Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
View attachment 305241

باندل ۳۵ دلاری با تخفیف گیم پس شده بود ۳۱.۵ دلار که ۲۸ دلار ریواردز از مایکرو ریدیم کردم و با ۵ دلار تونستم بخرم باندل رو :D
من وقتی ۷ تا اکانت ریواردزم رو بن کرده مایکرو و ۲۰۰ دلار بلوکه شده دارم توشون جمعا و این باندل هم مجبور شدم از جیبم بخرم ولی میبینیم یکی تونسته امتیاز هاشو ردیم کنه و با اونا بخره اینو:
SmartSelect_20230822-113622_Edge.jpg

View attachment 305250
تمام سیارات به صورت کامل قابل گشت و گذارن
تمام سیارات نه
تمام سطح سیاره ای که روش فرود میای قابل گشتنه
تمام سیارات در واقعیت قابل فرود نیستن بعیده در استارفیلد هم اینطور نباشه چون واقعیت زیر سوال میره. مثلا مشتری رو چطور میخواید روش راه برید وقتی سیاره گازیه و در ثانیه اول ورود به اتمسفرش بخاطر طوفانهای وحشتناکی که همیشه داره هر چیزی رو متلاشی میکنه.

رفقا حواستون رو ضرب کنید :D بخش زیادی از بازی لیک شده
اتفاقا همین الان دانلودش تموم شد میرم ببینم چطوره. البته متاسفانه دوربین رو عمودی گرفته ولی خب کاچی بهتر از هیچی

کارشون عجیبه ، از یه طرف تو بازی dlss نذاشته و از طرف دیگه ریویو کد میده به مادساز متخصص افزودن dlss
این به نظرم هوشمندی شان را می رساند که وقتی فهمیدند بلک لش برزگی از گیمرها خوردند با این حربه دمیج کنترل کردند
من بابت همین اینده ی xbox روشن می ببینم چون نظر مخاطب براشون مهم هست که کد بازی را دو هفته پیش از انتشار دست فلان مادساز دادن amd فکر اینجاش را نکرده بود >:)=))

• Cool
Reactions: Natural Killer
دیگه حداقل تا امبارگو باید صبر می کردن :D 15 روز مونده تا ریلیز
شما فرض کن روزی که بازی رسما منتشر بره دیگه چی میشه یوتوب خواهد ترکید کلی لتس پی، واکترو (پلات) ، داستان و.... همه ی اینا اماده انتشار هستند و این خودش یک مسابقه خواهد شد برای تمام تویوبر ها که بیشتر محتوا بزارن تا بتوانند توجه تیم مارکتینگ مایکروسافت را برای بازی های اینده بهتر و بیشتر جلب کنند خلاصه اگر این بازی در حد یک شاهکار باشد من حتی حدس میزنم به بازی های اکتبر هم تحت تاثیر قرار دهد

مبارکت باشه . این ریوادز رو که میگی چجوری میشه بدست آورد ؟

یه سری تسک روزانه انجام میدی در قبالش امتیاز می‌گیری و میتونی اونا رو به گیفت کارت و گیم پس اینا تبدیل کنی. منتها باید حتما ایپی امریکای معتبر باشی وگرنه بن میشی.

من وقتی ۷ تا اکانت ریواردزم رو بن کرده مایکرو و ۲۰۰ دلار بلوکه شده دارم توشون جمعا و این باندل هم مجبور شدم از جیبم بخرم ولی میبینیم یکی تونسته امتیاز هاشو ردیم کنه و با اونا بخره اینو

View attachment 1692694486099.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or