من وقتی ۷ تا اکانت ریواردزم رو بن کرده مایکرو و ۲۰۰ دلار بلوکه شده دارم توشون جمعا و این باندل هم مجبور شدم از جیبم بخرم ولی میبینیم یکی تونسته امتیاز هاشو ردیم کنه و با اونا بخره اینو:View attachment 305241
باندل ۳۵ دلاری با تخفیف گیم پس شده بود ۳۱.۵ دلار که ۲۸ دلار ریواردز از مایکرو ریدیم کردم و با ۵ دلار تونستم بخرم باندل رو![]()
لیک در اینجا حقیقتا معنا نداردرفقا حواستون رو ضرب کنیدبخش زیادی از بازی لیک شده
تمام سیارات نهView attachment 305250
تمام سیارات به صورت کامل قابل گشت و گذارن
اتفاقا همین الان دانلودش تموم شد میرم ببینم چطوره. البته متاسفانه دوربین رو عمودی گرفته ولی خب کاچی بهتر از هیچیرفقا حواستون رو ضرب کنیدبخش زیادی از بازی لیک شده
این به نظرم هوشمندی شان را می رساند که وقتی فهمیدند بلک لش برزگی از گیمرها خوردند با این حربه دمیج کنترل کردندکارشون عجیبه ، از یه طرف تو بازی dlss نذاشته و از طرف دیگه ریویو کد میده به مادساز متخصص افزودن dlss
دیگه حداقل تا امبارگو باید صبر می کردنلیک در اینجا حقیقتا معنا ندارد
باید گفت منتشر شده
چون خودشان محتوا بازی را به استیمرها دادند پس این اتفاق هم گزیرناپذیر بود
اسپویل داستانی یا از مکانیک هایی که قبلا معرفی نشدن، نداره؟دوستان این چهل دقیقه که لیک شده رو دیدید؟خوب چیزی میزنه.
شما فرض کن روزی که بازی رسما منتشر بره دیگه چی میشه یوتوب خواهد ترکید کلی لتس پی، واکترو (پلات) ، داستان و.... همه ی اینا اماده انتشار هستند و این خودش یک مسابقه خواهد شد برای تمام تویوبر ها که بیشتر محتوا بزارن تا بتوانند توجه تیم مارکتینگ مایکروسافت را برای بازی های اینده بهتر و بیشتر جلب کنند خلاصه اگر این بازی در حد یک شاهکار باشد من حتی حدس میزنم به بازی های اکتبر هم تحت تاثیر قرار دهددیگه حداقل تا امبارگو باید صبر می کردن15 روز مونده تا ریلیز
مبارکت باشه . این ریوادز رو که میگی چجوری میشه بدست آورد ؟
من وقتی ۷ تا اکانت ریواردزم رو بن کرده مایکرو و ۲۰۰ دلار بلوکه شده دارم توشون جمعا و این باندل هم مجبور شدم از جیبم بخرم ولی میبینیم یکی تونسته امتیاز هاشو ردیم کنه و با اونا بخره اینو