Reddit - Dive into anythingلیک هایی که شده رو از کجا بببنیم؟![]()
نه تنها این، کلا پیشنهاد میکنم تموم ویدیوهای 3 سال اخیر این کانال از اپیزود اول Life Beyond به بعد همه رو ببینید که شدیدا عالیه یعنی سطحش از یوتیوب خیلی بالاتره این کانال.رفقا شدیدا پیشنهاد می کنم این ویدیو 20 دقیقه ایی زیر رو ببینید حالا که همه در انتظاریم
خیلی جالبه
رفقا شدیدا پیشنهاد می کنم این ویدیو 20 دقیقه ایی زیر رو ببینید حالا که همه در انتظاریم
خیلی جالبه
melodysheep به نظرم با اختلاف بهترین کانال یوتیوبی از لحاظ "کیفیت" محتوا (مخصوصا تو ژانر sci-fi) هست. CG و موزیکی که میسازه بعضا از کار تیم های هالیوودی بهتره.نه تنها این، کلا پیشنهاد میکنم تموم ویدیوهای 3 سال اخیر این کانال از اپیزود اول Life Beyond به بعد همه رو ببینید که شدیدا عالیه یعنی سطحش از یوتیوب خیلی بالاتره این کانال.موضوعش هم کلا فضا هست و پیشواز خوبیه واسه استارفیلد.
خب اینکه پیداست غیر ممکن و چرنده ولی هر کس اینو گفته انصافا خلاقیتش خیلی خوب بودهیکی نوشته بود پایان استارفیلد لیک شده:
۱ درصد فکر کنین همچین چیزی بشه، بهترین پایان ممکنوقتی تموم میشه بازی کرکتر از خواب بیدار میشه و تو واگن دارن میبرنش
You are finally awake.
گیمپسم نگیری میتونی بازی کنی![]()
میتونی ولی دسترسی به ماد نداری
یا رو استیم بخر یا کرک کن بره به شرکتی با ارزش 3 تریلیون دلار اسیبی نمیرسه
روز اول عرضه لحظه ای که بازی ریلیز میشه من باید بازی کنمرو گیمپس نمیتونی ماد بزنی
به نظرم اگه راحت هک میشه و تجربه آنلاین نداره هکی برای ما ایرانیا بهترین گزینست
از اونجای که جو دور بازی خوبه و خیلی عظیمه به نظرم پس نسخه steam بگیرروز اول عرضه لحظه ای که بازی ریلیز میشه من باید بازی کنم
بعد از الدن رینگ بازی ای نبوده که براش سنگین هایپ بشم بخوام همون لحظه اول برم تو بازی ولی استارفیلدو شدیییید هایپم براش میدونم ی تجربه جدید و تکرار نشدنیه![]()
جدی من آخرین بازی ای که رفتم god ragnarok بود که اونم تازه روز عرضه نرفتمش چند ماه بعد رفتم سراغش بهم هم اصلا نچسبید متاسفانه
الان شدید واسه استارفیلد هم هایپم هم خوشحال که بالاخره داره عرضه میشه اونم با این کیفیت و هاله مثبتی که دورشو گرفته و انصافا اگه همکاری مایکروسافت نبود واسه بازی ایقد هایپ نمیبودم ولی چون میدونم عمو فیل واسه بازی و تاد هاوارد کم نذاشته قطعا بازی از نظر فنی و تکنیکی هم خارق العادس همین ذوقمو واس بازی بیشتر میکنه
خلاصه که شدیدا هایپ بازیم فقط میخوام دانلودش کنم تا روز عرضه چند باری به اسکرین اول بازی زل بزنم![]()