بزرگواری لطف بفرمایند لینک دانلودش رو بگذارن
دقیقا سوار چی میخواستی بشی قبل ازدواج ؟اسیر شدیم به خدا
Elden ring,Hogwarth legacy,horizon forbidden رو با هزارتا دردسر جفت کردم بازی کنم ولی هایپ استارفیلد باعث شده نتونم قفل کنم رو اینها و کلا تو فکرمه
بعد Bethesda مردم آزار ورداشته چند هفته زودتر اجازه دانلود داده که دق بده مارو.
مثل اینکه عقد کرده باشی ولی قبل ازدواج اجازه ندن سوار شی

۱۰۰ گیگ برای استاندارد و ۱۱۶ برای پریمیومکسی حالا به خاطر خالی بودن سیارات نمره پایین داده؟
پ.ن: حجم نسخه PC رو چک کردم 140 گیگابایت هست انگار...
خیلیه... برای ایکس باکس چقدره؟؟؟
اونورم هستن، در کل یوزر اسکور مدتهاست ارزشی نداره.دورخیز عدهای معلومالحال جهت آسیبزدن به متای بازی:
View attachment 304581 View attachment 304582View attachment 304583View attachment 304584
واکنش David Jaffe:
View attachment 304593
کسایی که میدونن جواب بدن به دوستمون ولی نکته ای بنظرم اومد و من میدونستم این بود که گاهی میان یه سری نکات رو گوشزد میکنن مثلا میگن فلان مرحله فلان باگ رو داره قرار تا لانچ رفع بشه یا فلان چیز قرار جور دیگه ای باشه تا منتقدین موقع برخورد به اونا توجه داشته باشند. اینکه از کجا فهمیدم هم سر نقد بوردرلندز۳ بود یا که مشکلاتی بازی داشت موقع لانچ که یکی از منتقدان گفته بود به ما گفته بودن این تا موقع لانچ برطرف میشه.اونورم هستن، در کل یوزر اسکور مدتهاست ارزشی نداره.
============
آقا یه چیزی الان برام سوال شده اونم اینکه به منتقدا که میدن بازیا رو نقد کنن واکترویی چیزیم میدن که سریع بتونن کارو تموم کنن؟
رفیق معمولا چنین چیزی مرسوم نیست و تا جایی که بنده اطلاع دارم صرفا یک سری نکات خاص رو مشخص می کنند،صرفا در همین حد.اونورم هستن، در کل یوزر اسکور مدتهاست ارزشی نداره.
============
آقا یه چیزی الان برام سوال شده اونم اینکه به منتقدا که میدن بازیا رو نقد کنن واکترویی چیزیم میدن که سریع بتونن کارو تموم کنن؟
رفیق حرف شما درست هست و بنده قبلا در یک سایتی چند نقد انجام دادم،اگر اشتباه نکنم در مورد بازی Far Cry 5 که قبل از عرضه در اختیار بنده قرار داده بودند در یک ایمیل اعلام کردند که فلان مرحله یک مشکلی دارد و با آپدیتی که فردای اون روز قرار بود عرضه بشود،رفع می شد.ولی در مورد روش های سریع تر تمام کردن بازی و مسائلی از این دست بعید می دانم صحبت یا توضیحی ارائه بدهند.کسایی که میدونن جواب بدن به دوستمون ولی نکته ای بنظرم اومد و من میدونستم این بود که گاهی میان یه سری نکات رو گوشزد میکنن مثلا میگن فلان مرحله فلان باگ رو داره قرار تا لانچ رفع بشه یا فلان چیز قرار جور دیگه ای باشه تا منتقدین موقع برخورد به اونا توجه داشته باشند. اینکه از کجا فهمیدم هم سر نقد بوردرلندز۳ بود یا که مشکلاتی بازی داشت موقع لانچ که یکی از منتقدان گفته بود به ما گفته بودن این تا موقع لانچ برطرف میشه.
ادامه Loreادامه اینفوگرافی Lore با تم گلد امروز.
View attachment 304553
View attachment 304552
View attachment 304554
View attachment 304556