Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
سلام من این بازی رو به صورت کرک بازی کردم خوشم اومده و می خوام آنلان بازی کنم...علاوه بر خرید سی دی کی ارجینال آیا باید مثل ورد آو وارکرفت شارژ هم کرد؟

سلام من این بازی رو به صورت کرک بازی کردم خوشم اومده و می خوام آنلان بازی کنم...علاوه بر خرید سی دی کی ارجینال آیا باید مثل ورد آو وارکرفت شارژ هم کرد؟
نه دوست عزیز . یه اکانت Battle.net میسازی با یه ایمیل درست حسابی که جواد نباشه و اسپم بازار نباشه توش . اطلاعات درست هم میدی واسه ساخت اکانت . سی دی کی بازی رو هم میخری بعد میری تو اکانت Add میکنی . بازی رو هم پاک میکنی و این دفعه که نصب کردی دیگه کرک نمیکنی . میزاری تا آخر هم پچ هارو آپدیت کنه وقتی رفت تو ایدی Battle.net و پسورد رو میزنی میری تو گیم .

پک کالکتور یه پکه که یه سری چیزایه اضافه توشه.مثلا مال استار کرافت اینا توشه:Sound Track های بازی و یه کمیک از بازی و یه کول دیسک 2 گیگ به شکل dogtag و ....

سلام،

اومدم اینجا یه خاطره بسی جالب بگم از جمعه هفته پیش و بازی 2v2.

من بودم و حسین دوست گل خودم از مشهد. بعد از 4-5 دست برای تمرین توی تاکتیک جدیدمون و Expand خوب و به ثمر رسیدن تاکیتک نهایی. گفتیم خب بریم یه دست سوسک کنیم بیایم بیرون.
رفتیم توی Custom و من شدم Host منتظر موندیم تیم مقابل رخ نمایی کنه. همون اول که Picture تیم مقابل اومد جولومون. من که دستم شروع کرد به لرزیدن. تیم مقابل دو تا Zerg بودن ما هم Terran و Pro. شروع کردیم به بازی. چون طبق معمول اسمامون تابلوی که ایرانی هستیم. یهو دیدیم توی Chat یارو می گه سلام دادا. من و حسین شاخ در آوردیم. طرف اسمش رامین بود از هلند و دوستش هم از لهستان. من و حسین دیگه رفتیم تو جو سلام و احوال پرسی. در کمتر از 5 دقیقه اولین حملات تیم مقابل شروع شد. حسین در کمتر از 5 دقیقه Baseـش اومد پایین. منم که تنها مونده بودم یا 20-30 تا مارین و 5-6 تا Medivac گفتیم الان سوسکتون می کنم. چشمتون روز بد نبینه. وقتی اومدم وسط مپ. مواجه شدم با یه صحنه جالب. تیم مقابل بالای 100 تا سوسک و خفاش و خرت و پرت داشت. در عرض کمتر از 20 ثانیه تمام مپ و به توپره بست. ما هم گفتیم ایراد نداره یه رفیق پیدا کردیم. حواسمون نبود باختیم. وقتی آمار بازی نشون داده شد، هر دو تا متفق النظر بودیم که عمرا اگه حواسمون جمع هم بود نمیشد اینا رو برد.

رامین :
890 League Match Win
2800 Custom
1260 Coop

دوستش از لهستان:
League Match Win : 450
Custom 1860
Coop 1400

در مقابل آمار ما دو تا رو هم این بود :
League Match Win : 30
Custom 64
Coop 20

نظرتون چیه ؟ به نظرتون میشد این تیم رو ما ببریم !!!
من و حسین تا 10 دقیقه همین جوری حاج و واج مونده بودیم. من بعد از اینکه از کما در اومدم رفتم Replay رو دیدم. فوق العاده بازی می کردن. تا حالا ندیده بودم Zerg اینقدرذ قشنگ بازی کنه.

اینم خاطره جالب من و حسین گل.

یا علی ...

اقایون یه سوال داستانی داشتم.
!اسپویلر آلرت!
مگه اخر Wings of liberty کریگان به حالت نرمان بر نگشت؟پس تو Heart of swarm کریگان نباید Queen of blade باشه و مثل اینکه هست.یکی اینو توضیح میده؟
دقیقا تایکوس به چه دلیل زندانی بود و چرا رفت تو اون آرمر و تقریبا ازاد شد؟

!اسپویلر آلرت!
مگه اخر Wings of liberty کریگان به حالت نرمان بر نگشت؟پس تو Heart of swarm کریگان نباید Queen of blade باشه و مثل اینکه هست.یکی اینو توضیح میده؟
خیلی آدم تر شده ولی بیشتر قدرت هاشو از دست داده و دیگه overmind نیست.

!اسپویلر آلرت!

شخصیت tychus findlay به دلیل: قتل، خیانت و دزدی. تو زندان بود.

دلیل اینکه شما میبینید از زندان ازاد میشه به خاطر معامله ای هستش که با arcturus انجام میده. حالا این معامله بین این دو چی بود؟

اقای فیندلی برای این ازاد شد که بتونه سارا کرگن رو بکشه و مجبور بود بیاد به دوست قدیمی خودش یعنی جیم رینور بپونده که در اخر تریلر هم شما میبینید فیندلی به arcturus چی میگه و اجازه مرگ سارارو میگیره ولی جیم رینور متوجه میشه و میزنه میکشتش.

سارا بعد از خیانتی که arcturus بهش میکنه و اونو بین zerg ها رها میکنه از arcturus کینه میگیره، بله به حالت عادی برگشته ولی دیگه اون زن سابق نیست. تو جدیدترین تریلرش یه حرف جالبی به جیم رینور میزنه:

The girl u remeber is dead
تمام سعی و تلاش sara در Heart of swarm گرفتن انتقام از arcturus هستش.

سلام،

اومدم اینجا یه خاطره بسی جالب بگم از جمعه هفته پیش و بازی 2v2.

من بودم و حسین دوست گل خودم از مشهد. بعد از 4-5 دست برای تمرین توی تاکتیک جدیدمون و Expand خوب و به ثمر رسیدن تاکیتک نهایی. گفتیم خب بریم یه دست سوسک کنیم بیایم بیرون.
رفتیم توی Custom و من شدم Host منتظر موندیم تیم مقابل رخ نمایی کنه. همون اول که Picture تیم مقابل اومد جولومون. من که دستم شروع کرد به لرزیدن. تیم مقابل دو تا Zerg بودن ما هم Terran و Pro. شروع کردیم به بازی. چون طبق معمول اسمامون تابلوی که ایرانی هستیم. یهو دیدیم توی Chat یارو می گه سلام دادا. من و حسین شاخ در آوردیم. طرف اسمش رامین بود از هلند و دوستش هم از لهستان. من و حسین دیگه رفتیم تو جو سلام و احوال پرسی. در کمتر از 5 دقیقه اولین حملات تیم مقابل شروع شد. حسین در کمتر از 5 دقیقه Baseـش اومد پایین. منم که تنها مونده بودم یا 20-30 تا مارین و 5-6 تا Medivac گفتیم الان سوسکتون می کنم. چشمتون روز بد نبینه. وقتی اومدم وسط مپ. مواجه شدم با یه صحنه جالب. تیم مقابل بالای 100 تا سوسک و خفاش و خرت و پرت داشت. در عرض کمتر از 20 ثانیه تمام مپ و به توپره بست. ما هم گفتیم ایراد نداره یه رفیق پیدا کردیم. حواسمون نبود باختیم. وقتی آمار بازی نشون داده شد، هر دو تا متفق النظر بودیم که عمرا اگه حواسمون جمع هم بود نمیشد اینا رو برد.

رامین :
890 League Match Win
2800 Custom
1260 Coop

دوستش از لهستان:
League Match Win : 450
Custom 1860
Coop 1400

در مقابل آمار ما دو تا رو هم این بود :
League Match Win : 30
Custom 64
Coop 20

نظرتون چیه ؟ به نظرتون میشد این تیم رو ما ببریم !!!
من و حسین تا 10 دقیقه همین جوری حاج و واج مونده بودیم. من بعد از اینکه از کما در اومدم رفتم Replay رو دیدم. فوق العاده بازی می کردن. تا حالا ندیده بودم Zerg اینقدرذ قشنگ بازی کنه.

اینم خاطره جالب من و حسین گل.

یا علی ...
کاشکی ریپلی رو میزاشتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or