همین لینک اولی هست که گذاشتم که به شما اجازه میده دوربین بدون محدودیت به آبجکت یا کاراکتر نزدیک کنید و همینطور دوربین تا فضای دورتری هم ببرید.
View attachment 310924View attachment 310925