Starcraft II | PC

همونطور که خیلی هاتون میدونین StarCraft II تا چند وقته دیگه میاد .:hug: بازیی که از 2003 بیلیزارد داره روش کار میکنه و ادامه Starcraft هستش که یکی از موفقترین RTS های تاریخ بشمار میاد . Starcraft مبارزه بین سه نژاد Terrans و Zerg و Protoss بود. رهبر هر سه نژاد ، آفیسر جیم رینور (ترانز) و کریگان (زرگ) و دارک تمپلار (پروتس) در این قسمت هم به نحوی در داستان وجود دارن.

در این سری hero ایی وجود نداره و شما با تعداد زیادی از unit ها مبارزه میکنید . همچنین محدودیتی روی تعداد unit انتخابی وجود نداره و شما میتونید به هر تعداد unit انتخاب کنید

با ورود این بازی بیلیزاد خیل عظیمی از بازیکنهای استراتژی رو دوباره به سمت خودش میکشه و احتمالا این بازی هم مثل Warcaft III تبدیل میشه به یکی از بازیهای استاندارد مسابقات بازیهای رایانه ای.

فعلا بیلیزارد در حال متعادل کردن سه نژاد با هم دیگس تا از لحاظ قدرت فرقی با هم نداشته باشند .

۞۩ محمد ۩۞

Last edited by a moderator:
فایلی که توی پست بالا گذاشته شده رو دونلود کن ، بعد از Extract کردن ، محتویات رو در محل نصب بازی کپی کُن.
همه ی این کارا رو کردم اما درست نشد باز هم همون مشکل رو دارم!

دوستان مشکل چیه؟! موقعی که میخوام وارد بازی بشم این ارور رو میده! بعد کرک کردن وقتی میخوام برم تو بازی این ارور رو میده!

ictvadxbsimpbri5prrl.jpg

آخرین ویرایش:
فایلی که توی پست بالا گذاشته شده رو دونلود کن ، بعد از Extract کردن ، محتویات رو در محل نصب بازی کپی کُن.

کرک Razor ظاهرا مدتی هست که از کار افتاده! بی خودی اون همه فایل رو دانلود کردی! چند پست قبل:

خوب خودم هر دو کرک رو تست کردم ، متاسفانه کرک Razor دیگه کار نمیکنه اما این کرکی که دوستمون در صفحه قبلی قرار داد کار میکنه :

http://hotfile.com/dl/57972368/4817c34/SC2crck.rar.html

روش کارشم یک کپی پیست سادست.
البته این لینک هم کار نمیکنه! هیچکی هم که نیست یه کرکِ درست و حسابی بهمون بده !

omg
Tempest هست چیه یونیت هوایی Protoss ها دیدین اونو ؟ range ـش 22 ـه . 22 ! یعنی تو 2 ثانیه میتونه همه infestor ها و broodlord های زرگ رو بزنه . بعدشم ترن کسی Mech بازی نمیکنه که اومدن یونیت های جدید mech معرفی کردن . معمولا Marine Medivec Tank میرن . کلا من زیاد حال نکردم باش . تنها نکته جالبی که به نظرم اومد انیمیشن Creep Tumor ها بود . :D

آخرین ویرایش:
دوستا من الان بازی رو اپ کردن به ورژن1.5 الان میخوام کانکت بشم این پیغام میاد کسی میدونه داستانش چیه؟!! البته وقتی upgrade رو میزنم به این صفحه میره
https://eu.battle.net/account/management/sc2/dashboard.html?region=EU&accountName=SCII-1&upgrade

در کل play starter رو بزنم داخل بازی میره قط میخوام بدونم چیزه که نوشته درسته یا نه!

e9zqi0mkej547rmzso6s.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or